| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Arama Motoru![]() Plus!’ın Arama Motoru: Search Plus! Start Bu haber MessengerPlus! ‘ın websitesinde veya hiçbir websitede yayınlanmadı, ilk bizden duyuyorsunuz. Gene MessengerWorld farkıyla sizlere sondakika haberlerini sunuyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Kaynak: MessengerWorld | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Arama Motoru Açıyor TasaRım GseL ve Sade Ama Yınede GoogLeyle Baş edemez . | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Arama Motoru Açıyor
Bu yenilikle ilgili Messenger Plus! Live 4.80 sürümü her an karşınıza aşağıdaki pencereyi çıkartabilir. Bununla Messenger Plus!'ın geliştiricisi Patchou, kurulumla birlikte gelen sponsorun ara sıra gösterdiği reklamlardan rahatsız olduğu için sponsoru yüklemeyenlere Plus!'ı başka bir yoldan destekleme fırsatı veriyor. Ancak şu anda bildiğim kadarıyla bu sistem deneme aşamasında olduğundan bu pencereyi görmeyi hemen beklemeyin. Sponsoru yüklediyseniz bu pencere sizin karşınıza çıkmaz. Sponsoru yüklemediyseniz de çıkmasını istemiyorsanız Messenger Plus!'ın bununla ilgili kayıt defteri ayarını yapmalısınız. Messenger Plus!'ın Kayıt Defteri Ayarlarının nasıl uygulandığını ve ilgili kayıt defteri ayarını öğrenmek için Messenger Plus! için Ek Seçenekler, Kayıt Defteri Ayarları konusunu okuyun. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ya betaydı beta 2 ydi final di şimdide ayar mı çıktı kayıt defteri ayarı kimbilir ne uğrastırıcı biseydir sevmedim bu yeni haberi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ben olsam verilen konuyu okuyup Kayıt Defteri Ayarlarının nasıl uygulandığını görmeden "kimbilir ne uğraştırıcı bir şeydir" demezdim Çünkü son derece basit bir yöntemi var. En azından nasıl olduğunu anlattım, o yüzden basitleşti.Kayıt Defteri Ayarlarının nasıl uygulandığını öğrenmek işe yarar çünkü orada da yukarıda bahsi geçenden başka bir sürü ayar var. Öğrenildiğinde onları da kullanabilme imkanı olur. Yine de yapamazsanız sadece yukarıdaki ayarı yapabilmeniz için bir kolaylık göstereyim. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Arama Motoru
bıng arama motorundaki aramaları nasıl silebilirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Messenger Plus! Arama Motoru Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Basit Elektrik Motoru | Gabriella | Elektrik - Elektronik | 3 | 21-04-2009 19:30 |
| Mayoko - Rapidshare Dosya Arama Motoru | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 12-09-2008 17:42 |
| Optimizasyon Nedir? Arama Motoru Optimizasyonu | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 26-05-2008 20:18 |
| Arama Motoru - Arama Motoru Nedir - Arama Motoru Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 19-03-2008 13:39 |
| Resim Arama Motoru | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 18-08-2007 01:37 |