Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2007   #191 (mesaj-linki)

Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
gizemlisin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam ben msn plus kullaniyorum messanger live yuklu yanliz ben birkac tane cok oturum acma yukledim.ama acilmiyor.hangisiyle denesem cok oturum acamadim.ne yuklemem gerekir eya yuklerken dikkat etmem gereken birseylr varmi. tesekkurler

Plus yüklüyse başka proğramlar indirmenize gerek yok .

Kişi listenizin plus sekmesinden tercihlere tıklıyorsunuz..Karşınıza çıkan pencerede Messenger sekmesinede tıklıyorsunuz...
''Aynı anda birden fazla hesap açmama izin ver'' kutucuğunu işaretliyorsunuz.. Ve tamam diyorsunuz artık 1 den fazla oturum açabilirsiniz..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-04-2007   #192 (mesaj-linki)
yagmuryürekli
Msn plus live artık çalışmıyor

Selam,
bugüne kadar hep msn plus live kullanıyordum, ama bugün antivirüs programımı silip tekrar yüklediğimden beri, msn plus live artık çalışmıyor, defalarca install ettim ama faydası yok!

Msn plus live tekrar indirip kursam faydası olur mu?
Ne yapabilirim?
Eski 27-04-2007   #193 (mesaj-linki)
UMITT_34

ya ben bu plus ı ındırdım ama sıfre ıstıyo
nerden bulcaz
Eski 27-04-2007   #194 (mesaj-linki)

Alıntı:
UMITT_34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben bu plus ı ındırdım ama sıfre ıstıyo
nerden bulcaz
Eğer burdan indirdiyseniz,msxlabs.org,msxlabs.com yada msxlabs bu şifreleri deneyin.

artı son çıkan msn plus eklentisinde şifre yok.

Eski 28-04-2007   #195 (mesaj-linki)

Bir arkadaş eski sürümün tercihlerini yeni Messenger Plus! Live'a aktarmanın bir yolu var mı diyordu. Gerçi var olduğunu bilseydim buraya cevap vermem gerekirdi ama Messenger Plus!'ın forumlarında sıkça takıldığım için bunun bir yolunun olmadığını söyleyebilirim. Çünkü hiç görmedim. Yeni ayarları tek tek yeniden yapacaksın maalesef.

Düzenleme: Bayağı geç bir düzenleme ama işe yarar inşallah. Bir yerde gördüm. Messenger Plus! Live yüklenirken, bilgisayarın kayıt defterinde Messenger Plus! 3 ayarları varsa, onlar yükleme esnasında Messenger Plus! Live anahtarına kopyalanıyormuş. (Sadece ortak özelliklerin tercihleri). Bu yüzden bu şekilde eski ayarları almak istiyorsanız, Messenger Plus! Live'ı kaldırın, Windows Live Messenger'dan önceki Messengerların birine Messenger Plus! 3'ü yükleyin, Messenger Plus! tercihlerinizi o Messenger'a alın, sonra Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live yükleyin. Belki bu şekilde bazı özelliklerin ayarları yeni sürüme aktarılabilir.

Son Düzenleyen ahmetgns; 18-08-2007 @ 00:37.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
en son cıkan msn plus, en son çıkan msn plus, massenger plas, messanger plas, msn 9.00 plus, msn plus faydaları, msn plus türkçe en son çıkan, msn plus un faydaları, plus un faydaları, yeni çıkan msn plus,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 74 2 Gün Önce 23:46
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:18Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13368106 saniyede (54.08% PHP - 45.92% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz