Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-03-2008   #386 (mesaj-linki)
Cvp: msn plus yükledim blocked oldu bilgisayar tarafından neden Cvp: msn plus yükledim blocked oldu bilgisayar tarafından neden

Alıntı:
efsane2000 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn plus yükledim blocked oldu bilgisayar tarafından neden
firewall yada benzeri yazılımlarınız engellemiş olabilir. Blocked olma durumunu biraz açabilirmisiniz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-03-2008   #387 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

merhabalar,
bu contact list clean-up ta mesela 1 aydır online olmamış kişileri gösteriyor ama bunun yanında daha yeni eklediğim kişileri de 1 aydır online olmamış gösteriyor. bu ayırımı nasıl yaparım? ya da eklediğim sildiğim insanların bi geçmişini nasıl alırım? yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 13-03-2008   #388 (mesaj-linki)

12.03.2008 16:10
Alıntı:
dryucu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar,
bu contact list clean-up ta mesela 1 aydır online olmamış kişileri gösteriyor ama bunun yanında daha yeni eklediğim kişileri de 1 aydır online olmamış gösteriyor. bu ayırımı nasıl yaparım? ya da eklediğim sildiğim insanların bi geçmişini nasıl alırım? yardımcı olursanız sevinirim.
Birincisi mümkün değil... ikincisi de Messenger Plus! Live'ın kendisi ile mümkün değil, belki bunu yapabilen scriptler vardır, o ayrı.

Kişi listesi temizleyici pencersinde yeni eklediğiniz kişiler için öyle bir bilgi göstermesinin sebebi şu: sizin Messenger Plus! Live yüklendikten sonraki ilk oturum açışınızda o günün tarihi kaydediliyor ve henüz çevrimiçi olmamış kişiler için Son Çevrimiçi zamanı, o kaydedilen tarihten itibaren geçen süre esas alınarak hesaplanıp gösteriliyor. Yani Messenger Plus!'ı yüklerken listenizde bulunan kişilerden hiç çevrimiçi olmamış kişilerin de, daha bugün eklediğiniz kişilerin de son çevrimiçi zamanlarını o tarihe göre hesaplayıp bildiriyor. Ama dediğiniz şey ile ilgili Messenger Plus! forumlarında öneride bulunacağım, yani "hiçbir zaman" dense daha mantıklı ve hoş olur Bir de şu anki sistem zaten yanlış yönlendirir insanları, çünkü " Son Çevrimiçi: 1 ay " diye gösterince sanki 1 ay önce çevrimiçi görülmüş gibi bir izlenim uyandırıyor.

İkinci dediğiniz şeyi de Messenger Plus! forumlarında bundan yaklaşık 6 ay kadar önce önermiştim ama birşey olmadı gördüğünüz gibi. Eski Messenger Plus!'ta eklenen/silinen kişiler de Olay Görüntüleyici penceresinde gösteriliyordu, kaydetme seçeneği ise eski Plus!'ta var mıydı yok muydu tam hatırlayamadım şimdi.

Not: Messenger Plus! Live'ın Türkçe desteği var, Contact List Clean-Up demenizden şüphelendim de söyleyeyim dedim.

13.03.2008 00:25
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ama dediğiniz şey ile ilgili Messenger Plus! forumlarında öneride bulunacağım, yani "hiçbir zaman" dense daha mantıklı ve hoş olur
Zamanında bir kişi bu konuyu gündeme getirmiş ve aynı konu içinde de Derwan adlı kişi tam sizin dediğiniz şeyi söylemiş: Messenger Plus! - Contact List Clean-Up ve bence bu çok mantıklı. Patchou da gelip yazıları okumuş ve mesajı almış ama herhangi birşey yapmamış o zamandan bu zamana. Bundan sonra da yapmaz herhalde. Yine de ben konuyu tekrar gündeme taşıyacağım.
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı
Bir de şu anki sistem zaten yanlış yönlendirir insanları, çünkü " Son Çevrimiçi: 1 ay " diye gösterince sanki 1 ay önce çevrimiçi görülmüş gibi bir izlenim uyandırıyor.
Burada birşey farkettim aslında. Bazı kişiler için Son Çevrimiçi bilgisini "1 ay" olarak gösterirken bazıları için (buna yeni eklenip henüz çevrimiçi görülmemiş olanlar da dahil) "1 ay +" olarak gösteriyor. Yani 1 ay önce çevrimiçi görüldü gibi kesin bilgi vermiyor, 1 aydan fazla bir süredir çevrimiçi görülmüyor anlamını veriyor aslında. Ama yine de bu yeni eklenen kişiler için "hiçbir zaman" yazmasını yeğlerdim.

Son Düzenleyen ahmetgns; 14-03-2008 @ 09:22.
Eski 13-03-2008   #389 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Zamanında bir kişi bu konuyu gündeme getirmiş ve aynı konu içinde de Derwan adlı kişi tam sizin dediğiniz şeyi söylemiş: Messenger Plus! - Contact List Clean-Up ve bence bu çok mantıklı. Patchou da gelip yazıları okumuş ve mesajı almış ama herhangi birşey yapmamış o zamandan bu zamana. Bundan sonra da yapmaz herhalde. Yine de ben konuyu tekrar gündeme taşıyacağım.Burada birşey farkettim aslında. Bazı kişiler için Son Çevrimiçi bilgisini "1 ay" olarak gösterirken bazıları için (buna yeni eklenip henüz çevrimiçi görülmemiş olanlar da dahil) "1 ay +" olarak gösteriyor. Yani 1 ay önce çevrimiçi görüldü gibi kesin bilgi vermiyor, 1 aydan fazla bir süredir çevrimiçi görülmüyor anlamını veriyor aslında. Ama yine de bu yeni eklenen kişiler için "hiçbir zaman" yazmasını yeğlerdim.
sanırım eski sürümlerde unknown yazıyordu böyle yeni eklenen insanlar için. niye kaldırdılar acaba?
Eski 13-03-2008   #390 (mesaj-linki)

Alıntı:
dryucu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sanırım eski sürümlerde unknown yazıyordu böyle yeni eklenen insanlar için. niye kaldırdılar acaba?
Galiba yeni eklenen insanlar için değil, haklarında bilgi olmayan herkes için öyle gösteriyordu. Sonra daha iyi bir şekle sokulduğuna dair Değişiklik Günlüğü'nde bir bilgi buldum.
Alıntı:
  • The Contact Manager has been renamed Contact List Clean-up and its design has been improved.
    • Times are way more accurate, no more "unknown" time for half of your list .
diyor yani bu gösterimi daha iyi olduğu için tercih etmiş galiba ama tabi yeni eklenenler için bizim bahsettiğimiz özellik eklense süper olurdu.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
blocked nasıl silinir, messenger adresi nasıl silinir, messenger plus nasıl silinir, msn geçmişleri nasıl silinir, msn kişi listem silinmiş nasil tekrar yüklerim, msn kişi listesini nasıl yükleyebilirim, msn neden bir kişinin adresi nasıl silinir, msn plus live nasıl silinir, msn plus nasıl silinir, msn plus nasıl yükleyebilirim, msn plus ı nasıl yukleyebılırım, msn sildiğim kişiyi tekrar kaydet, msn silindi nasıl yükleyebilirim, plus nasıl silinir, plus scriptleri nasıl silinir,
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 293 15 Saat Önce 20:38
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:00Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11828709 saniyede (63.90% PHP - 36.10% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR