Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-12-2006   #101 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
cry_turk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilk önce teşekkür ederimm forumda aradım böyle bir eklenti varmı diye ama bulamadım bana yardım edermisiniz
[Resim]

Resim eklemişsiniz fakat Resimden hiç birşey AnLaşılmıyor. Sorununuz, tam olarak nedir? Daha açık bir ifadeyle yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağız.

Son Düzenleyen ahmetgns; 17-08-2007 @ 00:11.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-12-2006   #102 (mesaj-linki)

orda yuvarlak içince aldıgım nicki arkadaş yeşilli yapmış bende öyle yapmak istiyorum nasıl olucak
Eski 16-12-2006   #103 (mesaj-linki)

Alıntı:
cry_turk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
orda yuvarlak içince aldıgım nicki arkadaş yeşilli yapmış bende öyle yapmak istiyorum nasıl olucak
Kod:
·$9nick·0
Alternatif olarak ;
Herhangi bir Anlık ileti Sayfasında /nick Ctrl + K harfine basın Renkler çıkacaktır Oradan istediğiniz rengi Seçin ve Enter'a basın hepsi bu kadar.
Eski 23-12-2006   #104 (mesaj-linki)

ya hocam şimdi messenger plusu yükledikte gelelim yabancı dile bizimde yabancı dilimiz yokki messenger plusun türkçesi yokmu yaw bir zahmet yardımcı olursanız çok makbule geçersiniz kolay gelsin
Eski 23-12-2006   #105 (mesaj-linki)

Alıntı:
hayal_gibi_geceler adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya hocam şimdi messenger plusu yükledikte gelelim yabancı dile bizimde yabancı dilimiz yokki messenger plusun türkçesi yokmu yaw bir zahmet yardımcı olursanız çok makbule geçersiniz kolay gelsin

alttaki konuyu inceleyiniz;

http://www.msxlabs.org/forum/messeng...rkce-yama.html
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger plusù,
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 288 3 Hafta Önce 18:56
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.06083298 saniyede (93.36% PHP - 6.64% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR