Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-05-2008   #436 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
Karanlıgım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi akşamlar,ben script yükledim ama eski orjinal haline ayarlıyamıyorum aradım ama bulamadım.

yenı bır pluss kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim
Scripti mi kaldırmak istiyorsun, yoksa scriptin kendi ayarlarını mı sıfırlamak istiyorsun? Gerçi her ikisi için de scripti kaldırman sorunu halletmeli. Scripti kaldırdığın zaman ayarları da silinir ve sen scripti tekrar yüklediğinde sıfır ayarlarıyla başlarsın. Bu bilgi yeterli gelmediyse yüklediğin scriptin adını ve ne işe yaradığını yazarsan iyi olur.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-05-2008   #437 (mesaj-linki)

ben forumdan bır scrıpti yukledım onu kaldırıp eskı halıne yanı orjınalıne cevirmek ıstıyorum
Eski 17-05-2008   #438 (mesaj-linki)

Alıntı:
Karanlıgım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben forumdan bır scrıpti yukledım onu kaldırıp eskı halıne yanı orjınalıne cevirmek ıstıyorum
Scriptlerin nereden kaldırılacağını bilmiyorsun gibime geldi. Messenger Plus! Live'ın Tercihler penceresine gidip (Menü>Plus!>Tercihler) Scriptler bölümünü bul. Bulduktan sonra yüklediğin scripti seç (scriptin adının üstüne tıkla, kutucuğa değil) ve sağdaki Kaldır düğmesine bas.
Eski 29-05-2008   #439 (mesaj-linki)

ben birsey deniyorum plus ta cevrimdısı oturum acanları bir haber verio bir vermio bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl duzeltebilirim

birde arkadaslar benim sirket icin kullandıgım msnimi hacklediler bunun kurtarma gibi bir sansım var mı yardım eder ve en kısa zamanda olumlu ve ya olumsuz donerseniz sevinirim tavsiye uzerine bu siteye kayıt oldum işin erbaabları burada dediler simdiden saolun

Son Düzenleyen murat183; 29-05-2008 @ 18:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 29-05-2008   #440 (mesaj-linki)

mrb ben msn plus almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iki gündür araştıruyorum ama bulamadım
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn script eskı halıne cevırmek,
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 288 4 Gün Önce 18:56
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:17
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15404701 saniyede (58.06% PHP - 41.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR