Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-09-2006   #66 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
batumalex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abilerim bnm sorunum şu wlm nin son sürümünü yükledim ve plus live'i sitesinden indirip yükledim ama çalışmıyo plus .

işletim sistemim:microsoft xp professional versiyon 2002 service pack 2
güvenlik programım:norton internet security professional+norton antivirüs

not:plus güvenli modda bi kere calıstı ama normalde calısmadı lutfen yardımcı olun
Alıntı:
muharremozbas adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam ben messenger plusu yükledim zipten çıkardım kurdum ama programı bulup açamıyorum.program live messengerdeyse nasıl aççam nasıl kullancam bana yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler....
Windows Live Messenger Kisi Listesi Penceresinin Sag Üst Tarafindaki Plus! Yazisina Tiklayip "Özellikler"e Girin. Plus! Yazisi mi Yok Sizde batumalex?

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-09-2006   #67 (mesaj-linki)
batumalex

Alıntı:
L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger Kisi Listesi Penceresinin Sag Üst Tarafindaki Plus! Yazisina Tiklayip "Özellikler"e Girin. Plus! Yazisi mi Yok Sizde batumalex?

EVET BENDE PLUS YAZISI ÇIKMIYO YANİ YÜKLÜYORUM AMA OLMUYO YÜKLEME TAMAMLANIYO AMA PLUS YOK
Eski 16-09-2006   #68 (mesaj-linki)

Alıntı:
batumalex adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
EVET BENDE PLUS YAZISI ÇIKMIYO YANİ YÜKLÜYORUM AMA OLMUYO YÜKLEME TAMAMLANIYO AMA PLUS YOK
Burdan Indirip Deneyin, Windows Live Messenger Kullaniyor Olmaniz Gerekiyor.
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
Eski 29-09-2006   #69 (mesaj-linki)
shanel

windows live plusı kurdum türçe yamasınıda fakat ikonunn çıkmasına raamen üstüne tıkladığımda açılmıo sadece plus ikonu gözüko ne yapmalıyım????şimdden çk tşklr
Eski 30-09-2006   #70 (mesaj-linki)

Alıntı:
shanel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows live plusı kurdum türçe yamasınıda fakat ikonunn çıkmasına raamen üstüne tıkladığımda açılmıo sadece plus ikonu gözüko ne yapmalıyım????şimdden çk tşklr
Resimde gördügünüz gibi Messenger Penceresinde Plus! Yazisi cikiyor, ama tiklayamiyorsunuz?

Windows Live Messenger Kullaniyorsaniz Plus! Live'i silin (C:/Program files/Messenger Plus! Live Dosyasini da silin) , tekrar yükleyin : http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 293 11 Saat Önce 20:38
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15880799 saniyede (44.92% PHP - 55.08% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR