Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-07-2007   #251 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Merhaba,messenger plus programının özellikleri nelerdir ? baktım ama bulamadım
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-07-2007   #252 (mesaj-linki)
Alıntı:
zeynepce adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba,messenger plus programının özellikleri nelerdir ? baktım ama bulamadım
Buradan okuyabilirsiniz. Messenger Plus! Live Anasayfası
Eski 25-07-2007   #253 (mesaj-linki)
selam ben plus ı sorunsuz yükledim fakat ınternet sayfam açılıyor ama sayfanın içinden bir sayfaya tıkladığımda sayfa tam ekran açılmıyor,sağ üst simgedende sayfa büyümüyor küçük oluyor neden böyle oldu acaba yardım edermisiniz ?
Eski 25-07-2007   #254 (mesaj-linki)
Messenger Plus!'ın bu soruna sebep olduğunu hiç zannetmiyorum. Yine de Plus!'ı kaldırarak kontrol edebilirsiniz.

Unutmayın, bazı sayfalar zaten ekranı kaplatma düğmesi devre dışı bırakılmış olarak açılır ve bu bir hata değildir.

Eğer sorun Plus!'ta değilse, yani kaldırdıktan sonra da böyle bir sorun oluşuyorsa, ve herhangi bir siteden tıklanan her bağlantı bu şekildeki bir pencerede açılıyorsa bu sorunu PC Teknik Destek forumunda sorun ve şu ayrıntıları belirtin. Web tarayıcınız ve sürüm numarası ne (Sürüm numarasını '"Web tarayıcı" Hakkında' seçeneğini Menü çubuğundaki menülerden bularak seçin.
Eski 25-07-2007   #255 (mesaj-linki)
Merhaba benim bir sorum daha olacak; plus da kişilerimin en son ne zaman çevrim içi olduklarını yani olayları ben oturum açtığım zamanlarda görüyorum,msn em kapalıyken kişilerimin hareketleri kaydedilmiyor (yani nezaman oturum açtıkları) bu bir sorunmu yoksa böylemi oluyor? cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
messenger plus tüm ayrıntıları messenger plus özellikleri nelerdir messenger plus özellkleri neler? msn plus özellikleri ayrıntılı msn plus özellikleri nelerdir msne plus özellikleri plus özellikleri nelerdir
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 284 4 Hafta Önce 20:13
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:01
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10417008 saniyede (58.39% PHP - 41.61% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR