| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor
Sohbet Günlüklerim de bir kişinin konuşma penceresini her kapattığımda dosya oluor ...@hotmail.com ...@hotmail.com (1) ...@hotmail.com(2) ...@hotmail.com (3) qibi bunu nasıl düzeltebilirm birtek dosyanın içinde olmasını istiorm
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sohbet Günlüklerim
biri yardımcı olabilirmi ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Sohbet Günlüklerim
Hatanın başka nelere sebep olduğunu okumak için burayı okuyun.
| |||||||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor
olmadı yine aynı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Bu arada program sürümlerim WLM 8.5, MDL 1.5.725, MP!L 4.70. Siz de belirtirseniz iyi olur. Ayrıca sorun ne zaman oluştu, MessengerDiscovery'nin bahsettiğim sürümlerinden birini yüklediğinizde mi yoksa daha önce veya daha sonra mı? Çünkü birisi MessengerDiscovery'yi hiç kullanmadığı halde bu sorunun kendisinde de var olduğunu söylüyor?! | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
tamam tamam teşekür ederim hemde çok yaptım çok saol | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Sohbet Günlük Dosyaları
Günaydın arkadaşlar. Ben şu an Vista işletim sistemi bulunan notebook'umda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Live Messenger, Discovery Live ve Messenger Plus yüklü. Messenger Plus'ın özelliklerinden biri olan Sohbet Günlükleme'yi uzun yıllardır kullanıyorum fakat şu an yapmaması gereken bir sorun ile karşı karşıyayım. Normalde listemden örneğin; abc1234@hotmail.com e-mail'ine sahip arkadaşımla dün görüştüm. Konuşmamı normal bir şekilde günlükledi fakat görüşmeyi bitirip birkaç saat sonra tekrar görüştüğümde bu sefer abc1234@hotmail.com (2) gibi dosyalar oluşturuyor. Yani normalde şu an içinde bulunduğumuz Kasım ayında e-mail adresine tek bir dosya oluşturup o ay içerisinde ki tüm görüşmeleri tek dosyada topluyordu fakat şimdi böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Maalesef Sohbet Günlük Dosyalarım klasörü inanılmaz doldu. Bu sorunu nasıl düzeltebileceğim? Teşekkürler.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| canlı sohbet numaraları, msn discovery 15725, sohbet numaralari, sohbet numaraları, sohbet numarası, |
Sohbet Günlüklerinin Dosya Numaraları Sürekli Artıyor Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 08-03-2009 03:58 |
| Demet Sağıroğlu - Acılar Sürekli Olmaz | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 16:24 |
| Msn Sürekli Donuyor ve Düşüyor | ilkeryuksel | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 06-04-2008 19:53 |
| Üniversitelerin Telefon Numaraları | we come one | Üniversitelerimiz | 0 | 07-01-2008 12:16 |