Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-05-2007   #201 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Programlarda üzerinde block görünüyor demeni herhalde şöyle anlamamız gerekiyor: Program Ekle/Kaldır penceresinde Messenger Plus! Live'ın simgesi, orijinal simgesinin üzerine küçük bir block işareti eklenmiş gibi görünüyor. Herhalde demek istediğin bu ve zaten herkes de öyle görünüyor. Çünkü o Messenger Plus! Live'ın kaldırma programının kendi özel simgesi. Her neyse, SweetIM ve SmileyCentral yüklüyse bunları kaldırman gerekiyor. Çünkü bunların Messenger Plus! Live'ın çalışmasını engellediklerini biliyorum o kadar.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-05-2007   #202 (mesaj-linki)

Merhaba arkadaşlar,
ya ben kişilerle olan geçmiş yazışmalarımı okuyamıyorum.
daha önce şifrelemiştim,fakat şuan şifreyi gürdiğimde "dosyanız ayıklanmaya çalışılırken bir hata oluştu" şeklinde mesaj geliyor.Bunu nasıl aşabilirim.Ayrıca şifremin doğru olduğunu biliyorum,doğru değildir diye şifrelemeyi kaldırdım plus tercihlerinden,ama hala şifreli.
Ne yababilirim acaba?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Eski 17-05-2007   #203 (mesaj-linki)

Dosyayı başka bir Messenger Plus! Live'ın yüklü olduğu bilgisayara götürüp bir de orda dene. Şifrelemeyi kaldırman önceki dosyaların şifrelerini iptal etmez, yani o bir çözüm değil. Veya Messenger Plus! Live kaldırıp tekrar yükle.
Eski 17-05-2007   #204 (mesaj-linki)

Bu messenger plus live'de ne sorun var anlamıyorum.silip baştan kurdum ve ayrıca eski tüm yazışmalarımı da sildim.
Sadece bundan sonra kaydedilecek olanları şifrelemek istiyorum ama olmuyor,plustan ayarları yapıyorum yeni şifre oluşturuyorum ama aynı hata mesajını veriyor
Eski 18-05-2007   #205 (mesaj-linki)

İngilizcen varsa bir de messenger plus! live forumlarında sor (Uygun alt forumu bul, yoksa silerler sorunu: Help&Support). Orada bayağı bir tecrübeli arkadaşlar var. Hatta Patchou bile o hata mesajının niye verildiğini söyleyebilir. Ben senin için sorardım ama bugünlerde beni yasakladılar, giremiyorum Messenger Plus! Live Forums
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
geçmiş yazışmalarımı bulmak istiyorum, geçmiş yazışmalarımı görmek, msn yazışmalarımı okuyamıyorum,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 6 Gün Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10815191 saniyede (61.38% PHP - 38.62% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR