|
nikaea adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
arayüzler çok güzel de reklamlar Ev0 arayüzünde kalkmıyo A-patch le diğer arayüzlerde kalktı ama Ev0 da olmadı neden acaba?
|
|
fuatgenc adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
ACİL YARDIM BEN EVO SKİNS KULLANIYORUM VE EVO NUN NİCK LİSTESİNDEKİ NİCKLERİN YANİNDAKİ İSARETLER YUVARLAK İSİKLAR VAR BEN ESKİ MESSENGER GORUNTUSU YANİ YESİL ADAMLAR OLARAK NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN ACİL TSKLER.
|
Bu arayüzü hazırlayan kişi en iyi arayüzcü olarak bilinen
Willz adında biri. Hatta o kadar iyi ki geçenlerde açılan resmî Plus! arayüz yarışmasına gelen itirazlar üzerine onun katılımı kabul edilmedi. Bunun arayüzlerinin diğer arayüzlerden farklı kısımları oluyor genelde. Mesela bu arayüz etkinleştirildiğinde A-patch'in reklam kaldırma özelliği devre dışı kalır. Ama bu demek değil ki bu arayüzü kullanırken reklamları kaldıramazsınız. Willz, birçok başka arayüzcü gibi arayüz paketinin içine reklamı kaldıran ayarın kayıt defteri girdisini ekliyor. Yapmanız gereken şey, arayüzü Messenger'a aldıktan sonra Messenger Plus! Live'ın yükleme klasöründeki Skins adlı klasörün içinde Ev0 klasörünün içini açmak ve DisableAds.reg kayıt defteri ayarını çift tıklayarak işletmek.
fuatgenc, sizin istediğiniz şeyi düzeltmenin yöntemi de normalde var aslında. Arayüzün klasörünün içinde beğenmediğiniz resimleri istediğiniz, sevdiğiniz resimlerle değiştirerek yapabilirsiniz. Ancak bu arayüzü Willz hazırladığı için bu pek mümkün değil sanırım. Çok uğraştım, çabaladım ama o yeşil ışıkları normal yeşil adamlar haline getiremedim. Arayüz yapmayı bilen birinden yardım istedim, o da yapamadı. Bu durumda Willz'e saygı duyup ne hazırladıysa ona alışıp sevmekten başka çare yok gibi görünüyor