Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 04-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Messenger Plus, Plus, Teknik Destek Messenger Plus, Plus, Teknik Destek
Alıntı:
lorien adlı kullanıcıdan alıntı
Arkada$lar Bu Messenger Plus Live hakkında bir Topic var ama linkler Silinmis Baska bir konu veya burdan bir link yayınlanırsa seviniirm Elinde olan arkadaslar Paylasırsa ne mutlu bize =)

En kısa zamanda linkler düzeltilecektir...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-04-2006   #7 (mesaj-linki)
erkanuslu07
hocam ben karsıdaki kisi oturm acıp kapatınca farklı ses cıkarttırabiliyorum 2 tane sorum var bu sesi bilgisayarımın acık sesinden daha yüksek cıkartabilirmiyim birde bu kisi bana mesaj yazdıgında farklı ses cıkartabilirmiyim
Eski 25-04-2006   #8 (mesaj-linki)
Alıntı:
erkanuslu07 adlı kullanıcıdan alıntı
hocam ben karsıdaki kisi oturm acıp kapatınca farklı ses cıkarttırabiliyorum 2 tane sorum var bu sesi bilgisayarımın acık sesinden daha yüksek cıkartabilirmiyim birde bu kisi bana mesaj yazdıgında farklı ses cıkartabilirmiyim
1 - Açık sesinden daha yüksek cıkartamazsınız.

2 - Messenger'ın mesaj gönderildiğinde cıkacak seslerini değiştiremiyorsunuz maalesef..

Kolay gelsin.

Eski 02-05-2006   #9 (mesaj-linki)
hanzadeu
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Alıntı:
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı
Messenger Plus!´la ilgili her türlü sorunuzu ve probleminizi bu konuyu cevaplayarak belirtebilirsiniz.

Teknik destek talebinde bulunmadan önce lütfen kullandığınız messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi teknik bilgileri de not düşünüz.

messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat terkar calistiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

merhabalar ben messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat tekrar calsitiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim
Eski 06-05-2006   #10 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Alıntı:
hanzadeu adlı kullanıcıdan alıntı
messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat terkar calistiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim

merhabalar ben messenger plus patrondan korunma ozelligini devreye soktum fakat tekrar calsitiramiyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkur ederim
Saatin yanında harddisk sembolü olacak, o aslında Messenger, çift tıklarak tekrar eski haline getirebilirsiniz. Sorunuzu daha detaylı bir şekilde belirtirseniz, yardımcı olmamız kolaylaşır.

Alıntı:
forrey adlı kullanıcıdan alıntı
selamlar

ben bu msn plus kayit yapamiyorum programi indirdim ama kayit esnasinda bir sifre istiyor hep bunun sebebi nedir bilen varsa lütfen yardim etsin ama daha önce vardi bende msn plus tip top isliyordu sonra msnin yeni bir versiyonunu indirdim messenger 8.0 buna uymuyor diye sildim sonra yeniden yüklemek istedim hep karsima sifre diyor ve baska bisi yapamiyorum internet anscholuss adsl

saygilar
Plus! için herhangi bir yere kayıt yaptırmanız gerekmiyor. ZIP şifresinden bahsediyorsunuz galiba, msxlabs.com (ya da msxlabs.org) yazarak dosyaları zip dışına çıkarabilirsiniz.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
messenger plus 2 msn patrondan korunma patrondan korunma özelliğini yükle plus+patrondan korunma
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 284 4 Hafta Önce 20:13
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:52
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09960604 saniyede (58.27% PHP - 41.73% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR