Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-06-2008   #461 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

Alıntı:
alon_angels adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ßenimde ßir Sorum Olucak
Plusu Yüklüyorum yükleniyor
fakat
msnde üstte plus yasmıyor yani plusu kullanamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler.....
Bu soruna uyumsuz donanım sürücüleri ya da başka programlar sebep oluyor diye biliyorum. Muhtemelen sizin bilgisayarınızda da böyle bir şey var. Onu kendiniz bulup kendiniz kaldırmalısınız. Soruna neyin sebep olduğunu buradan söylemek çok zor.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-07-2008   #462 (mesaj-linki)
·$ koduyla renk eğilimli metin/arkaplan yapma?

BBCode larla renk eğilimli metin veya arkaplan yapabiliyoruz. Örneğin; [c=4]kırmızıdan maviye[/c=12] Acaba bunu ·$ ile başlayan kodlarla da yapmam mümkü mü?
Biraz araştırdım. Sadece düz renkli metin yapma yazıyor.
Böyle birşey var mı varsa nasıl yapılıyor?
Çünkü nick de veya psm de bazen karakter sayısı yetmeyebiliyor. Belki böyle daha az karakterle yapılıyordur.
Eski 11-07-2008   #463 (mesaj-linki)
Cvp: ·$ koduyla renk eğilimli metin/arkaplan yapma?

Alıntı:
cumbalalop adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BBCode larla renk eğilimli metin veya arkaplan yapabiliyoruz. Örneğin; [c=4]kırmızıdan maviye[/c=12] Acaba bunu ·$ ile başlayan kodlarla da yapmam mümkü mü?
Biraz araştırdım. Sadece düz renkli metin yapma yazıyor.
Böyle birşey var mı varsa nasıl yapılıyor?
Çünkü nick de veya psm de bazen karakter sayısı yetmeyebiliyor. Belki böyle daha az karakterle yapılıyordur.
IRC kodlarıyla BBCode gibi pratikçe renk eğimi verilemez. Yani daha çok karakter tüketecektir. Yine de ilgienirseniz, http://www.msxlabs.org/forum/messeng...runtu-adi.html konusunda verilen eklenti ile nasıl olduğuna bakabilirsiniz (Bu eklentiyi kullanabilmek için Messenger Plus! 3 ve ona uyumlu bir Messenger sürümü mesela Windows Messenger gerekir. Windows Messenger'da renkli adı göremezsiniz ancak renk eğimli adın bu kodlarla nasıl yapıldığını Araçlar > Seçenekler'de adın değiştirildiği yerden görebilirsiniz.) BBCode'dan şaşmamanızı tavsiye ederim. BBCode ile IRC stili arasındaki farkı anlattığım şu cevabıma bakabilirsiniz.
Eski 21-07-2008   #464 (mesaj-linki)

Arkadaşlar dün benim msn plusta sorun oldu anlamadım neden kaynaklanıyo sabah msne girdiğimde gayet msne rahat giremiyodum sorun falan yoktu sonra öğlen girmeye çalıştım msne bağlan diyince sorunla karşılaşıldı kapatılmak zorunda falan diyerek hiç msn bağlanamadım msni sildim tekrar yükledim düzelmedi meğerse msn plustanmış onu sildim msne bağlanabildim ama geri yükleyincede bağlanmıyor ne yapmam lazım yardım edin msn plus olmadan msn anlamı olmuyor diğer ark. msn plus çalışıyor ama bende hata var diyip msne girdirtmiyor daha sabah girerken şimdi girilmiyor anlamadım yardım edin
Eski 23-07-2008   #465 (mesaj-linki)

msn plus ı yukluyorum msn hata verip kapanıyor nasıl duzeltebilitim?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger plus renkli nick, msn de renk eğilimli metin yazma, msn plus arka plan, msn renkler c12 renkleri, msn renkli metin, msne her girdigimde nick, msne plusu, renk eğilimli metin, renk eğilimli nick, renkli metin,
Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 1 Hafta Önce 13:25
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12870908 saniyede (58.38% PHP - 41.62% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR