| | #1 (mesaj-linki) | |
| Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri![]() Windows Live Wave 3 için geliştirilmiş yeni bir Skins.Skins ile arayüz değişikliği ve butonları kaldırma secenekleri bulunmaktadır. Kullanmak için Windows Live Wave 3 ve Messenger Plus Live 4.79 yüklemeniz gerekmektedir. İNDİR Son Düzenleyen ahmetgns; 21-01-2009 @ 10:28. Sebep: Bağlantı İtalyanca siteden Türkçe siteye değiştirildi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Windows live messenger 14.0 kullanıcları için türkçe Avalon concept 2009 Arayüzü Sevgili arkadaşlarım elimden geld. kadar türkçeleştirdim kendi siteme attım Vede buradaki abilerimle ve arkadaşlarımla paylaşmak istedeim ![]() Denemenizi tavsiye ederim 14.0 için çok güzel bir eklenti Uyarı messenger plusun son sürümü yuklu olması lazım. 14.0 İÇİN ![]() İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 11 MB BOYUTU VARDIR TEST EDİLMİŞTİR AMA SİZ YİNEDE VİRUS TARAMASI YAPNIZ | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Ben Bunun Türkçesini indirmeye çalıştım ama indiremedim bozuk mu link ne? bi baksanıza bi zahmet Türkçesi lazım bana şimdiden Teşekkürler Türkçe linki koyucak olan kişiye | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri
14.0 da çalışır mı ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, arayüzleri, avalon, concept, live, messenger, msg, skin |
| msn 2009 arayuz indir, |
Avalon Concept 2009 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ev0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 7 | 29-04-2009 15:24 |
| Windows Live Vista - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 10 | 12-04-2009 21:52 |
| Sexy Skin - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | salihataman | Messenger Plus! Live Skins | 3 | 03-02-2009 00:17 |
| Half Life Messenger Skin 0.5.0 - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | DjTiesto | Messenger Plus! Live Skins | 0 | 02-10-2008 01:32 |
| Zero-G - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 7 | 20-09-2008 16:25 |