Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 16-08-2006   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
gokeray adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bahsettiğim scriptler bizi yönlendirdiğiniz sitedeki scriptler msxlabs ta sadec 5 tane gördüm ama orada 40 a yakın script var onları msxlabs ta ne zaman görebiliriz teşekkür ederim ilginize....
Lütfen Ilgili Konuyu Inceleyin, 5'ten Fazla Script Mevcut Oldugunu Göreceksiniz. Zaman Zaman Yeni Scriptler Eklemeye Devam Edecegiz.
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...criptleri.html
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-08-2006   #42 (mesaj-linki)
whıtehead
Messenger Plus! -e posta ayarları

messenger plusun türçe dil paketine emeği geçenlere öncelikle teşekkür ederim bunun hakkında bir sorum olacak; harici e posta ayarlarımı yapamadım mynette e mailim var buraya gelen msjlar beni nasıl uyaracak e posta ayarlarını resimli olarak annlatırsanız sevinirim teşekkürler.
Eski 22-08-2006   #43 (mesaj-linki)

whitehead Mynet in yardım sayfasında şöyle bir bilgi buldum.bilmem sana yardımcı olur mu yine de yazayım dedim? belki bilen biri görür nası olduğunu detaylı anlatabilir

Emaillerimi Outlook benzeri bir programdan (POP3) okuyabilir miyim? Email hesabınıza gelen mesajları bilgisayarınızda bulunan herhangi bir Email programıyla okuyabilmek için, POP3 hesabı tanımlamanız gerekmektedir.

Temel değişiklikler aşağıdaki gibidir:
  • Görünen ad (Display Name): Giden Email’de "Kimden" bölümünde görünmesini istediğiniz isim (Ad / Soyad gibi),
  • E-posta adresi: Yaratmış olduğunuz kullanıcı adresi (Ör:mehmet@benimismim.com)
  • Gelen Posta (Incoming Mail, POP3): mail.benimismim.com
  • Giden Posta (Outgoing Mail, SMTP): mail.benimismim.com
  • Hesap adı (Login Name): Yaratmış olduğunuz Email adresi (mehmet@benimismim.com)
  • Parola (Password): Bu kullanıcı için Servis Yönetimi’nde belirlenmiş şifre
ÖNEMLİ UYARI: Outlook kullanıcısıysanız Sunucular (Servers) başlığı altında "Sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor (My server needs authentication)" uyarısını işaretlemeniz gerekmektedir.
Eski 22-08-2006   #44 (mesaj-linki)
asist

msn plus turk ce ver. varmı..? tşk ,ler
Eski 22-08-2006   #45 (mesaj-linki)

Alıntı:
asist adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn plus turk ce ver. varmı..? tşk ,ler
Var : http://www.msxlabs.org/forum/messeng...rkce-yama.html
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
asist plus, asist plus il, msn plus 9.0 ayarları, msn plus da e posta hesap ayarı, msn plus harici e postalar, msnplus gmail ayarları, plus e-posta ayarı,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:57Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.20565796 saniyede (40.13% PHP - 59.87% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR