Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-06-2008   #446 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

hocam mac kullanıyorum messenger mac 7 var buna msn plus ve discovery kullanmak istiyorm normalleri yuklersem olurmu yoksa mac için ayrı program mı var ??
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-06-2008   #447 (mesaj-linki)

Alıntı:
fbkBart adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam mac kullanıyorum messenger mac 7 var buna msn plus ve discovery kullanmak istiyorm normalleri yuklersem olurmu yoksa mac için ayrı program mı var ??

plus ve discovery uyumlu olduğu sürüm live messenger dır.mac için uyumlu olabileceğini sanmıyorum.isterseniz deneyin ama hata verir yükleme işlemi yaparken...
Eski 04-06-2008   #448 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yeni bir yazı tipi seçtiğinizde düzelmiyor mu? (Messenger Menüsü>Araçlar>Seçenekler>Yazı Tipini Değiştir...)

Sizin gönderdiğiniz yazıların tipi değişik, değil mi? Yani karşı taraftan aldıklarınızınki normal, onların istedikleri yazı tipi ile çıkıyor pencerenizde?

İlk yöntem çalışmazsa, scripti bir yerden bulup tekrar yükleyip, seçeneğinden iptal etmeyi deneyebilir misiniz? Veya scriptin adını bize söyleyin, biz de bir bakalım.

(Not: Scriptleri kaldırmaktansa başlarındaki kutucukları temizlemek scriptin çalışmasını zaten durdurur. Kaldır düğmesini scriptten gerçekten kurtulmak istiyorsanız kullanın)

(Messenger Menüsü>Araçlar>Seçenekler>Yazı Tipini Değiştir...)
bu isLemi uyquLadqımda herhanqi bir deişikLikk oLmuor..Benim qönderdiim yazı tipi evet deqisik..scrpti buLmaya caLısıyorum ayrıca tüm scriptleri temizledim mesajdada dediqim qibi scripti kaldırmıyor..
Eski 04-06-2008   #449 (mesaj-linki)

scriptin ismi crazytext oLabiLir ancak .. bnm scriptte L harfLeri büyük cıkıor crazytextte ise L harfi kücük oLarak cıkıyor..TesekkürLer
Eski 05-06-2008   #450 (mesaj-linki)

Alıntı:
adrianocem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
(Messenger Menüsü>Araçlar>Seçenekler>Yazı Tipini Değiştir...)
bu isLemi uyquLadqımda herhanqi bir deişikLikk oLmuor..Benim qönderdiim yazı tipi evet deqisik..scrpti buLmaya caLısıyorum ayrıca tüm scriptleri temizledim mesajdada dediqim qibi scripti kaldırmıyor..
Alıntı:
adrianocem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
scriptin ismi crazytext oLabiLir ancak .. bnm scriptte L harfLeri büyük cıkıor crazytextte ise L harfi kücük oLarak cıkıyor..TesekkürLer
Crazy Text scripti ile ilgili bir konu burada. Denedim, scripti devreden çıkarttığımda yazım hemen eski haline geliyor, zaten öyle olması gerektiğini de söylemiştim.

Siz yazıyı yazarken karakterleri normal mi görüyorsunuz yoksa daha yazarken bile yazı tipiniz değişik mi? Bu script ancak siz yazıyı gönderdiğinizde karakterleri değiştirerek karşıya yollar. Zaten dediğim gibi scripti devre dışı bıraktığınız anda yazı tipiniz düzelmeliydi. Sizin bilgisayarınızda başka bir sorun var bence. Messenger'ın kendisinde bulunan bir hatayı da unutmamak lazım. Bazı kimseler Messenger'ın yazı tipini değiştirilemediklerini söylemişlerdi. Bu sizin için de geçerli olabilir. Messenger'ı onarmayı (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın.>Onar) deneyin. Sorununuz Messenger Plus! ile ilgili görünmüyor. Emin olmak için Başlat>Çalıştır>şunu yazın "msnmsgr /PlusEnabled=0" . Bu; Messenger'ı Plus! olmadan başlatacak, bunda da sorun devam ediyorsa sorun kesinlikle Messenger Plus!'tan kaynaklanmıyor demektir.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
crazy text kaldır, mac için messenger, msn plus değişik yazı, msn plus değişik yazı tipi, msn plus değişik yazı tipleri, msn plus değişik yazılar, msn plus yazı tipi kaldırma, msn plus yazı tipini değiştirme, msn plus yazı tipini kaldırma, plus yazı tipini kaldırma,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11633992 saniyede (57.94% PHP - 42.06% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR