| | #296 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Messenger Plus! Live'ın o kişi arama çubuğuyla ilgili bir ayarı yok. MessengerDiscovery'nin olabilir. Mess-patch veya A-patch de olabilir. Belki StuffPlug'ın bile olabilir. Bu programların tercihlerine girip kontrol et. Messenger Plus! Live'ınkinde arama. Birşey daha var. Eğer orijinalinden farklı bir skin (arayüz) kullanıyorsanız o çubuk görünmeyebilir ya da aşağıda olabilir. [WoL]BL'ye: Aşağı yukarı ok olan menüden bu çubuk ayarlanmıyor ne yazık ki. |
|
| | #297 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
![]() Resimde görüldügü gibi yukarı asagi ok olan menüden de bu sekmeyi ayarlıyabilirsiniz | ||
|
| | #298 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
beyler tşk ederim ama bulamadım biraz daha açıklarsanız sevinicem ama plus ayarlarına tercihlere girdim orda yok yardımcı olursanız sevinirim tşkürler | |
|
| | #299 (mesaj-linki) |
msn acil yardım MSN'İ PATRON KİLİDİNE ALDIĞIM ZAMAN ŞİFRE KABUL ETMİYO ESKİDEN ŞİFREYİ GİRMEDEN AÇILMIYODU ARTIK ŞİFREYİ KABUL ETMİYO PATRON KİLİTİNDEN ALDIĞIM ZAMAN ŞİFRE SORMADAN AÇILIYO NEDEN | |
|
| | #300 (mesaj-linki) | |
Cvp: msn acil yardım Alıntı:
Messenger Plus Live kullanıyorsunuz sanırım. Bununla ilgili Plus ayarlarından Messenger kilidi bölümünü tıklayın Messenger Plus > Tercihler > Messenger > Messenger Kilidi Burada en altta bulunan Messenger kilidini açma seçeneklerine bakın Patron Kilidini etkinleştirdikten sonra MSN i kitlediğiniz zaman şifre istemez. Ancak açacağınız zaman isteyebilir. Tabi Şifre koyduğunuz zaman. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger kilidini aç, messenger kilidini açma, messenger kiliti açma, messenger plus kilidi, msn kilidi açma, msn kilit açma, msn patron kilidi, msn plus kilidi açma, msn plus kilidini açma, patron kilidi, |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 74 | 2 Gün Önce 23:46 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||