Alıntı:
MakoShark adlı kullanıcıdan alıntı
slm arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler. bişi sorcaktım benim pc iki kullanıcı var ve coklu oturum var. ackgroun changer den arka planı deiştigimde tum kullanıcılarınn deişiyo sadece kendi kullanıcı adımda olmasını nasıl saglıcam. yardımcı olursanız sevinirim |
O scriptin yaptığı şey Messenger'ın yüklendiği klasöre lvback.gif adında bir dosya koymak. Dolayısıyla o Messenger klasöründen başlatılan her messenger'ın arka planına o resim gelir. Yapabileceğiniz şey o Messenger klasörünün aynısını adını biraz değiştirip oraya kopyalamak, mesela Messenger 2 gibi, daha sonra kendiniz açacağınız zaman içinde lvback.gif dosyasının olduğu klasörden msnmsgr.exe'yi çalıştırmak, başkalarının öbür klasördeki exe'den açmalarını söylemek. Bunlarla ilgili iki farklı kısayolu masaüstüne koyabilirsiniz. Ancak script diğer klasöre de hemen o resmi koyacak mı, bundan emin olamıyorum... denemiyorum da

(Aynı Windows hesabında scriptlerin etkinleştirilmesi bütün kullanıcıları kapsar, yani a'nın scripti etkinleştirip b'nin etkinleştirmeme gibi bir lüksü yok)