Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-04-2008   #421 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

slm ya arkadaşlar benim msn programı geç açılıyo.oturum açma hızlıda program yavaş nasıl halletcem plus kurunca oluyo neden acaba?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-04-2008   #422 (mesaj-linki)

selam hocam benim <problemim msn de You current trial time is expired hatası veriyor plus.ı karldırdığım halde birtürlü<kurtulamadım windows un içinden de sildim ama hala aynı hatayı veriyor msn de doğru düzgün çalışmıyor kapanıp duruyor bu sorundan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
Not> Bu sitede yabancıyım bana mail olarak gönderebilirseniz sevinirim
Eski 26-04-2008   #423 (mesaj-linki)

msn plus ı kaldıramıyorum
ekle kaldır dan kaldırdım yinede
olmadı ne yapabilirim
Eski 26-04-2008   #424 (mesaj-linki)

Alıntı:
lostdream adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn plus ı kaldıramıyorum
ekle kaldır dan kaldırdım yinede
olmadı ne yapabilirim
Messenger Plus!'ın hangi sürümünü kaldırmaya çalışıyorsunuz? Herhangi bir hata verdi mi?
Eski 26-04-2008   #425 (mesaj-linki)

yeniden dene olarak sürekli hata verdi.Ama şimdi sorun yok kaldırabildim sonunda..sağolun
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 6 Gün Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12626410 saniyede (64.43% PHP - 35.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR