Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 26-07-2007   #256 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
zeynepce adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba benim bir sorum daha olacak; plus da kişilerimin en son ne zaman çevrim içi olduklarını yani olayları ben oturum açtığım zamanlarda görüyorum,msn em kapalıyken kişilerimin hareketleri kaydedilmiyor (yani nezaman oturum açtıkları) bu bir sorunmu yoksa böylemi oluyor? cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler
Oturumunuz açık değilken kişilerinizin hareketleriyle ilgili bilgi almanız mümkün değildir.

Olay Günlüğü'nün doğru bir şekilde çalışabilmesi için ya çevrimiçi (meşgul, hemen dönecek vs. dahil) ya da çevrimdışı oturum açmış olmanız gerekmektedir.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-07-2007   #257 (mesaj-linki)
peace76

arkadaslar sorunum su ne zaman konusmaya baslasam msnde 15 20 dk sonra iletilerimin karsi tarafa gitmedigini anliyorum ama gider gibi gozukuyor..msnyi kapa ac yapinca durum duzeliyor sonra tekrar ayni sey..bazende karsidakinin yazdigi gelmiyormus msn plus 8.1 kullaniyorum...ne yapmaliyim..
Eski 27-07-2007   #258 (mesaj-linki)

Alıntı:
peace76 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar sorunum su ne zaman konusmaya baslasam msnde 15 20 dk sonra iletilerimin karsi tarafa gitmedigini anliyorum ama gider gibi gozukuyor..msnyi kapa ac yapinca durum duzeliyor sonra tekrar ayni sey..bazende karsidakinin yazdigi gelmiyormus msn plus 8.1 kullaniyorum...ne yapmaliyim..
Messenger Plus!'ın böyle bir soruna sebep olmasına ihtimal vermiyorum. Bu sorun bence ve büyük ihtimalle Messenger sunucularındaki bir problemden kaynaklanıyordur ve birkaç günden düzelir. Sabredin... yine de düzelmezse eklentilerin hepsini ve Windows Live Messenger'ı silin ve sadece Windows Live Messenger'ı tekrar yükleyin ve bir de böyle deneyin.

MSN Plus! 8.1 kullanıyorum diyorsunuz ama birşeyleri karıştırmışsınız. Messenger Plus! Live farklı bir şey, Windows Live Messenger farklı bir şey, hele MSN Plus çok farklı bir şey. Windows Live Messenger Microsoft'un asıl Messenger programı, Messenger Plus! Live Patchou'nun geliştirdiği Windows Live Messenger Eklentisi, MSN Plus ise Microsoft'un bambaşka bir hizmetinin adı. Lütfen bunları karıştırmayalım.

Alıntı:
Merhaba benim bir sorum daha olacak; plus da kişilerimin en son ne zaman çevrim içi olduklarını yani olayları ben oturum açtığım zamanlarda görüyorum,msn em kapalıyken kişilerimin hareketleri kaydedilmiyor (yani nezaman oturum açtıkları) bu bir sorunmu yoksa böylemi oluyor? cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler
zeynepce, durum NeutralizeR'ın dediği gibi. Yalnız ben farklı bir şey söyleyeceğim. Olay Günlüğü kayıtlarında bir hata var ve bu yüzden olayları incelemek istenildiği kadar kolay olmuyor. İnşaallah bir sonraki sürümde bu hata düzelmiş olacak. Bunu da burada söyleyim hemen
Eski 28-07-2007   #259 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus, Plus, Teknik Destek Cvp: Messenger Plus, Plus, Teknik Destek

3 aydır uğraşıyorum ama galiba ilacım siz olcaksınız,live messenger 8.0 kullanıyorum ve buna uyumlu''msn plus live 423''indirdim kurdum ama msn'mi açtığımda sağ üst köşede gözükmesi lazım ama yok,denetim masasına gittiğimde msn plus live'nin üstünde kırmızı ortasından kesik bir işaret(yani engellenmiş) işareti var bu neden olur lütfen yardımcı olun,saygılar
Eski 29-07-2007   #260 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus, Plus, Teknik Destek Cvp: Messenger Plus, Plus, Teknik Destek

Alıntı:
conan71 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
3 aydır uğraşıyorum ama galiba ilacım siz olcaksınız,live messenger 8.0 kullanıyorum ve buna uyumlu''msn plus live 423''indirdim kurdum ama msn'mi açtığımda sağ üst köşede gözükmesi lazım ama yok,denetim masasına gittiğimde msn plus live'nin üstünde kırmızı ortasından kesik bir işaret(yani engellenmiş) işareti var bu neden olur lütfen yardımcı olun,saygılar
Denetim masasında üzerinde block görünüyor demeni herhalde şöyle anlamamız gerekiyor: Program Ekle/Kaldır penceresinde Messenger Plus! Live'ın simgesi, orijinal simgesinin üzerine küçük bir block işareti eklenmiş gibi görünüyor. Herhalde demek istediğin bu ve zaten herkes de öyle görünüyor. Çünkü o Messenger Plus! Live'ın kaldırma programının kendi özel simgesi. Her neyse, SweetIM ve SmileyCentral yüklüyse bunları kaldırman gerekiyor. Çünkü bunlar, bilgisayar her yeniden başlatıldığında Messenger Plus!'ın düzgün bir şekilde yüklenmeme sorununa sebep olur.

Bu programlar başka adda da olabilir, Messenger için kullandığın programlara bir daha bak.

Ve son olarak, MsgPlus! yüklemesini yaptıktan hemen sonra Windows Live Messenger'ın yükleme klasörüne girip orada "msimg32.dll" adlı bir dosya var mı yok mu, onu kontrol et, genelde C:\Program Files\MSN Messenger 'dır. O dosyanın orada bulunması şart çünkü Messenger Plus!'ı Windows Live Messenger'a yamayan dosya bu. Eğer yoksa, bu dosyanın o konuma kopyalanmasını engelleyen bir durum var demektir, antivirus programının ayarlarını kontrol et bence.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayarı her açtığımda live plus olmuyor, en son ne zaman msn açmış, messenger isaretleri, messenger işaretleri, msgplus live-423, msn 8.0 plus olmuyor, msn en son ne zaman açmış, msn plus işaretleri, msn plus olmuyor, msn yi en son ne zaman açmış, msnden plus gunlugunu kaldırma, msnim kapalıyken açık görünüyor, plus işaretleri, simge işaretleri, windows live plus da hareketler,
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 288 4 Hafta Önce 18:56
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11976290 saniyede (57.53% PHP - 42.47% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR