Ev0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Skins
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-12-2007   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Ev0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

Ev0_Messenger Plus Skin

Ev0 Skin, Messenger Plus 4.50'nın "Arayüzler" özelliğine bağlı olarak geliştirilmiş görsel temalardan biridir. Bu skin i kullanabilmeniz için Messenger Plus'ın 4.50 sürümüne sahip olmalısınız.

*Arayüzün özelliklerini "Plus" menüsü-->Messenger Arayüzü-->Arayüzün Seçenekleri menüsü altından değiştirebilirsiniz.

*Windows Live Messenger'ın 8.5 sürümü ile uyumludur.

Ev0 Skin

Son Düzenleyen ahmetgns; 16-10-2008 @ 19:32. Sebep: Uyumlu Messenger sürümü bilgisi düzeltildi. Arayüzün adı düzeltildi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-01-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri

arayüzler çok güzel de reklamlar Ev0 arayüzünde kalkmıyo A-patch le diğer arayüzlerde kalktı ama Ev0 da olmadı neden acaba?
Eski 16-10-2008   #3 (mesaj-linki)
fuatgenc
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks

ACİL YARDIM BEN EVO SKİNS KULLANIYORUM VE EVO NUN NİCK LİSTESİNDEKİ NİCKLERİN YANİNDAKİ İSARETLER YUVARLAK İSİKLAR VAR BEN ESKİ MESSENGER GORUNTUSU YANİ YESİL ADAMLAR OLARAK NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN ACİL TSKLER.
Eski 17-10-2008   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Ev0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

nikaea adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arayüzler çok güzel de reklamlar Ev0 arayüzünde kalkmıyo A-patch le diğer arayüzlerde kalktı ama Ev0 da olmadı neden acaba?
fuatgenc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ACİL YARDIM BEN EVO SKİNS KULLANIYORUM VE EVO NUN NİCK LİSTESİNDEKİ NİCKLERİN YANİNDAKİ İSARETLER YUVARLAK İSİKLAR VAR BEN ESKİ MESSENGER GORUNTUSU YANİ YESİL ADAMLAR OLARAK NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUN ACİL TSKLER.
Bu arayüzü hazırlayan kişi en iyi arayüzcü olarak bilinen Willz adında biri. Hatta o kadar iyi ki geçenlerde açılan resmî Plus! arayüz yarışmasına gelen itirazlar üzerine onun katılımı kabul edilmedi. Bunun arayüzlerinin diğer arayüzlerden farklı kısımları oluyor genelde. Mesela bu arayüz etkinleştirildiğinde A-patch'in reklam kaldırma özelliği devre dışı kalır. Ama bu demek değil ki bu arayüzü kullanırken reklamları kaldıramazsınız. Willz, birçok başka arayüzcü gibi arayüz paketinin içine reklamı kaldıran ayarın kayıt defteri girdisini ekliyor. Yapmanız gereken şey, arayüzü Messenger'a aldıktan sonra Messenger Plus! Live'ın yükleme klasöründeki Skins adlı klasörün içinde Ev0 klasörünün içini açmak ve DisableAds.reg kayıt defteri ayarını çift tıklayarak işletmek.

fuatgenc, sizin istediğiniz şeyi düzeltmenin yöntemi de normalde var aslında. Arayüzün klasörünün içinde beğenmediğiniz resimleri istediğiniz, sevdiğiniz resimlerle değiştirerek yapabilirsiniz. Ancak bu arayüzü Willz hazırladığı için bu pek mümkün değil sanırım. Çok uğraştım, çabaladım ama o yeşil ışıkları normal yeşil adamlar haline getiremedim. Arayüz yapmayı bilen birinden yardım istedim, o da yapamadı. Bu durumda Willz'e saygı duyup ne hazırladıysa ona alışıp sevmekten başka çare yok gibi görünüyor
Eski 22-12-2008   #5 (mesaj-linki)

VaLlah Sûpersiniz cok tskler
Eski 15-03-2009   #6 (mesaj-linki)

Alıntı:
Yapmanız gereken şey, arayüzü Messenger'a aldıktan sonra Messenger Plus! Live'ın yükleme klasöründeki Skins adlı klasörün içinde Ev0 klasörünün içini açmak ve DisableAds.reg kayıt defteri ayarını çift tıklayarak işletmek.
bende öyle bir şey yok
Eski 16-03-2009   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

tornado83 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

bende öyle bir şey yok
Sizde olan şeylerin, yani o klasörde gördüğünüz klasör ve dosyaların adlarını yazabilir misiniz? Belki de yanlış bir yere bakıyorsunuzdur.
Eski 29-04-2009   #8 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı

Uyumluluk: Bu arayüz şu Messenger sürümleri ile çalışır: 2009 (9.0)

İndir
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Ev0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Vista - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 10 12-04-2009 21:52
Sexy Skin - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri salihataman Messenger Plus! Live Skins 3 03-02-2009 00:17
Live Generation - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 0 02-10-2008 09:17
Half Life Messenger Skin 0.5.0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri DjTiesto Messenger Plus! Live Skins 0 02-10-2008 01:32
Apple Live - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri ahmetgns Messenger Plus! Live Skins 3 24-08-2008 19:40