| | #256 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Olay Günlüğü'nün doğru bir şekilde çalışabilmesi için ya çevrimiçi (meşgul, hemen dönecek vs. dahil) ya da çevrimdışı oturum açmış olmanız gerekmektedir. | ||
|
| | #257 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
arkadaslar sorunum su ne zaman konusmaya baslasam msnde 15 20 dk sonra iletilerimin karsi tarafa gitmedigini anliyorum ama gider gibi gozukuyor..msnyi kapa ac yapinca durum duzeliyor sonra tekrar ayni sey..bazende karsidakinin yazdigi gelmiyormus msn plus 8.1 kullaniyorum...ne yapmaliyim..
| |
|
| | #258 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
MSN Plus! 8.1 kullanıyorum diyorsunuz ama birşeyleri karıştırmışsınız. Messenger Plus! Live farklı bir şey, Windows Live Messenger farklı bir şey, hele MSN Plus çok farklı bir şey. Windows Live Messenger Microsoft'un asıl Messenger programı, Messenger Plus! Live Patchou'nun geliştirdiği Windows Live Messenger Eklentisi, MSN Plus ise Microsoft'un bambaşka bir hizmetinin adı. Lütfen bunları karıştırmayalım. Alıntı:
| |||
|
| | #259 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus, Plus, Teknik Destek
3 aydır uğraşıyorum ama galiba ilacım siz olcaksınız,live messenger 8.0 kullanıyorum ve buna uyumlu''msn plus live 423''indirdim kurdum ama msn'mi açtığımda sağ üst köşede gözükmesi lazım ama yok,denetim masasına gittiğimde msn plus live'nin üstünde kırmızı ortasından kesik bir işaret(yani engellenmiş) işareti var bu neden olur lütfen yardımcı olun ,saygılar
| |
|
| | #260 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus, Plus, Teknik Destek Alıntı:
Bu programlar başka adda da olabilir, Messenger için kullandığın programlara bir daha bak. Ve son olarak, MsgPlus! yüklemesini yaptıktan hemen sonra Windows Live Messenger'ın yükleme klasörüne girip orada "msimg32.dll" adlı bir dosya var mı yok mu, onu kontrol et, genelde C:\Program Files\MSN Messenger 'dır. O dosyanın orada bulunması şart çünkü Messenger Plus!'ı Windows Live Messenger'a yamayan dosya bu. Eğer yoksa, bu dosyanın o konuma kopyalanmasını engelleyen bir durum var demektir, antivirus programının ayarlarını kontrol et bence. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 288 | 4 Hafta Önce 18:56 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||