Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 28-08-2006   #56 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
bekmez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki ya benim sorum kişi nick değiştirince durum degiştirince uyarı verme nerden yapılıodu
Messenger Plus! Live'in Öyle 1 Özelligi Yok.

ahmetgns: Son sürümlerde bu özellik var.

Son Düzenleyen ahmetgns; 16-08-2007 @ 23:52. Sebep: Güncelleme
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 31-08-2006   #57 (mesaj-linki)

Merhaba, MSN arkadaş listemde bulunan keratalar,MSNplus eklentisindeki şeffaflık ayarından benim biriyleriyle neler yazışdıgımı okuyorlar. Gerçekden karşı tarafın kiminle neler yazıştıgını okumak mümkünmü? ( Tanrım ne azap ) Bende msnplus ve StuffPlug-NG Türkçe eklentileri mevcud. Msnplus eklentisinden yazdıklarımı okumamaları için, ya bu kerataları listeden sileceksin yada okumanın önlemini arıyacaksın...
Etik ve Teknik cevaplarınızı bekliyorum.
Eski 31-08-2006   #58 (mesaj-linki)

Alıntı:
orhonorhon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba, MSN arkadaş listemde bulunan keratalar,MSNplus eklentisindeki şeffaflık ayarından benim biriyleriyle neler yazışdıgımı okuyorlar. Gerçekden karşı tarafın kiminle neler yazıştıgını okumak mümkünmü? ( Tanrım ne azap ) Bende msnplus ve StuffPlug-NG Türkçe eklentileri mevcud. Msnplus eklentisinden yazdıklarımı okumamaları için, ya bu kerataları listeden sileceksin yada okumanın önlemini arıyacaksın...
Etik ve Teknik cevaplarınızı bekliyorum.
MessengerPlus! Eklentisiyle Kisilerinizin Ne Yazdigini Görmeniz Mümkün Degil.
Kisilerinizden Birinin Size Yolladigi (Site ve Forum Kurallari / Madde 6 Geregi Adini Yazmiyorum) Bir Dosya'yi Acip Icinde Bulunan Program'i Kurduysaniz Eger Olabilir. Güvenmediginiz Kisilerden Dosya Kabul Etmeyin. -> MSN'de kendinizi koruma yolları [Hack] karşılık - Yeni başlayanlar için
Ancak Bunun Kesinlikle Plus! ile Bir Alakasi Yoktur.
Eski 02-09-2006   #59 (mesaj-linki)

ben messenger plus!live yi sitesinden indirdim kurdum ama çalışmıyor çalışması için ne yapabilirim ?
Eski 02-09-2006   #60 (mesaj-linki)
sulekosun

ya benm mesenger live plus ve discovery live aynı anda olmuyo ne yapabilirm şmdidn teşkkrlrsssssssss........
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 293 16 Saat Önce 20:38
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12820101 saniyede (64.25% PHP - 35.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR