Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-09-2006   #1 (mesaj-linki)
Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts
Winamp Controller Script i

Script i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir.

Script i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve aşağıda da görebileceğiniz gibi konuşma penceresi içine yerleşecek ve winamp ı konuşma penceresi üzerinden kolayca yönetmenizi sağlayacaktır.

[Resim]

Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip WinampController.zip (13.0 KB, 691 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-06-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Öncelikle ellerinize ve emeğinize sağlık..

winamp controller da ilk yüklediğimde o yardımcı kutucuk çıkıyor sonra kayboluyor. Sonra tekrar yüklersem ulaşabiliyorum. Script tercilerinde de sürekli "durduruldu" mesajıyla karşılaşıyorum..Mesaj bölümüne komutu yazarak winamp'ı kontrol edebiliyorum ama konuşma penceresinde çıkmıyor.Aktifleştirmek için ne yapmam lazım?
Eski 3 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts
bendede ayni desertfox isimli arkadasin yazdigi sorun oldu.
Eski 3 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts
Alıntı:
umit_fb adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bendede ayni desertfox isimli arkadasin yazdigi sorun oldu.
Messenger Plus!'ın Sekmeli Sohbetler özelliği etkinse düğmelerin çıkmama sorununa yol açıyor olabilir. Bir de bu script yazıldığındaki Messenger arayüzü ile şimdiki arayüz değişik olduğundan düğmenin konulacağı yer tam bulunamıyor olabilir. WLM son sürümü kullanıyorsanız, bu script işinize yaramayabilir. Bende Winamp yüklü olmadığı için tam deneyemiyorum ama ben de "durduruldu" hatasını birkaç kez gördüm.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
live script winamp live winap indir messenger plus script indir messenger plus winamp messenger winamp indir msn 8 live winamp plus msn de winamp script msn plus için değişik arayüz msn plus scripts winamp msn plus winamp msn script indir msn script sorunu winamp plus winamp script für wlm wlm script winamp
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:12
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08089709 saniyede (55.96% PHP - 44.04% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR