| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
mrb msn plus mu bilmiyorum ama konuşurken pencereni kapatınca yada kişisel bilgilerine bakınca bize ileti veren msn sürümü hangisiydi yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek plus live de kişiler oturum actığında karsılama mesajı gönderebilirmiyis?mesala ''hosgeldin'' gibi...ama bu mesaj için herhangi bir işlem yapmadan yani kişi online oluooo ve hemen masej gidiooo karsı tarafa '' hosgeldin''...bu ösellik eski plus ta (MSN 7.5 için kullanılan plus ta) vardı...Live Plus ta bu yapılabilir mi??? tesekkur ederim... | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | ||||
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Sitemizden Tekrar İndirip Kurun, Sorununuz Devam Ederse Bu Konu Altında Belirtebilirsiniz. Ayrica Kullandığınız Messenger Sürümünü de Yazarsanız Yardımcı Olacağız. Alıntı:
Sitemizden İndirip Kurmayı Deneyin. Alıntı:
Burdan İndirip Kurabilirsiniz : http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html Alıntı:
| |||||
|
| | #64 (mesaj-linki) |
abilerim bnm sorunum şu wlm nin son sürümünü yükledim ve plus live'i sitesinden indirip yükledim ama çalışmıyo plus . işletim sistemim:microsoft xp professional versiyon 2002 service pack 2 güvenlik programım:norton internet security professional+norton antivirüs not:plus güvenli modda bi kere calıstı ama normalde calısmadı lutfen yardımcı olun | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
hocam ben messenger plusu yükledim zipten çıkardım kurdum ama programı bulup açamıyorum.program live messengerdeyse nasıl aççam nasıl kullancam bana yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler....
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| messenger plus nasıl kullanılır, msn plus live nasıl kullanılır, msn plus nasil yapilir, msn plus nasıl kullanılır, msn plus nasıl yapılır, msn plus nasıl çoklu yapılır, plus ta çoklu msn, çoklu ileti, çoklu msn nasıl yapılır, çoklu oturum msn de nasıl yapılır, |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Gün Önce 13:25 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||