Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 18-07-2007   #246 (mesaj-linki)

teşekkür ederim ama öle bi program yak napıcam şimdi anlamadım acaba bizim pc den kaynaklanan bişimi

ya pardon o program varmış evet başka bi addaymış tekrar teşekkür ederim

Son Düzenleyen NoRanynn; 18-07-2007 @ 15:06.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-07-2007   #247 (mesaj-linki)
smallburak
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Herkese iyi günler... Yaa benim bi sorunum var. Bilgisayarımda messenger plus live yüklü. Ben tercihlerimi ayarlarımı oynayamıyorum. Parola koymuştum, unuttum parolayı.. Giremiyorum. Ne yapmam lazım. Lüten yardım edin. cevabınızı bkucukarslan@gmail.com adresine atarsanız sevinirim ama uğraşamam diyosanız buraya da yazabilirsiniz.Ama lütfen yardım edin.
Eski 20-07-2007   #248 (mesaj-linki)

Alıntı:
smallburak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Herkese iyi günler... Yaa benim bi sorunum var. Bilgisayarımda messenger plus live yüklü. Ben tercihlerimi ayarlarımı oynayamıyorum. Parola koymuştum, unuttum parolayı.. Giremiyorum. Ne yapmam lazım. Lüten yardım edin. cevabınızı bkucukarslan@gmail.com adresine atarsanız sevinirim ama uğraşamam diyosanız buraya da yazabilirsiniz.Ama lütfen yardım edin.
Uğraşabilirdim de uğraşmadım. Yapmanız gereken şey şu:

Başlat>Çalıştır>regedit yazıp Tamam'a basın

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde şuraya gelin:

HKEY_CURRENT_USER>Software>Patchou>Messenger Plus! Live>"Windows Live ID'niz">Preferences

Bu geldiğiniz yerde şu anahtarı silin: PreferencesLockPwd

Şimdi tercihler paneline girebilirsiniz.

Forumda e-posta adresi vermek iyi bir fikir değil. Aklınızda bulunsun.
Eski 21-07-2007   #249 (mesaj-linki)
beCko

Merhaba, bir sorunum var /:

Kardeşimin bilgisayarına Msn Plus Live'ı yüklemesine karşın, bilgisayarı bir daha başlattığında program aniden siliniveriyor. Ne yapmaya çalıştıysam, sonuç alamadım. Bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim - iyi çalışmalar.
Eski 21-07-2007   #250 (mesaj-linki)

Alıntı:
beCko adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba, bir sorunum var /:

Kardeşimin bilgisayarına Msn Plus Live'ı yüklemesine karşın, bilgisayarı bir daha başlattığında program aniden siliniveriyor. Ne yapmaya çalıştıysam, sonuç alamadım. Bana yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim - iyi çalışmalar.
NeutralizeR'ın bu soruya cevabı

Son Düzenleyen ahmetgns; 17-08-2007 @ 23:52.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger parolamı unuttum, messenger parolamı unuttum sayfası, messenger plus live parolamı unuttum, msn live parolamı unuttum, msn plus sifremi unuttum, msn plus tercihler şifresi, parolamı unuttum ne yapmam lazım, plus live parolamı unuttum, plus tercihleri, widows live messenger parolamı unuttum,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 17:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13817096 saniyede (65.19% PHP - 34.81% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR