Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 27-05-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Alıntı:
kIzIL adlı kullanıcıdan alıntı
OnceLikLe Merhaba...
OffLine Gornup Istedigin Kisiye Mesaj Yazma Vardi Eskiden MSN pLus ta... O NasiL oLuyordu ArkadasLar... BiLginiz Varsa PayLasirsaniz Sevinirim..
SaygiLar...

msn penceresınde plus logosuna tıkla oradakı seceneklerden gorunmez msj lasmayı sec

Alıntı:
deniztaner adlı kullanıcıdan alıntı
ENGELLEYENLERİ NASIL GÖRCEZ

goremessin bunun caresı yoq sadece sılanları gorebılırsın oda sadece onlıne ıken olursa we discovery yuklü ise
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-05-2006   #12 (mesaj-linki)
Alıntı:
R_zu adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar yaa ben bu messenger plusı yükledim ama şimdi de devre dışı bırakmak istiyorum ama silmeden onu nasıl yapacağım bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın, İşlemler listesinden msgplus'u bulup sonlandırın. Messenger'ı kapatın, yeniden açın. Kayıt Defteri'nden kaldırmadığınız sürece her windows oturumunda bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekir.
Alıntı:
kIzIL adlı kullanıcıdan alıntı
OnceLikLe Merhaba...
OffLine Gornup Istedigin Kisiye Mesaj Yazma Vardi Eskiden MSN pLus ta... O NasiL oLuyordu ArkadasLar... BiLginiz Varsa PayLasirsaniz Sevinirim..
SaygiLar...
Bu özellik MessengerDiscovery'nin bir özelliği. İlgili konuları inceleyiniz.
Eski 01-06-2006   #13 (mesaj-linki)
Selamlar. İnternette aradım ancak 2. 3.... e-mail adreslerimi msn plus'a nasıl ekleyeceğimi anlatan bir yazı bulamadım.
[Resim]
Bunun doldurulmuş bir örneğinin şeklini verebilirseniz çok makbule geçer admin abiler... (Ben 1 gmail, 1 yahoo, 1 hotmail daha eklemek istiyorum. Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler)
Eski 26-06-2006   #14 (mesaj-linki)
Alıntı:
cutemannn adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba.Messenger live ın son sürümünü sitenizden indridim yükledim .Ondan sonrada yine sizin önerdiğiniz plus live beta yı yükledim ancak hiçbir şekilde plus ı kullanamayorum.Ne messenger live de simgesi çıkıyor ne de yüklendiği ana klösörden plus ı açabiliyorum sorun nedir anlamadım bundan önceki sürümde msn in içinde ayrı bir yer açılıyordu plus ayarlarını yapmamaız için bnda hiçbir şey yok.sorun nedir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.teşekkrler...
Eğer halâ BETA kullanıyorsanız WLM Final'i sitemizden indirin.Messenger Plus! Live sürümü çıktı.

http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php

^ Yukardaki linken Messenger Plus! Live'ı edinebilirsiniz, resimli anlatım yoluyla kullanımızınız daha da kolaylaşacaktır.

Kolay gelsin.
Eski 28-06-2006   #15 (mesaj-linki)
Ben MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus kullanıyorum
Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'yi yüklemeyi düşünüyorum.
Ama aklıma takılan bir şey var. Benim Messenger Plus'um da kayıtlı olan seslerin Messenger Plus! Live'yi yükledikten sonra kaybolup kabolmıyacağını merak ediyorum.
[Resim]
Eyer Messenger Plus! Live'de bu sesleri kullanamıyacaksam bunu yapmanın başka yolu varmı?
Yani kısacası şu an kullandığım sesleri Messenger Plus! Live ile de kullanabilirmiyim.

Şimdiden Teşekkürler.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
discovery msn de engelliyenleri nasıl görcez engelleyenleri nasıl görcez msn plus yükleyince ne yapacağım
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 284 4 Hafta Önce 20:13
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:02
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14002490 saniyede (58.90% PHP - 41.10% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR