Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-05-2008   #441 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

papatya bende bu siteye yeni girdim burada var mı bilmiom ama gezginler sitesinebak olmadı filehippo ya bak orada kesin var ama ethik olarak once bu siteyi arastır
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2008   #442 (mesaj-linki)

Alıntı:
papatya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb ben msn plus almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iki gündür araştıruyorum ama bulamadım
Alıntı:
murat183 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben birsey deniyorum plus ta cevrimdısı oturum acanları bir haber verio bir vermio bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl duzeltebilirim

birde arkadaslar benim sirket icin kullandıgım msnimi hacklediler bunun kurtarma gibi bir sansım var mı yardım eder ve en kısa zamanda olumlu ve ya olumsuz donerseniz sevinirim tavsiye uzerine bu siteye kayıt oldum işin erbaabları burada dediler simdiden saolun

Plus da veya Messenger ile ilgili herhangi bir eklentide çevrimdışı girenleri haber almak gibi bir durum söz konusu değil. Burada sorulacak soru; peki nasıl oluyor da çevrimdışı olan bir ... kişi konuşma penceresi açtı gibi bir uyarı geliyor? Bunun cevabı çok basit. Karşıdaki kişi size konuşma penceresi ve kendi kişi listesinde sizin resminize bakarsa böyle bir uyarı gelir. Bunu yapmayacağı zaman herhangi bir uyarı almazsınız. Bazen haber vermemesi de programdan dolayıdır.

Bunu tam olarak açıklamak gerekirse kişi kendi msn inde size konuşma penceresi açtığı an bilgisayarı size ping atar. O bahsi geçen program da bu pingi yakalar ve size bildirir "... kişisi konuşma penceresi açtı" diye.

MSN hackleme durumunda da Microsoft a bir dilekçe yazmanız gerekiyor. Altta vereceğim linkteki açıklamaları takip edin.

Eski 29-05-2008   #443 (mesaj-linki)

Alıntı:
ben birsey deniyorum plus ta cevrimdısı oturum acanları bir haber verio bir vermio bunun sebebi ne olabilir ve bunu nasıl duzeltebilirim
Messenger Plus! Live çevrimdışı oturum açanları gösteremez, göstermiyor da. Bir önerim var, Messenger Plus! Live'ın olay bildirimleri ile şimdilik hiçbir kimse için oturum açmaları ile ilgili sadece sesli bir bildirim ayarlamayın, ya açılır pencere de ayarlayın, ya da hiç bildirim ayarlamayın, Messenger'ın asıl bildirimlerini kullanın. Internette bu konu ile ilgili okuduğunuz okuyacağınız bütün yazılar yanlış ve birbirlerinin kopyası.
Alıntı:
birde arkadaslar benim sirket icin kullandıgım msnimi hacklediler bunun kurtarma gibi bir sansım var mı yardım eder ve en kısa zamanda olumlu ve ya olumsuz donerseniz sevinirim tavsiye uzerine bu siteye kayıt oldum işin erbaabları burada dediler simdiden saolun
Bu sorunuzu yeni bir cevap olarak göndermişsiniz ama aynı Messenger Plus! forumunda göndermişsiniz. Lütfen bundan sonra her soru için uygun forumları arayıp oraları kullanın. Sorununuzla ilgili cevap şu konuda verilmişti: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:
papatya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb ben msn plus almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iki gündür araştıruyorum ama bulamadım
Bu konuya tıklayacağınıza aynı konu listesindeki Windows Live Messenger Plus! Live Final başlıklı konuya gitseymişsiniz bulurmuşsunuz. Windows Live Messenger Plus! Live Final
Eski 04-06-2008   #444 (mesaj-linki)

merhabalar bir sorum olacak msxlabs yöneticilerine .. ben msn Live pLus kuLLanıyorum..SöyLemek istediğim su bir arkadasım bana yazı scripti atmıstı su sekiLden
γaz
ı тipi вöγLєγdi yani msnlettersta cevirilen yazı tipi..ancak bana atılan bu yazıtipi scriptini siLmisim..simdide bu scripti iptal edip yazıtipimin normal olmasını istiyorum ama beceremiyorum pLus>>tercihLer'den scriptLeri kaLdırıorum ancak yinede oLmuyor bi yardımcı oLabiLirmisinz sorunum ne oLabiLir ? cözümü nedir?Şimdiden tesekkürLer..!
Eski 04-06-2008   #445 (mesaj-linki)

Alıntı:
adrianocem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar bir sorum olacak msxlabs yöneticilerine .. ben msn Live pLus kuLLanıyorum..SöyLemek istediğim su bir arkadasım bana yazı scripti atmıstı su sekiLden
γaz
ı тipi вöγLєγdi yani msnlettersta cevirilen yazı tipi..ancak bana atılan bu yazıtipi scriptini siLmisim..simdide bu scripti iptal edip yazıtipimin normal olmasını istiyorum ama beceremiyorum pLus>>tercihLer'den scriptLeri kaLdırıorum ancak yinede oLmuyor bi yardımcı oLabiLirmisinz sorunum ne oLabiLir ? cözümü nedir?Şimdiden tesekkürLer..!
Yeni bir yazı tipi seçtiğinizde düzelmiyor mu? (Messenger Menüsü>Araçlar>Seçenekler>Yazı Tipini Değiştir...)

Sizin gönderdiğiniz yazıların tipi değişik, değil mi? Yani karşı taraftan aldıklarınızınki normal, onların istedikleri yazı tipi ile çıkıyor pencerenizde?

İlk yöntem çalışmazsa, scripti bir yerden bulup tekrar yükleyip, seçeneğinden iptal etmeyi deneyebilir misiniz? Veya scriptin adını bize söyleyin, biz de bir bakalım.

(Not: Scriptleri kaldırmaktansa başlarındaki kutucukları temizlemek scriptin çalışmasını zaten durdurur. Kaldır düğmesini scriptten gerçekten kurtulmak istiyorsanız kullanın)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn de durum değiştirmek için, msn durum değiştirme, msn plus azı tipi, msn plusu iptal et, msn yazı değiştirme programları, msn yazı tipi degiştirme programı, msn yazı tipi değiştir, msn yazı tipi değiştirme, msn yazı tipi değiştirmek, msn yazı tipini değiştiren program, msn yazı tipini program ile değiştir, plus azı ipi, scriptleri iptal, yazı değiştirme programı, azı ipi,
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 293 15 Saat Önce 20:38
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11876106 saniyede (59.86% PHP - 40.14% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR