Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Skins
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-12-2008   #1 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

Windows Live Wave 3 için geliştirilmiş yeni bir Skins.Skins ile arayüz değişikliği ve butonları kaldırma secenekleri bulunmaktadır.

Kullanmak için Windows Live Wave 3 ve Messenger Plus Live 4.79 yüklemeniz gerekmektedir.

İNDİR

Son Düzenleyen ahmetgns; 21-01-2009 @ 10:28. Sebep: Bağlantı İtalyanca siteden Türkçe siteye değiştirildi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-01-2009   #2 (mesaj-linki)
Windows live messenger 14.0 kullanıcları için türkçe Avalon concept 2009 Arayüzü

Sevgili arkadaşlarım elimden geld. kadar türkçeleştirdim kendi siteme attım
Vede buradaki abilerimle ve arkadaşlarımla paylaşmak istedeim
Denemenizi tavsiye ederim 14.0 için çok güzel bir eklenti

Uyarı messenger plusun son sürümü yuklu olması lazım. 14.0 İÇİN

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 11 MB BOYUTU VARDIR TEST EDİLMİŞTİR AMA SİZ YİNEDE VİRUS TARAMASI YAPNIZ
DOSYA RAR DOSYASININ İÇİNDEDİR.

İNDİR
Eski 06-03-2009   #3 (mesaj-linki)
Giges_ryl - avatarı
Cvp: Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

Ben Bunun Türkçesini indirmeye çalıştım ama indiremedim bozuk mu link ne? bi baksanıza bi zahmet Türkçesi lazım bana
şimdiden Teşekkürler Türkçe linki koyucak olan kişiye
Eski 17-10-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri

14.0 da çalışır mı ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, arayüzleri, avalon, concept, live, messenger, msg, skin
msn 2009 arayuz indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ev0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 7 29-04-2009 15:24
Windows Live Vista - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 10 12-04-2009 21:52
Sexy Skin - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri salihataman Messenger Plus! Live Skins 3 03-02-2009 00:17
Half Life Messenger Skin 0.5.0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri DjTiesto Messenger Plus! Live Skins 0 02-10-2008 01:32
Zero-G - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Morrigan Messenger Plus! Live Skins 7 20-09-2008 16:25