| | #386 (mesaj-linki) |
Cvp: msn plus yükledim blocked oldu bilgisayar tarafından neden | |
|
| | #387 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
merhabalar, bu contact list clean-up ta mesela 1 aydır online olmamış kişileri gösteriyor ama bunun yanında daha yeni eklediğim kişileri de 1 aydır online olmamış gösteriyor. bu ayırımı nasıl yaparım? ya da eklediğim sildiğim insanların bi geçmişini nasıl alırım? yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #388 (mesaj-linki) | |||
12.03.2008 16:10 Alıntı:
Kişi listesi temizleyici pencersinde yeni eklediğiniz kişiler için öyle bir bilgi göstermesinin sebebi şu: sizin Messenger Plus! Live yüklendikten sonraki ilk oturum açışınızda o günün tarihi kaydediliyor ve henüz çevrimiçi olmamış kişiler için Son Çevrimiçi zamanı, o kaydedilen tarihten itibaren geçen süre esas alınarak hesaplanıp gösteriliyor. Yani Messenger Plus!'ı yüklerken listenizde bulunan kişilerden hiç çevrimiçi olmamış kişilerin de, daha bugün eklediğiniz kişilerin de son çevrimiçi zamanlarını o tarihe göre hesaplayıp bildiriyor. Ama dediğiniz şey ile ilgili Messenger Plus! forumlarında öneride bulunacağım, yani "hiçbir zaman" dense daha mantıklı ve hoş olur Bir de şu anki sistem zaten yanlış yönlendirir insanları, çünkü " Son Çevrimiçi: 1 ay " diye gösterince sanki 1 ay önce çevrimiçi görülmüş gibi bir izlenim uyandırıyor.İkinci dediğiniz şeyi de Messenger Plus! forumlarında bundan yaklaşık 6 ay kadar önce önermiştim ama birşey olmadı gördüğünüz gibi. Eski Messenger Plus!'ta eklenen/silinen kişiler de Olay Görüntüleyici penceresinde gösteriliyordu, kaydetme seçeneği ise eski Plus!'ta var mıydı yok muydu tam hatırlayamadım şimdi. Not: Messenger Plus! Live'ın Türkçe desteği var, Contact List Clean-Up demenizden şüphelendim de söyleyeyim dedim. 13.03.2008 00:25 Alıntı:
Alıntı:
Son Düzenleyen ahmetgns; 14-03-2008 @ 09:22. | ||||
|
| | #389 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
| ||
|
| | #390 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Alıntı:
| |||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 293 | 15 Saat Önce 20:38 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||