Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-07-2007   #236 (mesaj-linki)
Hexen
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

slm!
msn plus da birinin bizi bloke edip etmediğini anlayabileceğimiz bir özellik varmı? varsa nasıl kullanabilirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-07-2007   #237 (mesaj-linki)

Alıntı:
Hexen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm!
msn plus da birinin bizi bloke edip etmediğini anlayabileceğimiz bir özellik varmı?
Yok. Messenger Plus! Live'da neden X özelliği yok?
Eski 13-07-2007   #238 (mesaj-linki)
HELL_13
Msn Plus Tarafından Şifrelenmiş Loglar ( Yardım)

Merhabalar, Bu Siteyi Bir Arkadaşım Önerdi Sizin Yardımcı Olabileceğinizi Düşündüm.

eLimde msn tarafından şifreLenmiş bir kaç tane L0gum var, kendim nasıL şifreLediğimi unuttum. ve şifresinide unuttum L0gLarda 0kumam gereken önemLi bir metin var. ve gerçekten önemLi bir k0nu. ben bu L0gLarda yazanLarı nasıL öğrenebiLirim? l0gLarı açmaya çaLışınca bu kLasör pLus tarafından şifreLenmiştir diy0r ama şifre girmek gibi bir şey cıkmıyor sadece bu yazı cıkıyor bunLarı nasıL okuyabilirim? şifresini hatırLamıyorum nasıL kırabiLirim?

veya 0kumanın başka bir y0Lu varmıdır?

saygılarımla : HELL_13
Eski 13-07-2007   #239 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Plus Tarafından Şifrelenmiş Loglar ( Yardım)

Alıntı:
HELL_13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar, Bu Siteyi Bir Arkadaşım Önerdi Sizin Yardımcı Olabileceğinizi Düşündüm.

eLimde msn tarafından şifreLenmiş bir kaç tane L0gum var, kendim nasıL şifreLediğimi unuttum. ve şifresinide unuttum L0gLarda 0kumam gereken önemLi bir metin var. ve gerçekten önemLi bir k0nu. ben bu L0gLarda yazanLarı nasıL öğrenebiLirim? l0gLarı açmaya çaLışınca bu kLasör pLus tarafından şifreLenmiştir diy0r ama şifre girmek gibi bir şey cıkmıyor sadece bu yazı cıkıyor bunLarı nasıL okuyabilirim? şifresini hatırLamıyorum nasıL kırabiLirim?

veya 0kumanın başka bir y0Lu varmıdır?

saygılarımla : HELL_13
Öncelikle şunu söyleyeyim, şifreyi bilmiyorsanız boşuna uğraşmayın. Unuttuysanız hatırlamaya çalışın. Şifrelerin kırılma şansı yok.

Eğer olur da şifreyi hatırlarsanız, sisteminiz şunlar yüklü değilse;
Windows Live Messenger'ı yükleyin, sonra Messenger Plus! Live'ı yükleyin. Sonra açmaya çalışın. Bunları yüklemeden önce Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live yüklü bir bilgisayara o dosyaları götürüp denemeniz daha doğru olacaktır. Eğer böyle şifreli ileti geçmişlerini açabilen başka bir bilgisayarda da "Parola Gerekli" ekranı çıkmazsa, o dosyalar bozuk olabilir veya Messenger Plus! tarafından şifrelenmemiş olabilir. Bir de dikkat edin, o dosyayı açmaya çalıştığınızda bence "Bu dosya Messenger Plus! ile şifrelenmiş gibi görünmüyor." diyordur.
Eski 14-07-2007   #240 (mesaj-linki)
emusalar

merhaba arkadaşlar ben messenger plus ı kurdum ama şu an msnden email adresime giremiyorum nerde hata var çözemedim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ileti geçmişlerini nasıl öğrenirim, msn plus şifremi unuttum, msn sifresini nasıl kırarım, msn şifremi unuttum nasıl kırabilirim, msn şifresi nasıl kırarım, msn şifresini nasıl kırarım, nasıl msn kırabilirim, nasıl msn şifresi kırarım, parolamı nasıl öğrenebilirim, parolamı unuttum nasıl öğrenebilirim,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 2 Gün Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:12Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14759493 saniyede (59.46% PHP - 40.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR