| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Sekmeli Sohbetler)
MSN Messenger'ınız varsa ve hala Windows Live Messenger'a geçmeyi düşünmüyorsanız, MSN Messenger uyumlu eski Messenger Plus!'ı indirin ve yükleyin. http://www.msgpluslive.net/download/old/ | |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
|
diyelim 3-5 kişiyle aynı anda görüşüyorum.. msn plus taki aynı pencerede sekmeleri toplkama özelliği aktif bende.. şimdi bir kişiye yazarken birden siğer kişinin penceresi öne geliyor ve istemeyerek yanlış kişiye mesaj yazıyor oluyorum ve çoğu kere farkında olmadan diğer kişiye iletiyi göndermiş oluyorum.. bu artık bir işkence haline döndü.. msn 8.5 ve uyumlu plus ile discoveryi kullanıyorum.. hepsi tekrardan sildim kurdum değişen bir şey olmadı.. araçlardaki öne getir seçeneğini tıklı hale getirdim yine değişen bir şey yok.. bi çözüöm yolunu bilen varmı .. teşekkürler.. slm lar herkese.. birden fazla kişiyle konuşurken pencereler aniden birbirinin üstüne geliyor.. A kişisinin penceresi açıkken ve yazıyorken birden B kişisinin penceresi öne geliyor ve A kişisine yazdıım iletinin bir kısmı B kişisine gitmiş oluyor.. veya bu daha da saçma sapan ve tahammüğl edilmez bir hal alabiliyor.. heleki 4-5 kişiyle konuştuğunuzu düşünecek olursanız ortaya çıkan karmaşayı siz düşünün artık.. bu sorunun nedeni hakkında fikri olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.. bir msn sorunu yüüznden makinaya format atmak istemiyorum daha yeni atmıştım formatı halbuki.. msn yi defalarca silip tekrar yükledim bu arada değişen bir şey yok.. ayrıca plus ve discovery yüklü aynı zamanda.. Son Düzenleyen ahmetgns; 29-04-2008 @ 20:36. Sebep: Yaşadığınız sorunlarla ilgili tek bir konu altında soru sormanızı bekliyoruz. Teşekkürler. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Tab Konuşmaları)Yok, MessengerDiscovery ayarım dediğiniz gibi diyorsanız, Messenger Plu! Live'ın scriptlerini gözden geçirip bunu yapabileceğini düşündüğünüz bir script varsa yanındaki onay kutusunun işaretini kaldırıp deneyin. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
slm plus 4.79 mam sekmeli sohbetli olmuyor ayarladım nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanınz sevınınrm programı kaldırıp tekrar kurmalıyım acele cevap yazarsanınz sevinirm şimdiden teşekkkürler | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
slm msn 9 yukledım ve ardından plus4.79 sürümünü yükledim sekmeli sohbet ayarladım fakat bır olmadı her seyi denedim yardımcı olursanınz sevenrım programı yenıden yuklesem olumu cevap yazarsanınz sevnırım
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Sekmeli Sohbetler) | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
bunun son surume uygunu yokmu?
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
Buradan Plusu İndirin >>> Windows Live Messenger Plus! Live Final Plus / Tercihler & Seçenekler / Konuşmalar / Sekmeli Sohbetler / Sekmeli Sohbetleri Etkinleştir Kutuyu İşaretleyin. ![]() Örnek Görüntü; ![]() | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| konuşma, pencerede, pencereleri, sekmeli, sohbetler, tek |
Tüm Konuşma Pencereleri Tek Pencerede (Sekmeli Sohbetler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? | denizonline | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 3 Gün Önce 01:38 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 219 | 29-04-2009 13:49 |
| MSN Bildiri Pencereleri Sorunu | By BUĞRA | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 23-09-2008 18:34 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |