Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-10-2008   #1 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu

Messenger Plus! Live'ın, SweetIM ve SmileyCentral adlı programların yüklü olduğu bilgisayarlarda Windows Live Messenger'la bazı uyumsuzluk sorunları çıkarttığı biliniyordu. Bu yüzden MsgPlus! ile bu programlar arasında bir tercih yapmak zorunda kalıyorduk. Ancak SweetIM ve MsgPlus!'ın programcılarının ortak çalışması sonucu bu uyumsuzluk giderildi ve her iki programın da birbirlerini engellemeden bilgisayarda çalışabilmeleri sağlandı. Bu hata gideriminden yararlanmak için MsgPlus!'ın en az 4.60 sürümü gerekiyor ancak SweetIM için ise kesin bir sürüm bilgisi bilmiyorum, gerçi bütün programların son sürümlerini kullanmak en iyisi.

SmileyCentral kullanıcıları için ise henüz bir gelişme yok (veya ben bilmiyorum).

Bu bilginin verildiği konuyu okumak için buraya gidebilirsiniz (İngilizce): SweetIM looking for Msgplus! users
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-10-2008   #2 (mesaj-linki)
sinan55
Cvp: Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu

kardeds sen needen bunu koydun gereksız bu program

bu sıfrelerı gırın pc vırusden kurtulsun dedeyen denesın
bu sıfrecalısıo

Son Düzenleyen ahmetgns; 27-10-2008 @ 00:28. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi-Yetkili düzenlemesi: Tarzanca yazılar anlayan kimse olmayacağı için kaldırıldı :)
Eski 27-10-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu

sinan55 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeds sen needen bunu koydun gereksız bu program

bu sıfrelerı gırın pc vırusden kurtulsun dedeyen denesın
bu sıfrecalısıo
Gereksiz olan nedir? Messenger Plus! mı yoksa SweetIM mi? İkincisiyse, ben de sana katılabilirim ama birincisi için asla!
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger 09 plus, sweetim plus, sweetim son sürüm, sweetim yükle, windows live messenger uyumlu plus,
Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 202 10-01-2008 05:39
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40