Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-06-2008   #451 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

ßen yazı yazarken karakter normaL karsı tarafa qiden yazı deqisik oLuyor ayrıca yazıtipimi değiştirdğimde değişiklik olmuyor karakterleri değişiyor ama yazıtipi değişmiyor ayrıca crazytext icin werdiqin Linktedeki örnek konusmaya bakarsak L harfLerinin ''kücük'' oLdugunu qörüoruz bende ise büyük oLarak cıkıyor yani doLayısıyLa crazytext'ten ßaska bişi diye düsünüyorum...Messenger'ı onardım ancak yine değişen bişi oLmadı..BunLarda oLmadıgına göre napabiLirim sorun nediR ?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-06-2008   #452 (mesaj-linki)

Alıntı:
adrianocem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ßen yazı yazarken karakter normaL karsı tarafa qiden yazı deqisik oLuyor ayrıca yazıtipimi değiştirdğimde değişiklik olmuyor karakterleri değişiyor ama yazıtipi değişmiyor ayrıca crazytext icin werdiqin Linktedeki örnek konusmaya bakarsak L harfLerinin ''kücük'' oLdugunu qörüoruz bende ise büyük oLarak cıkıyor yani doLayısıyLa crazytext'ten ßaska bişi diye düsünüyorum...Messenger'ı onardım ancak yine değişen bişi oLmadı..BunLarda oLmadıgına göre napabiLirim sorun nediR ?
Messenger'ı bir önceki yazımda dediğim gibi Messenger Plus! olmadan çalıştırmayı denediniz mi? (Önemli: yukarıdaki yöntemi yapabilmeniz için Messenger Plus! Live'ın 4.50+ sürümüne sahip olmalısınız). Daha eski bir sürüm varsa onun için değişik bir yol öğretebilirim. Ancak dediğim gibi eğer scriptler devre dışı ise, bilgisayarınızda çalışan başka bir Messenger programı yazı tipinizi değiştiriyordur. Messenger için kullandığınız programlarının hepsini gözden geçirin. Program Ekle veya Kaldır penceresine bu tür bir program için göz atın. Korkarım daha fazla yardımcı olamayacağım.
Eski 05-06-2008   #453 (mesaj-linki)

kardesim cok tesekkür ederim eLinden geLen herseyi yaptın we dedigin gibi pLusu kaLdırdım yazıtipi gitti evet ama bir daha pLus yükLediğimde aynı sey oLacakmı ? cok cok tesekkür ederim yol gösterdiğin için saoLasın

kardes pLus'ı siLdim yazı tipi gtmisti ya..simdide tekrar yükLedim yazıtipi eski haLine döndü..yani yine hersey aynı neden ya

Son Düzenleyen adrianocem; 05-06-2008 @ 18:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-06-2008   #454 (mesaj-linki)

Alıntı:
adrianocem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardesim cok tesekkür ederim eLinden geLen herseyi yaptın we dedigin gibi pLusu kaLdırdım yazıtipi gitti evet ama bir daha pLus yükLediğimde aynı sey oLacakmı ? cok cok tesekkür ederim yol gösterdiğin için saoLasın

kardes pLus'ı siLdim yazı tipi gtmisti ya..simdide tekrar yükLedim yazıtipi eski haLine döndü..yani yine hersey aynı neden ya
Ben Messenger Plus!'ı kaldırın dememiştim ki! Neyse... Messenger Plus! Live'ı kaldırırken, "Bütün script dosyalarını kaldır" seçeneğini işaretli mi bıraktınız? Gözümle görmediğim için sizin bütün scriptleri düzgün bir şekilde devre dışı bıraktığınıza inanasım gelmiyor. Çünkü scriptler olmadan böyle bir durumun nasıl ortaya çıkabileceğini düşünemiyorum, hele ki sizin şimdi dediğinize göre Plus! kalkınca sorun da ortadan kalkmış. Şimdi Messenger Plus! Live'ın Kaldırıcısı penceresinden Messenger'ı Onar düğmesini kullanarak ve "Yüklü bütün scriptleri devre dışı bırak ve seçeneklerini sıfırla" seçeneğini de işaretli bırakarak bir onarım yapabilir misiniz?
Eski 06-06-2008   #455 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben Messenger Plus!'ı kaldırın dememiştim ki! Neyse... Messenger Plus! Live'ı kaldırırken, "Bütün script dosyalarını kaldır" seçeneğini işaretli mi bıraktınız? Gözümle görmediğim için sizin bütün scriptleri düzgün bir şekilde devre dışı bıraktığınıza inanasım gelmiyor. Çünkü scriptler olmadan böyle bir durumun nasıl ortaya çıkabileceğini düşünemiyorum, hele ki sizin şimdi dediğinize göre Plus! kalkınca sorun da ortadan kalkmış. Şimdi Messenger Plus! Live'ın Kaldırıcısı penceresinden Messenger'ı Onar düğmesini kullanarak ve "Yüklü bütün scriptleri devre dışı bırak ve seçeneklerini sıfırla" seçeneğini de işaretli bırakarak bir onarım yapabilir misiniz?

kardes ben kendim haLLettim böyLe durum yasayanLar içinde anLatayım..pLus>tercihler>konusmaLar>hazır metinLer.. daha sonRa oRda değişik karakterLeri kaLdır diyoruz yani kurtuLmak istiyorsak bu yazıtipinden hepsini teker teker kaldırıyoruz sonra uyguLa diyoruz we oLuyor hiç bişi siLmeme yada kaLdırmama gerk yokmus
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
değişik yazı karakterleri, messenger karakterleri, msn de yazılar gelmiyo, msn plus karakterleri, msn plus yazı tipi değişikliği, msn yazı karakteri programı, msn yazı tipi değişmiyor, plus yazı karakteri, plus yazı tipi programı, yazı tipleri değişlik yazılar msn,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 5 Gün Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:57Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12000489 saniyede (60.24% PHP - 39.76% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR