| | #406 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
Teşekkürler.. olmadı gene. Ve sanırım artık vazgeçtim 7.5ten..! 9u yükledim. |
|
| | #407 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Selamun Aleyküm. Bugün öğlen MSN Hata raporu gönder/gönderme hatası verdi. MSN i komple sildim. Hata raporu düzeldi. Fakat önce plustan kaynaklandığını düşündüm ve Program Ekle Kaldırdan MSN Plusu silmeye kalktım silmedi hep hata verdi " Windows hata raporu gönder/gönderme " hatası. Neyse bende PROGRAM Files dan komple sildim. Şimdide 4.60 tekrar kurmak istiyorum fakat hep bu hatayı veriyor. İnternetten kac defa indirdim inadına kurmuyor hep bu hatayı alıyorum. ![]() gdiplus.dll hatası sanırım bunu internetten indirip windows/system32 içine attım yine aynı hatayı alıyorum yok mu bunun bir çözümü. | |
|
| | #408 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Yokmu çözümünü bilen eski versionda denedim hala aynı. | |
|
| | #409 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
benim bir sorunum var arkadaşlar msn plustaki sohbet günlüklerimde bir dosyayı bulamıyorum yalnız dosyayı kesinlikle silmemiştim tarattım pcde bulamadım ve benim için içinde çok önemli şeyler yazıyordu nasıl geri bulabilirim acaba yardımcı olursaanız çok sevirim
| |
|
| | #410 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Eğer şifreliyse, dosya açık iken o kişiyle ilgili konuşma penceresini kapattınız mı hiç? Hatırlıyor musunuz? Bir de Günlük Görüntüleyici'nin "Bütün Günlüklerde Ara" özelliği ile konuşmanızda geçen bir anahtar kelime ile filan arama yaptınız mı? Olur ya, belki dosyanın adı değişmiştir. | ||
|
![]() |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 74 | 2 Gün Önce 23:46 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||