| | #436 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Scripti mi kaldırmak istiyorsun, yoksa scriptin kendi ayarlarını mı sıfırlamak istiyorsun? Gerçi her ikisi için de scripti kaldırman sorunu halletmeli. Scripti kaldırdığın zaman ayarları da silinir ve sen scripti tekrar yüklediğinde sıfır ayarlarıyla başlarsın. Bu bilgi yeterli gelmediyse yüklediğin scriptin adını ve ne işe yaradığını yazarsan iyi olur.
| |
|
| | #437 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
ben forumdan bır scrıpti yukledım onu kaldırıp eskı halıne yanı orjınalıne cevirmek ıstıyorum
| |
|
| | #438 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Scriptlerin nereden kaldırılacağını bilmiyorsun gibime geldi. Messenger Plus! Live'ın Tercihler penceresine gidip (Menü>Plus!>Tercihler) Scriptler bölümünü bul. Bulduktan sonra yüklediğin scripti seç (scriptin adının üstüne tıkla, kutucuğa değil) ve sağdaki Kaldır düğmesine bas.
| |
|
| | #439 (mesaj-linki) |
ben birsey deniyorum plus ta cevrimdısı oturum acanları bir haber verio bir vermio bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl duzeltebilirim birde arkadaslar benim sirket icin kullandıgım msnimi hacklediler bunun kurtarma gibi bir sansım var mı yardım eder ve en kısa zamanda olumlu ve ya olumsuz donerseniz sevinirim tavsiye uzerine bu siteye kayıt oldum işin erbaabları burada dediler simdiden saolun Son Düzenleyen murat183; 29-05-2008 @ 18:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #440 (mesaj-linki) |
mrb ben msn plus almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iki gündür araştıruyorum ama bulamadım
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msn script eskı halıne cevırmek, |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 288 | 4 Gün Önce 18:56 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||