Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 4 Hafta Önce   #471 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek

sistem geri yükledim sorun çözüldü
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 3 Hafta Önce   #472 (mesaj-linki)

Alıntı:
4815162342 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1,5-2 haftadır Msn Plus! Messenger ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Msn Plus! Messenger programını kurduğum zaman MSN'im açılmıyor. Hata Raporu Gönder - Gönderme diye bir pencere çıkıyor karşıma. Msn Plus! Messenger'ı kaldırdığım zaman MSN'e girebiliyorum fakat listemdeki arkadaşlarımın çoğu Msn Plus! kullandığından sürekli renklendirme kodları ile dolu iletileri. Ve bu benim çok sinirimi bozuyor. Düzelirse diyerek format bile attım bilgisayarıma. 2 gün sorunsuz kullandım MSN Plus!'ı fakat 3. gün yine aynı sorun baş gösterdi. Çözüme dair burası da dahil olmak üzere bir çok yerde C: / Program Files / Live Messenger içindeki msimg32.dll dosyasını kopyalayıp C: / Program Files / Msn Messenger içine yapıştırılınca düzelebileceğini okudum. Ama olmadı. Msn Messenger 8,5 kurdum, onda da sorunlar yaşadım. Msn Plus'ın bütün özelliklerinden vazgeçtim, bana Msn Plus'ta olduğu gibi iletileri renkli yapabilen ve de gösteren bir program varsa söyleyebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
bendede aynı sorun var msgplus 4.6 yı yükledim aynı sorun çıktı bendede
Eski 3 Hafta Önce   #473 (mesaj-linki)

Merhabalar... Benim Sorunum şu.. Ben plus u kurunca messenger hata veriyo hata raporu ve gönderme gibi bir hata çıkıyor ilk hataı kurunca veriyor, ondan sonra oturum aç diyince aynı hatayı veriyor yani plusu kurunca oturum açamıyorum.. Plusu kaldırınca oturum açıyorum Yardım ederseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler....
Eski 2 Hafta Önce   #475 (mesaj-linki)

Messenger'ın kapanma hatası alanlar, okuyunuz (çözüm değil ama öneriler var ): Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu - Tekil Mesaj - MsXLabs
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
plusu kurunca msn neden hata veriyo,
Konu Araçları

Messenger Plus! - Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 288 3 Hafta Önce 18:56
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12149596 saniyede (57.89% PHP - 42.11% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR