| | #41 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Alıntı:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...criptleri.html | ||
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Messenger Plus! -e posta ayarları messenger plusun türçe dil paketine emeği geçenlere öncelikle teşekkür ederim bunun hakkında bir sorum olacak; harici e posta ayarlarımı yapamadım mynette e mailim var buraya gelen msjlar beni nasıl uyaracak e posta ayarlarını resimli olarak annlatırsanız sevinirim teşekkürler. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
whitehead Mynet in yardım sayfasında şöyle bir bilgi buldum.bilmem sana yardımcı olur mu yine de yazayım dedim? belki bilen biri görür nası olduğunu detaylı anlatabilir ![]() • Emaillerimi Outlook benzeri bir programdan (POP3) okuyabilir miyim? Email hesabınıza gelen mesajları bilgisayarınızda bulunan herhangi bir Email programıyla okuyabilmek için, POP3 hesabı tanımlamanız gerekmektedir. Temel değişiklikler aşağıdaki gibidir:
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek msn plus turk ce ver. varmı..? tşk ,ler
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| asist plus, asist plus il, msn plus 9.0 ayarları, msn plus da e posta hesap ayarı, msn plus harici e postalar, msnplus gmail ayarları, plus e-posta ayarı, |
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Hafta Önce 13:25 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||