Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-03-2008   #401 (mesaj-linki)

Msn Plusta Çevrimdışı Girenleri Anlama Konusunda Yardım İstiyorum

Plus ta çevrimdışı girenleri öğrenmeyi yaptığımda çevrimdışı oturum açıldığında ses çıkmıyor neden olabilir acaba diğer normal sesler var ama çevrimdışı açıldığından ses çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-03-2008   #402 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Plusta Çevrimdışı Girenleri Anlama Konusunda Yardım İstiyorum

Alıntı:
elaya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Plus ta çevrimdışı girenleri öğrenmeyi yaptığımda çevrimdışı oturum açıldığında ses çıkmıyor neden olabilir acaba diğer normal sesler var ama çevrimdışı açıldığından ses çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz.

Çevrimdışı girenleri öğrenmeniz çok zor birazdan söyleyeceğim sebep dışında. Yalnızca messenger üzerinde sizin kişisel resminize tıklayıp küçük pencereyi açtığında veya sizinle ilgili konuşma penceresini açtığında bazı scriptler yardımıyla bunun size haberi gelir. "..... kişi size konuşma penceresi açtı" gibi.

Söylediğim yanlış olabilir ancak tam olarak ben anlayamadım veya anlatımınızda bir eksiklik var.
Eski 27-03-2008   #403 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Plusta Çevrimdışı Girenleri Anlama Konusunda Yardım İstiyorum

Alıntı:
elaya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
torchbearer'ın dedikleri doğru. Ayrıca Plus!'ın çevrimdışı girenleri göstermesi diye bir özelliği yok. Bu, her tarafta yayılmış bir kanı ama maalesef yanlış. Plus!'taki bir hata ya da Plus! ile Messenger arasındaki bir uyuşmazlıktan dolayı Plus!'ın bidirimler özelliği oturum açanlar için sadece ses ile ayarlandığında, "Çevrimdışı göster" durumundan çevrimiçi duruma geçenler, nadiren de doğrudan çevrimiçi durumların biri ile oturum açanlar için Plus!, belirtilen sesi çalıyor ancak Messenger o kişilerin çevrimiçi olduklarını algılayamıyor. Yani çevrimdışı oturum açan kişiyi tam oturum açtığı anda değil, durumunu daha sonra çevrimiçi durumlardan birine değiştirdiğinde yakalayabiliyorsunuz ve bu bana göre hiç önemli olmadığı gibi, adamın durumu çevrimiçi olduğu halde onu kişi listesinde çevrimiçi görememek gibi rahatsız edici sorunlara sebep oluyor. Bu yüzden (bilmiyorum son sürümü mü [4.60] kullanıyorsunuz ama) son sürümde Olay Bildirimi sihirbazında Oturum açtı olayı için "Bu olay için ses bildirimini yalnız olarak ayarlamayın." diye not geçtim, ya o notu göz ardı ettiniz ya da niye yazıldığını anlamadınız
Eski 02-04-2008   #404 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Dün bir anlık bir hevesle bilgisayarıma msn 8.5 indirdim.Tabikide yüklemeyi beceremedim ve sildim.Bu sefer geri msn 7.5 yükliyeyim dedim yükledikten sonra daha yeni sürürümümüz var denemek istermisiniz penceresiyle karşılaştım ve msn açılmadı.Geçen eylül aylarındada bu tip bir sorunla karşılaşmıştım.Bu site sayesinde çözmüştüm.Dünde sorunumu çözdüm ama bu seferde plus yükleyemiyorum.plusı indiriyorum ama plus yüklemek için mesenger minimum 4.6 olmalıdır diyor.e zaten 7.5 yardımcı olabilir misiniz ?
Eski 02-04-2008   #405 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
esra41 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dün bir anlık bir hevesle bilgisayarıma msn 8.5 indirdim.Tabikide yüklemeyi beceremedim ve sildim.Bu sefer geri msn 7.5 yükliyeyim dedim yükledikten sonra daha yeni sürürümümüz var denemek istermisiniz penceresiyle karşılaştım ve msn açılmadı.Geçen eylül aylarındada bu tip bir sorunla karşılaşmıştım.Bu site sayesinde çözmüştüm.Dünde sorunumu çözdüm ama bu seferde plus yükleyemiyorum.plusı indiriyorum ama plus yüklemek için mesenger minimum 4.6 olmalıdır diyor.e zaten 7.5 yardımcı olabilir misiniz ?

Vermiş Oldugum Link Kontrol Edınız

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bu olay için ses bildirimini, msn de cevrımdışı gırenlerı anlama 2008, msn de çevrimdışı gireni göster, msn plus çevrimdışı gireni göster, msn plusta çevrimdışı girenleri görme, msn plusta çevrimdışıları görme, msn çevrimdışı girenleri göster, msne çevrimdışı girenleri göster, çevirim dışı girenleri görmek, çevrimdışı girenleri göster,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 74 2 Gün Önce 23:46
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:25Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11741710 saniyede (64.22% PHP - 35.78% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz