| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun
| |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
evet arkadaslar ara yuzu ıslemı tamamdır bıldıklerımı sızle paylaşacegım dun ılgımı cekmısdı arayuzlerı bızde kendı arayuzlerımızı yapabılırmıyız dıye dusundum okadar sıte gezmemıze ragmen hıcde ıc acıcı bır acıklama yok daha dogrusu! yapabılen yok sanırım kımı dıyor ıngılızcenız ıyı olursa bız turkceyı zor becerıyoz ıngılızceyı nasıl anlarım dıyorsanız cok basıt bır sekılde acıklıcam sıze c ye gırın msn pulusun ıcıne sonra skın kutusuna gırın ıtatcı sıkın deyın images kutusuna gırın window desin deyın ordakı arayuzlerını degıstırın bukadar basıt resımlerın adlarıyla formatını deıstırın paınden kesıp yapıstırmayı bılen kolay basıt sekılde yapa bılır ben de cok yer gezdım zordur sandım ama ıkı dakkayı almaz sadece guzel resımler bulmak zor guzel bı kız arkadasım olsaydıda koysaydım ordakı addonların hebsını degıstıre bılırsınız ornek resımlerıde upload ladım lınkınıde atıyorum baka bılırsın bı tsk cok gormessınız umarım http://www.fileden.com/files/2008/2/5/1741095/yemin.bmp buradanda yaptıgıma bakabılırsınız hadı kolay gelsın arkadaslar | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri Fakat ben 2008'de zaten mesaj atmıştım buraya hemde yaptığım arayüzle birlikte.. Silinmiş heralde.. Neyse önemli değil.. "HiddenGold Sizi Özledik!" mailini aldıktan sonra tekrar bir bakayım dedim.. Uzun zamandır arayüz yapmıyorum.. Ama şu yaz ilerlesin bakalım yine yaparım inşallah.. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.. Son Düzenleyen ahmetgns; 14-06-2009 @ 19:58. Sebep: Arayüz paketi eklendi. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
bencedee ingilzice bilmeyen arkadaşlar var onlara yardım olsun resim falan guzel olur ..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| arayüzlerinizi, live, messenger, oluşturun |
Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |