Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-09-2007   #286 (mesaj-linki)

Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
gullgull adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msnde hem plus hemde discovery kullanıyorum birbirini etkilermi çünkü discoveryde kişiler menüsünü tıkladımmı oturum açmadınız diyor
Hayır birbirini etkilemez. Bu dediğiniz MsgDiscovery'nin bir sorunu. Aşağıdaki bağlantıdaki ahmed'in yönergeleriyle taze bir MsgDiscovery yüklemesi yaparsanız, sorununuz çözülebilir.
http://www.msxlabs.org/forum/688283-mesaj1358.html
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #287 (mesaj-linki)
Pir4tE

1 arkadaşmla msnde konuştuktan sonra konuşma penceresini kapayıp tkrar acınca konuştuğum şeyler aynen orda duruyo..msn plus in 1 ayari bu galiba..bunu nasil duzeltcem ? pencereyi kapatinca tkrar yeniden actigmda eski konusmalari gormek istemiyorum.Lutfen yardim pls.
Eski 14-09-2007   #288 (mesaj-linki)

Alıntı:
Pir4tE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1 arkadaşmla msnde konuştuktan sonra konuşma penceresini kapayıp tkrar acınca konuştuğum şeyler aynen orda duruyo..msn plus in 1 ayari bu galiba..bunu nasil duzeltcem ? pencereyi kapatinca tkrar yeniden actigmda eski konusmalari gormek istemiyorum.Lutfen yardim pls.
Windows Live Messenger'ın bir özelliği. WLM > Araçlar > Seçenekler > İletiler > İleti Geçmişi

"Son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster" özelliğini kapatın.
Eski 16-09-2007   #289 (mesaj-linki)
sitede vermiş olduğunuz plus çalışmıyor ..! :S:S

msn 7.5 kullanıyordum zorunLu güncellemeyle liveye geçtim.live messengere sizin vermiş olduğunuz plus sürümünü kurucağım zaman şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.ImageShack® - Hosting uyumlu değil güncellemeniz lazım fln dio. tmm diyorum güncel sürümünü indiriyo ama oda çalışmıyor ne yapmalıyım
Eski 16-09-2007   #290 (mesaj-linki)
Cvp: sitede vermiş olduğunuz plus çalışmıyor ..! :S:S

Alıntı:
ŞeYHTaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 7.5 kullanıyordum zorunLu güncellemeyle liveye geçtim.live messengere sizin vermiş olduğunuz plus sürümünü kurucağım zaman şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.ImageShack® - Hosting uyumlu değil güncellemeniz lazım fln dio. tmm diyorum güncel sürümünü indiriyo ama oda çalışmıyor ne yapmalıyım
MSN Messenger 7.5 ve eski Messenger Plus! v3 sürümünü kullanmak isterseniz bu konuya göz atınız:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Windows Live Messenger 8.1 (8.5) ve yeni Messenger Plus! Live'ı kullanmak isterseniz bu bağlantılara bakınız:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
eski msn konuşmalarını görme, eski msn plus, messenger çalışmıyor ne yapmalıyım, msn de geçmiş konusmalar, msn eskı konusmaları gosterme, msn geçmiş konuşmaları görme, msn plus eski, msne güncelleştir, msne plus gecmış, plus çalışmıyor,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 74 2 Gün Önce 23:46
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10385108 saniyede (62.46% PHP - 37.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz