| | #146 (mesaj-linki) | |
| | Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Yamayı kurarken son sayfa... ![]() Not: Yamayı çalıştırmadan önce Windows saatinin ordan MSN den çıkış yapınız.. Yamayı uyguladıktan sonra Windows Live Messenger'ı başlatırken hata mesajıyla karşılaşırsanız: Windows Live Messenger'ı | Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları silin. Windows Live Messenger'ı tekrar kurun ve kapatın. A-Patch'i uygulayın. | |
|
| | #147 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Plus ve messengerin sürümleri ne? Birbirleriyle uyumlarına dikkat ettin dimi
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
mrb ben msg plusı yükledim ve ekrana sürekli your current trial time is expired. demeye başladı msg plusı ve msni sildgm halde sürekli ekranıma gelior msni yükleyp açtgmda ise sürekli msni kapatıor.
| |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Plus'ı kaldırdıktan sonra Program Files'a bakın, orda plus ile ilgili bir dosya varsa silin.MSN'i tamamen kaldırmak için adımları izleyin: Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... - Plus'ı tekrar kurun. Plus'ı kurarken Sponsor ile birlikte kurmamaya dikkat edin. ![]() Messengeri ve yamalarını http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...al-turkce.html buradan indirin... | ||
|
| | #150 (mesaj-linki) | |||
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 30 messenger ifadelerini kaldırma, messenger ifadelerini kaldırmak, msnden plus kaldırma, msnden teknik destek, sweetim ifadelerini msnden kaldırmak, sweetim programını kaldırmak, |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 74 | 2 Gün Önce 23:46 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||