Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-07-2006   #26 (mesaj-linki)
MARCO2349
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

benımde sorum buydu ama henuz cevaplanmamıs
bılen hocalar bı el atın luffen
bırde bu ayarlar outlook ayarlarından bagımsızmı yoksa once outlook ayarları yapılıp sonramı bunları yapmamız lazım
tabı bırde bu ayarlardan sonra e maıl'ımıze gırıp oradada ayar yapmamız gerekıyomu cevap ıcın sımdıden tesekkurler
Alıntı:
ucahmetuc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamlar. İnternette aradım ancak 2. 3.... e-mail adreslerimi msn plus'a nasıl ekleyeceğimi anlatan bir yazı bulamadım.

Bunun doldurulmuş bir örneğinin şeklini verebilirseniz çok makbule geçer admin abiler... (Ben 1 gmail, 1 yahoo, 1 hotmail daha eklemek istiyorum. Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-07-2006   #27 (mesaj-linki)

Alıntı:
ucahmetuc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamlar. İnternette aradım ancak 2. 3.... e-mail adreslerimi msn plus'a nasıl ekleyeceğimi anlatan bir yazı bulamadım.

Bunun doldurulmuş bir örneğinin şeklini verebilirseniz çok makbule geçer admin abiler... (Ben 1 gmail, 1 yahoo, 1 hotmail daha eklemek istiyorum. Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler)
Aynı şekilde açıklayıcı bir cevap yabancı siteler dahil hemen hemen hiçbir yerde yok, olanlarda işe yaramıyor.
Eski 23-07-2006   #28 (mesaj-linki)
FeNeRTeaM

koca forumda msn 7 plusu bulamıyorum deli olucam ya
Eski 24-07-2006   #29 (mesaj-linki)

Alıntı:
FeNeRTeaM adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
koca forumda msn 7 plusu bulamıyorum deli olucam ya
7.5 için Plus! : MessengerPlus! v3.63.148
Eski 04-08-2006   #30 (mesaj-linki)
Miss Belali Cigdem

Selam ..
Messenger plus u indirmek ücretsizmi ??

CrazY Kizs FroM Denmark
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 5 Gün Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13386297 saniyede (56.46% PHP - 43.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR