Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-08-2007   #271 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

MSN PLUS IN üstüne stuffplug u ekledim ama çoklu oturum açamıyorum plus-tercihler- eklentiler , eklentiler bölümünü bulamadım yardımcı olursan çok sevinicem
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-08-2007   #272 (mesaj-linki)

Alıntı:
İSİMSİZ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN PLUS IN üstüne stuffplug u ekledim ama çoklu oturum açamıyorum plus-tercihler- eklentiler , eklentiler bölümünü bulamadım yardımcı olursan çok sevinicem
Anlaşılan Windows Live Messenger kullanıyorsunuz ve üzerine Messenger Plus! Liveyüklemişsiniz. Messenger Plus! Live ile artık Stuff Plug eklentisi olmadan da çoklu oturum açabilirsiniz. Zaten Windows Live Messenger ile birlikte Stuff Plug da Messenger Plus! gibi harici bir eklenti olarak çıktı. Yani artık Stuff Plug yüklemek için Messenger Plus! yüklü olması gerekmiyor. İkisi ayrı ayrı yüklenebilir ve çalışır. Ama dediğim gibi Messenger Plus! Live'ın Çoklu Hesaplar özelliği var ve onu kullanabilirsiniz. Plus! > Tercihler > Messenger (Üstte 2. sekme). Hemen burada Çoklu Hesaplar başlığını göreceksiniz. Onu etkinleştirin ve Masaüstünüzdeki Windows Live Messenger simgesine tıklamak suretiyle istediğiniz kadar Messenger başlatın.
Eski 27-08-2007   #273 (mesaj-linki)
goddess_daemonaxe

2 renkten oluşan bir ileti nasıl yazabilirm? bi kere yazıorum ama dier iletiye geçince yazı rengim eski haline dönüo yardım
Eski 30-08-2007   #274 (mesaj-linki)

Alıntı:
goddess_daemonaxe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
2 renkten oluşan bir ileti nasıl yazabilirm? bi kere yazıorum ama dier iletiye geçince yazı rengim eski haline dönüo yardım
Renkli yazı stili scripti
Eski 01-09-2007   #275 (mesaj-linki)

bu msn plus ile ç.dışı olarak girenleri görebiliyormuşuz heralde ama ben yapamadım. yardımcı olurmusunuz.
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 293 12 Saat Önce 20:38
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10909200 saniyede (63.61% PHP - 36.39% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR