Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 23-11-2007   #1 (mesaj-linki)
Varsayılan Background Changer - MSN Plus! Live Scripts

Background Changer 1.0

Kişi listenizin arka planını değiştirmenizi saglar.
Bilgisayarınızdan bir resim seçmeniz yeterli olacaktır.

Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Background.rar (4.4 KB, 81 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-11-2007   #2 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

Alıntı:
farozlum61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa şu arka pLanı yaptım. scripti kaLdırım ama arka pLan kaLdı ordaa yardım pLs
Messenger'ın yüklü olduğu klasöre gidin (muhtemelen ya C:\Program Files\MSN Messenger'dır ya da C:\Program Files\Windows Live\Messenger'dır) ve orada lvback.gif dosyasını silin (ya da adını başka herhangi bir şeye değiştirin)
Eski 05-01-2008   #3 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

slm arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler. bişi sorcaktım benim pc iki kullanıcı var ve coklu oturum var. ackgroun changer den arka planı deiştigimde tum kullanıcılarınn deişiyo sadece kendi kullanıcı adımda olmasını nasıl saglıcam. yardımcı olursanız sevinirim
Eski 06-01-2008   #4 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

Alıntı:
MakoShark adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler. bişi sorcaktım benim pc iki kullanıcı var ve coklu oturum var. ackgroun changer den arka planı deiştigimde tum kullanıcılarınn deişiyo sadece kendi kullanıcı adımda olmasını nasıl saglıcam. yardımcı olursanız sevinirim
O scriptin yaptığı şey Messenger'ın yüklendiği klasöre lvback.gif adında bir dosya koymak. Dolayısıyla o Messenger klasöründen başlatılan her messenger'ın arka planına o resim gelir. Yapabileceğiniz şey o Messenger klasörünün aynısını adını biraz değiştirip oraya kopyalamak, mesela Messenger 2 gibi, daha sonra kendiniz açacağınız zaman içinde lvback.gif dosyasının olduğu klasörden msnmsgr.exe'yi çalıştırmak, başkalarının öbür klasördeki exe'den açmalarını söylemek. Bunlarla ilgili iki farklı kısayolu masaüstüne koyabilirsiniz. Ancak script diğer klasöre de hemen o resmi koyacak mı, bundan emin olamıyorum... denemiyorum da (Aynı Windows hesabında scriptlerin etkinleştirilmesi bütün kullanıcıları kapsar, yani a'nın scripti etkinleştirip b'nin etkinleştirmeme gibi bir lüksü yok)
Eski 21-06-2008   #5 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Background Changer - MSN Plus! Live Scripts

ßu Scripti Kurdum Hiç Güzel Olmadı Şimdi Resmi Kaldırmak İstiyorum Olmuyor Scripti Kaldırmama Rağmen Resim Hala Duruyor Ne Yapmam Gerek ?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
background changer, background changer 1.0, background changer 1.0 indir, background changer live messenger, msn background change, msn chenger, msn live script background, msn pls, msn plus 4.4, msn plus background, msn plus background changer, msn plus! live, msn plus! live background changer indir, msn plus! live scripts inndir, programı background da çalıştırma,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:53
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10387397 saniyede (51.73% PHP - 48.27% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR