| | #441 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
papatya bende bu siteye yeni girdim burada var mı bilmiom ama gezginler sitesinebak olmadı filehippo ya bak orada kesin var ama ethik olarak once bu siteyi arastır
| |
|
| | #442 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
Alıntı:
Plus da veya Messenger ile ilgili herhangi bir eklentide çevrimdışı girenleri haber almak gibi bir durum söz konusu değil. Burada sorulacak soru; peki nasıl oluyor da çevrimdışı olan bir ... kişi konuşma penceresi açtı gibi bir uyarı geliyor? Bunun cevabı çok basit. Karşıdaki kişi size konuşma penceresi ve kendi kişi listesinde sizin resminize bakarsa böyle bir uyarı gelir. Bunu yapmayacağı zaman herhangi bir uyarı almazsınız. Bazen haber vermemesi de programdan dolayıdır. Bunu tam olarak açıklamak gerekirse kişi kendi msn inde size konuşma penceresi açtığı an bilgisayarı size ping atar. O bahsi geçen program da bu pingi yakalar ve size bildirir "... kişisi konuşma penceresi açtı" diye. MSN hackleme durumunda da Microsoft a bir dilekçe yazmanız gerekiyor. Altta vereceğim linkteki açıklamaları takip edin. | |||
|
| | #443 (mesaj-linki) | |||
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
| | #444 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek merhabalar bir sorum olacak msxlabs yöneticilerine .. ben msn Live pLus kuLLanıyorum..SöyLemek istediğim su bir arkadasım bana yazı scripti atmıstı su sekiLden γazı тipi вöγLєγdi yani msnlettersta cevirilen yazı tipi..ancak bana atılan bu yazıtipi scriptini siLmisim..simdide bu scripti iptal edip yazıtipimin normal olmasını istiyorum ama beceremiyorum pLus>>tercihLer'den scriptLeri kaLdırıorum ancak yinede oLmuyor bi yardımcı oLabiLirmisinz sorunum ne oLabiLir ? cözümü nedir?Şimdiden tesekkürLer..! | |
|
| | #445 (mesaj-linki) | |
Sizin gönderdiğiniz yazıların tipi değişik, değil mi? Yani karşı taraftan aldıklarınızınki normal, onların istedikleri yazı tipi ile çıkıyor pencerenizde? İlk yöntem çalışmazsa, scripti bir yerden bulup tekrar yükleyip, seçeneğinden iptal etmeyi deneyebilir misiniz? Veya scriptin adını bize söyleyin, biz de bir bakalım. (Not: Scriptleri kaldırmaktansa başlarındaki kutucukları temizlemek scriptin çalışmasını zaten durdurur. Kaldır düğmesini scriptten gerçekten kurtulmak istiyorsanız kullanın) | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 293 | 15 Saat Önce 20:38 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||