Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-11-2008   #1 (mesaj-linki)
zabana
Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor

Sohbet Günlüklerim de bir kişinin konuşma penceresini her kapattığımda dosya oluor ...@hotmail.com ...@hotmail.com (1) ...@hotmail.com(2) ...@hotmail.com (3) qibi bunu nasıl düzeltebilirm birtek dosyanın içinde olmasını istiorm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-11-2008   #2 (mesaj-linki)
zabana
Cvp: Sohbet Günlüklerim

biri yardımcı olabilirmi ?
Eski 09-11-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Sohbet Günlüklerim

zabana adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sohbet Günlüklerim de bir kişinin konuşma penceresini her kapattığımda dosya oluor ...@hotmail.com ...@hotmail.com (1) ...@hotmail.com(2) ...@hotmail.com (3) qibi bunu nasıl düzeltebilirm birtek dosyanın içinde olmasını istiorm
MessengerDiscovery'nin 1.5.800 ya da 2 Beta sürümünü kullanıyorsunuz. MessengerDiscovery Live 1.5 - Tekil Mesaj - MsXLabs << Buradan bir önceki sürüm olan 1.5.725 sürümünü yüklemelisiniz. Sorun MessengerDiscovery'den kaynaklanıyor.

Hatanın başka nelere sebep olduğunu okumak için burayı okuyun.

Alıntı:
biri yardımcı olabilirmi ?
Çok acelecisiniz. Forumlarda biraz sabırlı olmanızı öneririm.
Eski 09-11-2008   #4 (mesaj-linki)
zabana
Cvp: Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor

olmadı yine aynı
Eski 09-11-2008   #5 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

zabana adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
olmadı yine aynı
Sorun daha başka neyden kaynaklanır bilemiyorum. Aynı sorun bende oluştuğunda önceki MDL sürümünü mevcudun üzerine yüklemiştim ve sorun düzelmişti. Başka bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Belki MDL'den kalıntılar vardır bilgisayarınızda. MessengerDiscovery'yi kaldırıp Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır penceresinden bir kez onarın, daha sonra MessengerDiscovery'nin 1.5.725 sürümünü tekrar yükleyin.

Bu arada program sürümlerim WLM 8.5, MDL 1.5.725, MP!L 4.70. Siz de belirtirseniz iyi olur.

Ayrıca sorun ne zaman oluştu, MessengerDiscovery'nin bahsettiğim sürümlerinden birini yüklediğinizde mi yoksa daha önce veya daha sonra mı? Çünkü birisi MessengerDiscovery'yi hiç kullanmadığı halde bu sorunun kendisinde de var olduğunu söylüyor?!
Eski 09-11-2008   #6 (mesaj-linki)
zabana

tamam tamam teşekür ederim hemde çok yaptım çok saol
Eski 13-11-2008   #7 (mesaj-linki)
Sohbet Günlük Dosyaları

Günaydın arkadaşlar. Ben şu an Vista işletim sistemi bulunan notebook'umda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Live Messenger, Discovery Live ve Messenger Plus yüklü. Messenger Plus'ın özelliklerinden biri olan Sohbet Günlükleme'yi uzun yıllardır kullanıyorum fakat şu an yapmaması gereken bir sorun ile karşı karşıyayım. Normalde listemden örneğin; abc1234@hotmail.com e-mail'ine sahip arkadaşımla dün görüştüm. Konuşmamı normal bir şekilde günlükledi fakat görüşmeyi bitirip birkaç saat sonra tekrar görüştüğümde bu sefer abc1234@hotmail.com (2) gibi dosyalar oluşturuyor. Yani normalde şu an içinde bulunduğumuz Kasım ayında e-mail adresine tek bir dosya oluşturup o ay içerisinde ki tüm görüşmeleri tek dosyada topluyordu fakat şimdi böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Maalesef Sohbet Günlük Dosyalarım klasörü inanılmaz doldu. Bu sorunu nasıl düzeltebileceğim? Teşekkürler.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
canlı sohbet numaraları, msn discovery 15725, sohbet numaralari, sohbet numaraları, sohbet numarası,
Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 08-03-2009 03:58
Demet Sağıroğlu - Acılar Sürekli Olmaz Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 03-05-2008 16:24
Msn Sürekli Donuyor ve Düşüyor ilkeryuksel Arşive Kaldırılan Konular 3 06-04-2008 19:53
Üniversitelerin Telefon Numaraları we come one Üniversitelerimiz 0 07-01-2008 12:16