| | #36 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
slm benim sorunum plusu yüklememe karşın yazışmalarım bilgisayara kayıt olmuyor acaba yardım edebilir misiniz???
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
msn yukarıda plus yazan yere tıkla ve ordan yapılandırma sihirbazını tıkla acılan bolumde Sonraki yi tıkla orda iletileri aşagı dogru üç tane kutucuk var en usttekını tıkla ve sonrakı diyerek ayarları kaydettir.. Bu kadar Alıntı:
Detaylı olarak her şey acıklanmıştır... http://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php Son Düzenleyen ahmetgns; 16-08-2007 @ 23:44. Sebep: Konudaki cevap sayısını azaltmak için. | ||
|
| | #38 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek bahsettiğim scriptler bizi yönlendirdiğiniz sitedeki scriptler msxlabs ta sadec 5 tane gördüm ama orada 40 a yakın script var onları msxlabs ta ne zaman görebiliriz teşekkür ederim ilginize.... | |
|
| | #39 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek arkadaşlar ben şimdi messenger plus live ın son sürümünü indirdim siteden türkçe yamayı da aynen ama şu özelliği bir türlü bulamadım mesela biri çevrimdışı oturum açınca nicki değiştirince ve çıkınca uyarı veriodu eski msn plus bunda böyle bişey yokmu? | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Yukarıda verdiğim link'teki sayfada Resimli Anlatım mevcut.. Sorunuzun cevabı orada.. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msg plus yapılandırma ayarlarları, msgplus for mobile, |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Hafta Önce 13:25 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||