Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-02-2007   #146 (mesaj-linki)

Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
doing adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İnceleyin: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Yanıta bakıp A-Patch eklentisini yükledim fakat bir türlü 2 tane MSN açamıyorum. Lütfen yardımcı olun!!!

Yamayı kurarken son sayfa...

Not: Yamayı çalıştırmadan önce Windows saatinin ordan MSN den çıkış yapınız..

Yamayı uyguladıktan sonra Windows Live Messenger'ı başlatırken hata mesajıyla karşılaşırsanız:

Windows Live Messenger'ı | Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları silin.

Windows Live Messenger'ı tekrar kurun ve kapatın.

A-Patch'i uygulayın.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-03-2007   #147 (mesaj-linki)

Alıntı:
brsclk1111 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar uzun zamandır cevap alamıyorum plusı yükledim ama sadece ilk yükleyişimde çalıştı. daha sonra bilgisayarı yeniden açtığımda çalışmadı.... ne yapmalıyım?? beni aydınlatırsanz sevinirim
Plus ve messengerin sürümleri ne? Birbirleriyle uyumlarına dikkat ettin dimi
Eski 13-03-2007   #148 (mesaj-linki)

mrb ben msg plusı yükledim ve ekrana sürekli your current trial time is expired. demeye başladı msg plusı ve msni sildgm halde sürekli ekranıma gelior msni yükleyp açtgmda ise sürekli msni kapatıor.
Eski 13-03-2007   #149 (mesaj-linki)

Alıntı:
akusak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb ben msg plusı yükledim ve ekrana sürekli your current trial time is expired. demeye başladı msg plusı ve msni sildgm halde sürekli ekranıma gelior msni yükleyp açtgmda ise sürekli msni kapatıor.
Messengeri ve Plus'ı tamamen kaldırın.
Plus'ı kaldırdıktan sonra Program Files'a bakın, orda plus ile ilgili bir dosya varsa silin.
MSN'i tamamen kaldırmak için adımları izleyin:

Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

- Plus'ı tekrar kurun. Plus'ı kurarken Sponsor ile birlikte kurmamaya dikkat edin.

Messengeri ve yamalarını http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...al-turkce.html buradan indirin...
Eski 16-03-2007   #150 (mesaj-linki)

Alıntı:
bendede Windows Live Messenger'ın en son sürümü:
Windows Live Messenger 8.1.0178.00

Messenger Plus! Live'ın en son sürümü:
Messenger Plus! Live 4.20.0.262 yüklü.Ancak msnyi her açışımda plus açılmıyo.sanırım gizli çalışıyor,ve bir çok kez tekrar tekrar yükledim her iki proguda ama sonuc alamadım(gizli çalıştıgını olay bildirimlerinin değişmediğinden anlıyorum.sanırım yani)
her defasında plus progunu kurmam gerekıyo..yardımcı olabılırmısınız..

Alıntı:
Sisteminizde SweetIM ya da SmileyCentral yazılımları yüklü mü? Eğer bu yazılımlar mevcutsa, Plus! ile uyumlu olmadıkları için kaldırılmaları gerekmektedir. Program Ekle veya Kaldır listesinden SweetIM/Smiley Central kaldırıldıktan sonra, Windows Live Messenger da kaldırılmalı ve C:\Program Files\MSN Messenger klasörü silinmelidir
Alıntı:
çok teşekkür ederim.bende SweetIM vardı,onu kaldırdım ve sorun çözüldü. tekrar teşekkürler..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
30 messenger ifadelerini kaldırma, messenger ifadelerini kaldırmak, msnden plus kaldırma, msnden teknik destek, sweetim ifadelerini msnden kaldırmak, sweetim programını kaldırmak,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 74 2 Gün Önce 23:46
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:25Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14200497 saniyede (71.59% PHP - 28.41% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz