| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun
"Kendim de bir Messenger arayüzü yapamaz mıyım?" diye bir düşünceye kapıldıysanız, cevap: "Kendiniz de yapabilirsiniz". Eğer İngilizce biliyorsanız ve böyle bir yeteneğe sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken Messenger Plus! Tercihlerindeki Arayüzler sekmesinde bulunan "Belgeler..." düğmesine basarak ya da Messenger Plus! Live - Create a Skin adresine giderek "Arayüzleme Belgeleri"ni indirip incelemek... daha sonra da arayüzünüzü oluşturmaya başlayabilirsiniz. Kolay gelsin...
Son Düzenleyen ahmetgns; 20-06-2008 @ 19:13. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri ahmetgns bu arayüzler çok güzel.. Ben birkaçtanesini kullanıyorum.. Teşekkür ederim.. Sana bişey sormak istiyorum.. Bende kendim bi arayüz yaptım.. Plus/Skins'e atınca çalışıyor.. Fakat bunu nasıl .plsk ya çeviriyoruz..Tek takıldığım yer orası.. Yani dediğin gibi üzerine çift tıklayınca direk açılsın.. Yardım edersen çok mutlu olurum.. Şimdiden teşekkürler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri
Şimdi yaptığın arayüzün klasörünün içindeki tüm dosyaları (klasörün kendisini değil) seç, sağ tıkla, menüden Gönder>Sıkıştırılmış Klasör'ü seç. Şimdi sıkıştırılmış klasörü yeniden adlandır ve uzantı olan .zip'i silip .plsk yaz. Oldu değil mi? Psst, biz de bakabilir miyiz arayüzüne ?
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live İle Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun
beyler yardım edermisiniz ban bende skin yapmak istiyorum ama ingilizcem asırı gelişmiş olmadıgı için beceremiyorum msn yardımıyla yardımlasmamız mümkünmü beni eklerseninz sevinirim...
Son Düzenleyen ahmetgns; 04-08-2008 @ 22:08. Sebep: Forumda vermek yasak olduğu için msn adresi kaldırıldı. MSN adresi alışverişini özel ileti yoluyla yapın. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live İle Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun
yüklenmio bu???
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live İle Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun
arkadaslar bana biri sibel can skin yapabilirmi yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
aslında bir video dersi veya resimli bir anlatım olursa daha iyi anlarız..
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bence resımlerle anlatılsa herkez yapabılır ıngılızceyede gerek kalmaz ısterız ısterız | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn plus arayuz yapma, |
Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |