Zero-G - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Skins
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-01-2008   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Zero-G - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

Zero-G_Messenger Plus Skin

Zero-G Skin

Zero-G Skin, Messenger Plus 4.50'nın "Arayüzler" özelliğine bağlı olarak geliştirilmiş görsel temalardan biridir. Bu skin i kullanabilmeniz için Messenger Plus'ın 4.50 sürümüne sahip olmalısınız.

*Windows Live Messenger'ın 8.5 sürümü ile uyumludur.

Son Düzenleyen ahmetgns; 20-06-2008 @ 13:06. Sebep: Uyumlu sürüm bilgisi düzeltildi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-01-2008   #2 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri

slm yaw ben tüm temaları yüklüyordum hepsinde reklamlar kalktı bi tek zro-g temasında kalkmadı messpatch ve a-patchı denedim script olduğu için işlemiyor heralde çömzüm öneriniz war mı reklamlara dayanamıyorum tema çok harika

Eski 01-02-2008   #3 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

ck1991 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm yaw ben tüm temaları yüklüyordum hepsinde reklamlar kalktı bi tek zro-g temasında kalkmadı messpatch ve a-patchı denedim script olduğu için işlemiyor heralde çömzüm öneriniz war mı reklamlara dayanamıyorum tema çok harika
Windows Live Messenger ana penceresinde yer alan menülerden "Araçlar" kısmına gelin ve "Seçenekler" sekmesini seçin.
Açılan pencerede sol tarafta yer alan listeden "Sekmeler" bölümünü seçin ve sağ tarafta sıralanan sekmelerin alt kısmında yer alan "Sekmeleri Gizle" kutucuğunu işaretleyerek "Uygula" butonuna tıklayın.
Messenger ana pencerenizde sol tarafta yer alan reklamların kalktığını göreceksiniz.
Eski 02-02-2008   #4 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger ana penceresinde yer alan menülerden "Araçlar" kısmına gelin ve "Seçenekler" sekmesini seçin.
Açılan pencerede sol tarafta yer alan listeden "Sekmeler" bölümünü seçin ve sağ tarafta sıralanan sekmelerin alt kısmında yer alan "Sekmeleri Gizle" kutucuğunu işaretleyerek "Uygula" butonuna tıklayın.
Messenger ana pencerenizde sol tarafta yer alan reklamların kalktığını göreceksiniz.
ilgin için teşekkür ederim ama benim kast ettiğim altta bulunan banner reklamdı
Eski 13-02-2008   #5 (mesaj-linki)

Bazı arkadaşlar arayüzlere 8.5 ve üstü yazmışlar fakat sadece 8.5'da çalışıyorlar. 9.0 da çalışmıyorlar. 9.0 da çalışanlar ayrıca belirtilmiş zaten.

zero-g temasını 9.0'da da çalışacak hale getirmenin bir yolu varmıdır acaba?
Eski 12-08-2008   #6 (mesaj-linki)
lubber_captain
Cvp: Zero-G - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

elinize sağlık .. baya güzel olmş benm gbi siyah sewenler içn müthiş bi tema
Eski 13-08-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ck1991 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilgin için teşekkür ederim ama benim kast ettiğim altta bulunan banner reklamdı
Messenger Plus! Live'ın resmî Arayüz Veritabanına eklenecek arayüzlerin seçeneklerinde reklamların kaldırılmasına yönelik görünür bir seçeneğe izin verilmiyor. Ama çoğu arayüzcü bu imkanı kodlarının arasına ekliyorlar ve kullanıcıların bir şekilde bundan faydalanmasını sağlıyorlar (ve bu şekilde yapılırsa arayüz, veritabanına kabul ediliyor). Örneğin bu arayüz için de Plus! arayüzlerinin yüklenme klasörüne gidip (çoğunlukla ...Program Files\Messenger Plus! Live\Skins) bu arayüzün klasörünün içine baktığınızda bir kayıt defteri dosyası göreceksiniz. Bu *.reg dosyasına çift tıkladığınızda ayarı tamamlamış ve reklamları gizlemiş olursunuz. Bazen yine arayüzün klasöründe bulacağınız böyle bir kayıt defteri dosyası ya da başka küçük bir kod, arayüzün seçenekler penceresine reklamlarla ilgili bir seçeneğin eklenmesini sağlayarak da artık ayarı oradan sizin seçmenizi kolaylaştırıyor.
heryerde adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bazı arkadaşlar arayüzlere 8.5 ve üstü yazmışlar fakat sadece 8.5'da çalışıyorlar. 9.0 da çalışmıyorlar. 9.0 da çalışanlar ayrıca belirtilmiş zaten.

zero-g temasını 9.0'da da çalışacak hale getirmenin bir yolu varmıdır acaba?
Alıntı:
Messenger Plus! Live'ın sitesinden alıntı:
Neden bazı arayüzler Messenger sürümümle çalışmaz?
Arayüzler Messenger'ın görünümünü değiştirir ama Messenger'ın kendisi neredeyse her büyük yayımda kendi arayüzünü değiştirir. Microsoft, yazılımında değişiklikler yaptığında bazı iç veriler değişir ve arayüzlerin ona göre güncellenmeleri gerekir.
Yapabiliyorsanız arayüzü kendiniz elle güncellemekten başka sizin yapabileceğiniz bir şey yok bu durumda.

Plus! Live'ın 4.70 sürümünü yükledikten sonra da /checkupdates komutu ile istediğiniz anda ilgili arayüzün yeni bir sürümü var mı diye kontrol edebilirsiniz (arayüz bilgisayarda yüklü olmalıdır).

Son Düzenleyen ahmetgns; 13-08-2008 @ 23:49.
Eski 20-09-2008   #8 (mesaj-linki)

/checkupdates komutunu kullandım ve bu arayüzün yeni bir sürümü bulundu..İndirip aktif ettim ve Zero - G skini '' beyazladı '' .. Ben beyazını daha çok sevdim tavsiye ederim.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Zero-G - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Vista - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 10 12-04-2009 21:52
Sexy Skin - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri salihataman Messenger Plus! Live Skins 3 03-02-2009 00:17
Live Generation - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 0 02-10-2008 09:17
Half Life Messenger Skin 0.5.0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri DjTiesto Messenger Plus! Live Skins 0 02-10-2008 01:32
Apple Live - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri ahmetgns Messenger Plus! Live Skins 3 24-08-2008 19:40