Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Skins
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-12-2007   #1 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun

"Kendim de bir Messenger arayüzü yapamaz mıyım?" diye bir düşünceye kapıldıysanız, cevap: "Kendiniz de yapabilirsiniz". Eğer İngilizce biliyorsanız ve böyle bir yeteneğe sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken Messenger Plus! Tercihlerindeki Arayüzler sekmesinde bulunan "Belgeler..." düğmesine basarak ya da Messenger Plus! Live - Create a Skin adresine giderek "Arayüzleme Belgeleri"ni indirip incelemek... daha sonra da arayüzünüzü oluşturmaya başlayabilirsiniz. Kolay gelsin...

Son Düzenleyen ahmetgns; 20-06-2008 @ 19:13.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-04-2008   #2 (mesaj-linki)
HiddenGold
Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri

ahmetgns bu arayüzler çok güzel.. Ben birkaçtanesini kullanıyorum.. Teşekkür ederim.. Sana bişey sormak istiyorum..

Bende kendim bi arayüz yaptım.. Plus/Skins'e atınca çalışıyor.. Fakat bunu nasıl .plsk ya çeviriyoruz..Tek takıldığım yer orası.. Yani dediğin gibi üzerine çift tıklayınca direk açılsın.. Yardım edersen çok mutlu olurum.. Şimdiden teşekkürler
Eski 18-04-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Arayüzleri

HiddenGold adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ahmetgns bu arayüzler çok güzel.. Ben birkaçtanesini kullanıyorum.. Teşekkür ederim.. Sana bişey sormak istiyorum..

Bende kendim bi arayüz yaptım.. Plus/Skins'e atınca çalışıyor.. Fakat bunu nasıl .plsk ya çeviriyoruz..Tek takıldığım yer orası.. Yani dediğin gibi üzerine çift tıklayınca direk açılsın.. Yardım edersen çok mutlu olurum.. Şimdiden teşekkürler
XP için anlatacağım. Bir Explorer penceresinin menüsünden Araçlar>Klasör Seçenekleri'ni tıkla. Açılan pencerede ya Görünüm sekmesindeki seçeneklerden "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin işaretini kaldır ya da Dosya Türleri sekmesinindeki ZIP uzantısını bulup onun Gelişmiş ayarlarından "Her zaman uzantıyı göster" seçeneğini işaretle. Böylece zip dosyanın uzantısını değiştirebileceksin.

Şimdi yaptığın arayüzün klasörünün içindeki tüm dosyaları (klasörün kendisini değil) seç, sağ tıkla, menüden Gönder>Sıkıştırılmış Klasör'ü seç. Şimdi sıkıştırılmış klasörü yeniden adlandır ve uzantı olan .zip'i silip .plsk yaz. Oldu değil mi?

Psst, biz de bakabilir miyiz arayüzüne ?
Eski 04-08-2008   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live İle Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun

beyler yardım edermisiniz ban bende skin yapmak istiyorum ama ingilizcem asırı gelişmiş olmadıgı için beceremiyorum msn yardımıyla yardımlasmamız mümkünmü beni eklerseninz sevinirim...

Son Düzenleyen ahmetgns; 04-08-2008 @ 22:08. Sebep: Forumda vermek yasak olduğu için msn adresi kaldırıldı. MSN adresi alışverişini özel ileti yoluyla yapın.
Eski 22-08-2008   #5 (mesaj-linki)

yüklenmio bu???
Eski 25-08-2008   #6 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

dogancan61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yüklenmio bu???
Yüklenmeyen nedir?
Eski 18-10-2008   #7 (mesaj-linki)
naomigokce - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun

arkadaslar bana biri sibel can skin yapabilirmi yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
Eski 30-10-2008   #8 (mesaj-linki)
Romeos

aslında bir video dersi veya resimli bir anlatım olursa daha iyi anlarız..
Eski 31-10-2008   #9 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Romeos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aslında bir video dersi veya resimli bir anlatım olursa daha iyi anlarız..
Söylediğinizde haklısınız ve Arayüzleme Belgeleri denen şey zaten böyle bir resimli anlatım. Hem de bayağı ayrıntılı bir anlatım çünkü bu sistem çok şey getiriyor ve basit bir kaç resimle anlatılıp bitirilecek bir şey değil. Ne var ki bu belgelerin çevirisinin yapılması gerçekten çok zahmetli olacak ve eklenip çıkarılan değişikliklerin tercümeler için de güncellenmesi pratikte çok zor. Bu yüzden İngilizce bilmek burada kaçınılmaz hale geliyor. Yardımcı olmak isterdim ama şahsen benim de bu konuda pek hatta hiç bilgim yok. Bu konuyu arayüzcülerimiz çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunsunlar diye umarak açmıştım ama bu sistem bizlerden pek rağbet görmedi anlaşılan, üzgünüm.
Eski 10-01-2009   #10 (mesaj-linki)

bence resımlerle anlatılsa herkez yapabılır ıngılızceyede gerek kalmaz ısterız ısterız
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
msn plus arayuz yapma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40