| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Tamam. WLM'yi yükledim ve hala kayırlı olan seslerim duruyor. ![]() Neyse.. Tekrar teşekkür ederim. Kolay Gelsin. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
pleaseee
ya arkadaşlar bu live mesenger için plus indirmem gerekiyoo ama nerden indirecem sürüm kaç bi linkini verirmisiniz ben bulamadım sitede şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Cvp: pleaseeeAlıntı:
^ Yukarıdaki sayfadan en son sürüm olan MessengerPlus! Live'ı indirebilirsin... | ||
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
mrb arkadaslar bn msn plus live ı yuklediimde sohbet penceresindeki plus logosuna tıkladıgımda o bolum acılmıyo ve yanındaki diger iki logoya tıkladıgımda onlarda acılmıo sanki kitlenmisde biseye tıklarmıssınız gibi bir ses gelio ve acılmıo scriptleri kaldırdırdım plusı kaldırrdım tekrar yukledm ama olmuo hallederseniz sevnrm
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik DestekAlıntı:
AYNI SEY BENDEDE OLDU NASIL YAPACAZ ARKADASLAR BIZE BIR YARDIM EDIN LUTFENN... | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 284 | 4 Hafta Önce 20:13 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||