Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-01-2008   #1 (mesaj-linki)
Varsayılan Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

Birden çok medya oynatıcıdan (Winamp ve WMP dahil) dinlediğiniz şarkıları Messenger'da "Ne dinliyorum" iletisi olarak göstermeye yarar. Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki musicNowPlaying scriptini Messenger'a alabilirsiniz. Türkçe dil desteği bulunmaktadır (100% değil), Seçenekler'inden değiştirebilirsiniz.

Bu script ile yapabileceğiniz önemli bir şey de Ne dinliyorum iletilerinize Messenger Plus! biçimlendirme etiketleri ile her türlü biçimlendirme katabilmeniz. Mesela şöyle bir yapılandırmayla

[Resim]

şöyle bir "ne dinliyorum" iletisi oluşturabilirsiniz.

[Resim]
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip musicNowPlaying.zip (161.8 KB, 574 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-01-2008   #2 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Now Playing Scripti

[Resim]

yha benim olmadı böyle....biçim kısmına ne yazıcaz ayrıntılı anlatabilir misiniz
Eski 12-01-2008   #3 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Now Playing Scripti

Alıntı:
nikaea adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
[Resim]

yha benim olmadı böyle....biçim kısmına ne yazıcaz ayrıntılı anlatabilir misiniz
Öncelikle Windows Media Player'dan şarkı bilgisinin gösterilmesini istiyorsanız, Windows Media Player'da "Görünüm>Eklentiler>Diğer" menüsüne girip, orada Windows Live Messenger Müzik Eklentisi'ni devre dışı bırakmanız ve aynı yerde True Launch Bar Remote Control eklentisini etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Bundan sonra Now Playing Yapılandırma penceresini açıp, Temel sekmesinde "Ana Oynatıcı" bölümünde uygun oynatıcıyı seçmelisiniz. Windows Media Player için kısaltmasını yani WMP'yi seçmelisiniz. Diğer oynatıcılardan emin olamıyorum, sorun çıkarsa da yardımcı olamam.

Şimdi Kişisel İleti sekmesine geçip oradaki kutucuğu işaretlemeniz ve aşağıdaki yazı alanına da Now Playing etiketlerini ve biçimlendirme eklemek için de Messenger Plus! Biçimlendirme Etiketlerini yazmalısınız.

Now Playing için kullanılabilir etiketler ve kullanımları http://nowplaying.thedt.net/tags/ adresinde detaylı olarak anlatılmaktadır (ingilizce) Yapılandırma penceresindeki Etiketler kısmı bozuk çıkıyor, oradan pek birşey anlamak mümkün görünmüyor. Ben buraya bazılarını yazayım.

{status} - Şarkının durumu (duraklatıldı, çalıyor, durduruldu)
{player} - Şarkının yürütüldüğü medya oynatıcının adı
{elapsed} - Yürütülmüş süre (dakika olarak)
{listpos} - Yürütme listesindeki konumu
{listlength} - Yürütme listesindeki şarkı sayısı
{artist} - Sanatçı
{title} - Şarkının başlığı
{album} - Şarkının albümü
{bitrate} - Şarkının bit hızı
{samplerate} - Şarkının örnekleme hızı
{filename} - Şarkının dosya adı
{ext} - Şarkı dosyasının uzantısı (mp3, wma filan)
{length} - Şarkının uzunluğu (dakika olarak)
{bar} - Şarkının ne kadarının yürütüldüğünü gösteren çubuk (örn: [{bar}] bu şekilde bir etiket şunu gösterir: [----|-----------] )

Gelelim bu biçimlendirmenin nasıl yapıldığına.

Burada Messenger Plus!'ın biçimlendirme etiketlerinin kullanacaksınız. Bu etiketler neler:

[i]İtalik için[/i] - İtalik için
[s]Üstü çizili için[/s] - Üstü çizili için
[b]Kalın için[/b] - Kalın için
[c=4]Renk için [/c] - Renk için (Soru işaretlerinin yerine renklerin numaraları gelecek)
[c=?]Eğimli renk için[/c=?] - Eğimli renk için (Renklendirmeyi forumda yapamıyorum)
[a=?]Arka plan rengi için[/a] - Arka plan rengi için
[a=?]Renk eğimli arka plan için[/a=?] - Renk eğimli arka plan için

Şimdi koyduğum resme tekrar bakarsanız, Now Playing etiketleri ile Messenger Plus! biçimlendirme etiketlerini nasıl yerleştirdiğimi anlarsınız. Kolay gelsin.
Eski 12-01-2008   #4 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

teşekkür ederim winampta dinlediğini gösteren messamp kurulu olduğu zaman bu script de yaptığım etkili olmuyo....onu sildim düzeldi
Eski 2 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

Cok Saol basLaRda buLamamişDim Sora buLDum Arayan buLuo yane tEkRaR saoL
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kişisel iletiyi renklendirme, messamp indir, msn de winamp yazı rengi, msn now playing, msn now playing script, msn plus live scripts, msn plus ne dinliyorum, msn plus now playing, musicnowplaying, ne dinliyorum iletisi, now playing, now playing script, renk eğimli arka plan, renk eğimli arka plan yapma, renk eğimli kişisel ileti,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:40
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10138702 saniyede (50.38% PHP - 49.62% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR