Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-09-2007   #301 (mesaj-linki)
yserhat
plus vista da yüklenmiyor!

vista uyumlu demesine ragmen setup ı calısmıyor.
win32 uygulaması değil!
diye bir sorunla karşılaşıyor. vistada yükleyemiyormuyuz. ?
WLM 8.5.1288.816 kullanıyorum. 8.1 kurupta denedim. aynı uyarıyı veriyor.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-09-2007   #302 (mesaj-linki)
Cvp: plus vista da yüklenmiyor!

Alıntı:
yserhat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
win32 uygulaması değil!
Kurulum yapmak istediğiniz Setup dosyasının güncel olduğundan emin olun. Vista uyumlu WLM Plus! Live için TIKLAYIN..
Eski 28-09-2007   #303 (mesaj-linki)
Cvp: plus vista da yüklenmiyor!

Alıntı:
yserhat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
win32 uygulaması değil!
[Solution] Messenger Plus! is not a valid Win32 application

Umarım ingilizce biliyorsundur, yoksa tercüme de ederim daha sonra, şimdi vaktim yok da.
Eski 01-10-2007   #304 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

selam benim bilgisayarımda messenger plus kullanıyorum yanlız emaillerime gelen bir dosyayı dowload etmeye çalışınca kaydet ve iptal seçenekleri çıkıyor yani açamıyorum diğer msn hesaplarımda böyle bir sorun yok başka bir bilgisayarda da açmaya çalıştığımda aynı sorun devam ediyor internet exploer,windows live messenger 8.1 kullanıyorum cvplarınız için teşekkürler
Eski 01-10-2007   #305 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
yakamoz_3670 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam benim bilgisayarımda messenger plus kullanıyorum yanlız emaillerime gelen bir dosyayı dowload etmeye çalışınca kaydet ve iptal seçenekleri çıkıyor yani açamıyorum diğer msn hesaplarımda böyle bir sorun yok başka bir bilgisayarda da açmaya çalıştığımda aynı sorun devam ediyor internet exploer,windows live messenger 8.1 kullanıyorum cvplarınız için teşekkürler
E-Mail hesabınıza gelen dosyayla Plus! Live' nin bir iligisi yok diye biliyorum. Zaten normalde de Mail hesabına ekli bir dosya geldiği zaman Download edip (Kaydedip) o şekilde kullanılır.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
8.1 uyumlu msn plus, messenger 8.1plus, msn 8.1 setup, msn live setup download, msn plus 8.1 uyumlu download, msn plus dowland, msn plus setup download, plus dowland, vista messenger plus, vista;messenger download sorunu,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 17:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13590908 saniyede (54.00% PHP - 46.00% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR