| | #11 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Messenger Plus! - Teknik DestekAlıntı:
msn penceresınde plus logosuna tıkla oradakı seceneklerden gorunmez msj lasmayı sec Alıntı:
goremessin bunun caresı yoq sadece sılanları gorebılırsın oda sadece onlıne ıken olursa we discovery yuklü ise | |||
|
| | #12 (mesaj-linki) | ||
Alıntı:
| |||
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Selamlar. İnternette aradım ancak 2. 3.... e-mail adreslerimi msn plus'a nasıl ekleyeceğimi anlatan bir yazı bulamadım. ![]() Bunun doldurulmuş bir örneğinin şeklini verebilirseniz çok makbule geçer admin abiler... (Ben 1 gmail, 1 yahoo, 1 hotmail daha eklemek istiyorum. Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler)
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php ^ Yukardaki linken Messenger Plus! Live'ı edinebilirsiniz, resimli anlatım yoluyla kullanımızınız daha da kolaylaşacaktır. Kolay gelsin. | ||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Ben MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus kullanıyorum Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'yi yüklemeyi düşünüyorum. Ama aklıma takılan bir şey var. Benim Messenger Plus'um da kayıtlı olan seslerin Messenger Plus! Live'yi yükledikten sonra kaybolup kabolmıyacağını merak ediyorum. ![]() Eyer Messenger Plus! Live'de bu sesleri kullanamıyacaksam bunu yapmanın başka yolu varmı? Yani kısacası şu an kullandığım sesleri Messenger Plus! Live ile de kullanabilirmiyim. Şimdiden Teşekkürler. | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| discovery msn de engelliyenleri nasıl görcez engelleyenleri nasıl görcez msn plus yükleyince ne yapacağım |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 284 | 4 Hafta Önce 20:13 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||