Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-10-2006   #71 (mesaj-linki)
deep_inside
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

ya ben ne zamandır Live pLus kuLLanıorum böLe bi sorunLa iLk defa karşıLaştım çok sinir bozucu!!!
sorunuma geLince, konuşma kayıtLarını kaydediyor pLus biLdiğiniz gibi..
buraya kadar bi sorun yok.. ama 2 seferdir aynı şeyi yaşıyorum; 1 konuşma geçmişini okumak istediğimde o dosyanın yok oLmuş oLduğunu görüyorum!!! hiçbir şekiLde siLmememe rağmen.. "dosya tanınmıyor" şekLinde bi uyarı aLıyorum ve ondan sonra dosya yok.. ciddi anLamda sinir bozucu bişi bunun neden kaynakLandığını biLen var mı?
ya da geri getirme yoLLarını biLen?
Lütfen aciL yardımm ..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-10-2006   #72 (mesaj-linki)

Alıntı:
deep_inside adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben ne zamandır Live pLus kuLLanıorum böLe bi sorunLa iLk defa karşıLaştım çok sinir bozucu!!!
sorunuma geLince, konuşma kayıtLarını kaydediyor pLus biLdiğiniz gibi..
buraya kadar bi sorun yok.. ama 2 seferdir aynı şeyi yaşıyorum; 1 konuşma geçmişini okumak istediğimde o dosyanın yok oLmuş oLduğunu görüyorum!!! hiçbir şekiLde siLmememe rağmen.. "dosya tanınmıyor" şekLinde bi uyarı aLıyorum ve ondan sonra dosya yok.. ciddi anLamda sinir bozucu bişi bunun neden kaynakLandığını biLen var mı?
ya da geri getirme yoLLarını biLen?
Lütfen aciL yardımm ..
Aşağıdaki işaretlediğim ayarların etkin olup olmadığını kontrol edin.

Eski 08-10-2006   #73 (mesaj-linki)
neyzen

abi merhaba plusu daha evvel kurdum bu siteden indirdim ama şu an plus um kurulu olduğu zaman otrum açmıyo neden acaba...

abi merhaba plusu daha evvel kurdum bu siteden indirdim ama şu an plus um kurulu olduğu zaman otrum açmıyo neden acaba...

Son Düzenleyen neyzen; 08-10-2006 @ 18:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-10-2006   #74 (mesaj-linki)

Alıntı:
neyzen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Sorunun Plus!'tan kaynaklandigindan emin misiniz? Daha detayli bilgi verirseniz, hata kodu, kullandiginiz Messenger sürümü,.. vb. yardimci olabiliriz.
Eski 11-10-2006   #75 (mesaj-linki)
zemheri

slm.messenger plus indirmek istiyorum.msn 7.5 kullanıyorum.link adresi verirseniz sevinirim.Sevgiler saygılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
contact dosyalarını okuma, contacts msn okuma, contacts okumak ıcın, eski msn kayıtları, eski msn okuma, messenger konuşmalarını okuma, msn contact dosyalarını okuma, msn kayıtları okuma, msn kayıtları okumak, msn konuşma kayıtlarını okumak için,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 2 Gün Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11877799 saniyede (57.85% PHP - 42.15% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR