Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 20-09-2007   #296 (mesaj-linki)

Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Messenger Plus! Live'ın o kişi arama çubuğuyla ilgili bir ayarı yok. MessengerDiscovery'nin olabilir. Mess-patch veya A-patch de olabilir. Belki StuffPlug'ın bile olabilir. Bu programların tercihlerine girip kontrol et. Messenger Plus! Live'ınkinde arama.

Birşey daha var. Eğer orijinalinden farklı bir skin (arayüz) kullanıyorsanız o çubuk görünmeyebilir ya da aşağıda olabilir.

[WoL]BL'ye: Aşağı yukarı ok olan menüden bu çubuk ayarlanmıyor ne yazık ki.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-09-2007   #297 (mesaj-linki)

Alıntı:
coolboyserci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slmlar benim msn kişilerimin üzerinde bulunan kişa arama sekmesi yok onu nasıl bulucam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

merhabalar ben msn live plus kullanıyorum çevrimçi kişi listesinin üstünde bulunan kişi arama sekmesi bende çıkmıyor nasıl bulabilirim onu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Msn 8.0 ve üst sürümlerinde mevcut eger üst tarafta yoksa alt tarafta da bulunabilir veya

Resimde görüldügü gibi yukarı asagi ok olan menüden de bu sekmeyi ayarlıyabilirsiniz
Eski 21-09-2007   #298 (mesaj-linki)

beyler tşk ederim ama bulamadım biraz daha açıklarsanız sevinicem ama plus ayarlarına tercihlere girdim orda yok
yardımcı olursanız sevinirim tşkürler
Eski 25-09-2007   #299 (mesaj-linki)
msn acil yardım

MSN'İ PATRON KİLİDİNE ALDIĞIM ZAMAN ŞİFRE KABUL ETMİYO ESKİDEN ŞİFREYİ GİRMEDEN AÇILMIYODU ARTIK ŞİFREYİ KABUL ETMİYO PATRON KİLİTİNDEN ALDIĞIM ZAMAN ŞİFRE SORMADAN AÇILIYO NEDEN
Eski 25-09-2007   #300 (mesaj-linki)
Cvp: msn acil yardım

Alıntı:
muzi888 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN'İ PATRON KİLİDİNE ALDIĞIM ZAMAN ŞİFRE KABUL ETMİYO ESKİDEN ŞİFREYİ GİRMEDEN AÇILMIYODU ARTIK ŞİFREYİ KABUL ETMİYO PATRON KİLİTİNDEN ALDIĞIM ZAMAN ŞİFRE SORMADAN AÇILIYO NEDEN

Messenger Plus Live kullanıyorsunuz sanırım. Bununla ilgili Plus ayarlarından Messenger kilidi bölümünü tıklayın

Messenger Plus > Tercihler > Messenger > Messenger Kilidi

Burada en altta bulunan Messenger kilidini açma seçeneklerine bakın

Patron Kilidini etkinleştirdikten sonra MSN i kitlediğiniz zaman şifre istemez. Ancak açacağınız zaman isteyebilir. Tabi Şifre koyduğunuz zaman.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger kilidini aç, messenger kilidini açma, messenger kiliti açma, messenger plus kilidi, msn kilidi açma, msn kilit açma, msn patron kilidi, msn plus kilidi açma, msn plus kilidini açma, patron kilidi,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 74 2 Gün Önce 23:46
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10655189 saniyede (62.41% PHP - 37.59% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz