| | #401 (mesaj-linki) |
| | Msn Plusta Çevrimdışı Girenleri Anlama Konusunda Yardım İstiyorum
Plus ta çevrimdışı girenleri öğrenmeyi yaptığımda çevrimdışı oturum açıldığında ses çıkmıyor neden olabilir acaba diğer normal sesler var ama çevrimdışı açıldığından ses çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz.
|
|
| | #402 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Plusta Çevrimdışı Girenleri Anlama Konusunda Yardım İstiyorum Alıntı:
Çevrimdışı girenleri öğrenmeniz çok zor birazdan söyleyeceğim sebep dışında. Yalnızca messenger üzerinde sizin kişisel resminize tıklayıp küçük pencereyi açtığında veya sizinle ilgili konuşma penceresini açtığında bazı scriptler yardımıyla bunun size haberi gelir. "..... kişi size konuşma penceresi açtı" gibi. Söylediğim yanlış olabilir ancak tam olarak ben anlayamadım veya anlatımınızda bir eksiklik var. | ||
|
| | #403 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Plusta Çevrimdışı Girenleri Anlama Konusunda Yardım İstiyorum Alıntı:
| ||
|
| | #404 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Dün bir anlık bir hevesle bilgisayarıma msn 8.5 indirdim.Tabikide yüklemeyi beceremedim ve sildim.Bu sefer geri msn 7.5 yükliyeyim dedim yükledikten sonra daha yeni sürürümümüz var denemek istermisiniz penceresiyle karşılaştım ve msn açılmadı.Geçen eylül aylarındada bu tip bir sorunla karşılaşmıştım.Bu site sayesinde çözmüştüm.Dünde sorunumu çözdüm ama bu seferde plus yükleyemiyorum.plusı indiriyorum ama plus yüklemek için mesenger minimum 4.6 olmalıdır diyor.e zaten 7.5 yardımcı olabilir misiniz ? | |
|
| | #405 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Vermiş Oldugum Link Kontrol Edınız MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | ||
|
![]() |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 74 | 2 Gün Önce 23:46 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||