| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 2009 İçin Arayüz Oluşturma
Öncellikle aşağıdaki bağlantıda yer alan "My Skin" dosyasını bilgisayarımıza indiriyoruz. My Skin rar. uzantılı olan My Skin dosyasında yer alan "My Skin" klasörünü masaüstüne çıkartıyoruz. ![]() Masaüstüne çıkardığımız "My Skin" Klasörünü açıyoruz ve "Images" klasörüne tıklıyoruz. ![]() Kendi arayüzümüzü oluşturmak için "Images" klasörü içinde değişiklik yapacağımız 4 resim dosyası bulunuyor.
![]() Bu dosyaları bir resim düzenleme programıyla tek tek açıp yukarıda belirtmiş olduğum pencerelerde hangi resmi görmek istiyorsanız o resmi yerleştiriyorsunuz. Ben resim düzenleme programı olarak photoshop u kullandım. bg_login dosyasını photoshopda açtım ve oturum açma penceresinde görmek istediğim resmi bg_login dosyasının üzerine ekledim ve gerekli ayarlamaları yaptım. ![]() ![]() WLM oturum açma penceresi için hazırlamış olduğum resim dosyasını "My Skin/Images/bg_login" dosyası üzerine kaydettim. ![]() ![]() Dört dosyayı da değiştirdikten sonra "Winrar" programını açarak "My Skin" klasörünü buluyoruz. Klasörün içindeki dosyaların hepsini seçerek "Arşive Ekle" diyoruz. ![]() "Dosyaları Arşive Ekle" dedikten sonra açılan pencerede dosyamıza bir isim veriyoruz ve arşiv türü olarak "Zip" i seçiyoruz. "Tamam" a tıklıyoruz. ![]() Bu işlemden sonra "My Skin" klasörü içinde kendi verdiğimiz isimle zip uzantılı bir dosya oluşacaktır. Bu dosya üzerine gelip sağ tıklıyoruz ve "Yeniden Adlandır" diyoruz. Dosyanın uzantısı olan "zip" i siliyoruz ve .plsk yazıyoruz. ![]() Bundan sonra yapacağımız tek şey oluşturuduğumuz .plsk uzantılı dosyanın üzerine tıklayarak arayüzün messengerımıza yükenmesini sağlamak olacaktır. Bu şekilde arayüz oluşturmak ve kullanmak için WLM ın 2009 sürümünün ve Msg Plus'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 2009 İçin Arayüz OluşturmaBu, yukarıda anlatırken yaptığım basit bir örnek. ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 2009 İçin Arayüz Oluşturma
aynısını yaptım dosyayı tıkladım hiçbirşey olmadı ayrıca tekrar dosyaları açıyor tıklayınca
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 2009 İçin Arayüz Oluşturma
| |||||
|
| |
| Misafir |
|
Bu mesaj Kral_Aslan tarafından silinmiştir.
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, arayüz, live, messenger, oluşturma, windows, İçin |
| messenger olusturma, wiindos live olustur, wlm 2009 arayuzleri, |
Windows Live Messenger 2009 İçin Arayüz Oluşturma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 352 | 3 Hafta Önce 19:05 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger İçin Klavye Kısayolları | ahmed | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 14-01-2009 23:40 |
| Messenger Plus! Live Arayüz Yarışması Açıldı | ahmetgns | Messenger Plus! Live Skins | 2 | 04-10-2008 01:54 |