Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Skins
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-01-2009   #11 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun

yeminn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bence resımlerle anlatılsa herkez yapabılır ıngılızceyede gerek kalmaz ısterız ısterız
Bence de siz İngilizce öğrenip bu arayüzleme belgelerini okuyun, en azından başlarken kısmını. Eğer bu dediğimi yaparsanız bu sistemin nasıl çalıştığının, ne gibi kodlamaların gerektiğinin resimlerle basitçe anlatılamayacak kadar karmaşık olduğunu göreceksiniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-01-2009   #12 (mesaj-linki)

evet arkadaslar ara yuzu ıslemı tamamdır bıldıklerımı sızle paylaşacegım dun ılgımı cekmısdı arayuzlerı bızde kendı arayuzlerımızı yapabılırmıyız dıye dusundum okadar sıte gezmemıze ragmen hıcde ıc acıcı bır acıklama yok daha dogrusu! yapabılen yok sanırım kımı dıyor ıngılızcenız ıyı olursa bız turkceyı zor becerıyoz ıngılızceyı nasıl anlarım dıyorsanız cok basıt bır sekılde acıklıcam sıze c ye gırın msn pulusun ıcıne sonra skın kutusuna gırın ıtatcı sıkın deyın images kutusuna gırın window desin deyın ordakı arayuzlerını degıstırın bukadar basıt resımlerın adlarıyla formatını deıstırın paınden kesıp yapıstırmayı bılen kolay basıt sekılde yapa bılır ben de cok yer gezdım zordur sandım ama ıkı dakkayı almaz sadece guzel resımler bulmak zor guzel bı kız arkadasım olsaydıda koysaydım ordakı addonların hebsını degıstıre bılırsınız ornek resımlerıde upload ladım lınkınıde atıyorum baka bılırsın bı tsk cok gormessınız umarım http://www.fileden.com/files/2008/2/5/1741095/yemin.bmp buradanda yaptıgıma bakabılırsınız hadı kolay gelsın arkadaslar
Eski 12-01-2009   #13 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

yeminn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet arkadaslar ara yuzu ıslemı tamamdır bıldıklerımı sızle paylaşacegım dun ılgımı cekmısdı arayuzlerı bızde kendı arayuzlerımızı yapabılırmıyız dıye dusundum okadar sıte gezmemıze ragmen hıcde ıc acıcı bır acıklama yok daha dogrusu! yapabılen yok sanırım kımı dıyor ıngılızcenız ıyı olursa bız turkceyı zor becerıyoz ıngılızceyı nasıl anlarım dıyorsanız cok basıt bır sekılde acıklıcam sıze c ye gırın msn pulusun ıcıne sonra skın kutusuna gırın ıtatcı sıkın deyın images kutusuna gırın window desin deyın ordakı arayuzlerını degıstırın bukadar basıt resımlerın adlarıyla formatını deıstırın paınden kesıp yapıstırmayı bılen kolay basıt sekılde yapa bılır ben de cok yer gezdım zordur sandım ama ıkı dakkayı almaz sadece guzel resımler bulmak zor guzel bı kız arkadasım olsaydıda koysaydım ordakı addonların hebsını degıstıre bılırsınız ornek resımlerıde upload ladım lınkınıde atıyorum baka bılırsın bı tsk cok gormessınız umarım http://www.fileden.com/files/2008/2/5/1741095/yemin.bmp buradanda yaptıgıma bakabılırsınız hadı kolay gelsın arkadaslar
Ama o yaptığınız arayüz yapmak değil, başkalarının hazırladığı bir arayüzün resim dosyalarını kendinize göre değiştirmek. Bu da olur ama buna arayüz hazırlamak denmez. Bunu yaparken değiştirdiğiniz arayüzün özellikleri ve seçenekleriyle kısıtlanırsınız. Anlatımınız da çok basit değil ayrıca. Daha iyi anlatsaydınız bunu yapmak isteyen başkalarına gerçekten yardımcı olmuş olurdunuz.
Eski 11-06-2009   #14 (mesaj-linki)
HiddenGold - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
XP için anlatacağım. Bir Explorer penceresinin menüsünden Araçlar>Klasör Seçenekleri'ni tıkla. Açılan pencerede ya Görünüm sekmesindeki seçeneklerden "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin işaretini kaldır ya da Dosya Türleri sekmesinindeki ZIP uzantısını bulup onun Gelişmiş ayarlarından "Her zaman uzantıyı göster" seçeneğini işaretle. Böylece zip dosyanın uzantısını değiştirebileceksin.

Şimdi yaptığın arayüzün klasörünün içindeki tüm dosyaları (klasörün kendisini değil) seç, sağ tıkla, menüden Gönder>Sıkıştırılmış Klasör'ü seç. Şimdi sıkıştırılmış klasörü yeniden adlandır ve uzantı olan .zip'i silip .plsk yaz. Oldu değil mi?

Psst, biz de bakabilir miyiz arayüzüne ?
Çok teşekkür ederim oldu.. Bu mesajı gönderme tarihinin biraz geç olduğunun farkındayım.. Fakat ben 2008'de zaten mesaj atmıştım buraya hemde yaptığım arayüzle birlikte.. Silinmiş heralde.. Neyse önemli değil.. "HiddenGold Sizi Özledik!" mailini aldıktan sonra tekrar bir bakayım dedim.. Uzun zamandır arayüz yapmıyorum.. Ama şu yaz ilerlesin bakalım yine yaparım inşallah.. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim..
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip GulsenFan.zip (386.0 KB, 4 gösterim)

Son Düzenleyen ahmetgns; 14-06-2009 @ 19:58. Sebep: Arayüz paketi eklendi.
Eski 14-06-2009   #15 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri

HiddenGold adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çok teşekkür ederim oldu.. Bu mesajı gönderme tarihinin biraz geç olduğunun farkındayım.. Fakat ben 2008'de zaten mesaj atmıştım buraya hemde yaptığım arayüzle birlikte.. Silinmiş heralde.. Neyse önemli değil.. "HiddenGold Sizi Özledik!" mailini aldıktan sonra tekrar bir bakayım dedim.. Uzun zamandır arayüz yapmıyorum.. Ama şu yaz ilerlesin bakalım yine yaparım inşallah.. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim..
O mesajı attığınız gün forum veritabanı bir sebepten ötürü 3-4 saat öncesine geri alınmıştı. Mesajınızı görmüş ve arayüzü de indirip bakmıştım. Hatta paket hâlâ duruyordu, onu da şimdi sizin mesajınıza ekledim.
Eski 20-09-2009   #16 (mesaj-linki)
IzDıRaP - avatarı

bencedee ingilzice bilmeyen arkadaşlar var onlara yardım olsun resim falan guzel olur ..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
arayüzlerinizi, live, messenger, oluşturun
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40