Messenger Plus! - İfade Sesleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-06-2007   #11 (mesaj-linki)
LoGaNiCT
Cvp: Messenger Plus! - Ses Efektleri

seviyorum bu plus u ya
ses le msj yollamak gayet hoş olur hele birde tv deki konuşmalar komedi
paylaşım için thanx
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-06-2007   #12 (mesaj-linki)
KurT

Teşekkürler.Çok iyi sesler mevcut.

Bu arada sormak istediğim bir şey var.Call Of Duty oyunun ses efektlerini bulabilir miyiz acaba?Bir kaç yere baktım ama sonuç alamadım
Eski 19-11-2007   #13 (mesaj-linki)
hasan bolluk

iyi güzelde arkadaşlardan bana farklı türkçe komik ses efektleri geliyo.cemyılmazdan ata demirerden kemal sunaldan başka paketler yokmu bunların hepsi şener şen

bana ninjalık yaptırmayın ulen diye bi ses efekti var ben o efektin yer aldığı sitenin linkini bilen arkadaşlardazn yardım istiyorum.aradığımı bitürlü bulamıyorum aacil yardım lütfen

ya arkadaşlar ben daha çok türkçe komik ses efektleri istiyorum.bunların hepsi şener şen yardım lütfen

Son Düzenleyen hasan bolluk; 19-11-2007 @ 12:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 19-11-2007   #14 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

hasan bolluk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyi güzelde arkadaşlardan bana farklı türkçe komik ses efektleri geliyo.cemyılmazdan ata demirerden kemal sunaldan başka paketler yokmu bunların hepsi şener şen

bana ninjalık yaptırmayın ulen diye bi ses efekti var ben o efektin yer aldığı sitenin linkini bilen arkadaşlardazn yardım istiyorum.aradığımı bitürlü bulamıyorum aacil yardım lütfen

ya arkadaşlar ben daha çok türkçe komik ses efektleri istiyorum.bunların hepsi şener şen yardım lütfen
SoundPack DB , Messenger Plus!'ın resmî ses paketi veritabanıdır. O sitede birçok Türkçe paket bulabilirsiniz.

Ancak site sadece İngilizce görüntülenebilir. Ayrıca sitedeki bir aksaklıktan dolayı çoğu sesi ön dinleyemiyorsunuz. Yıllardır böyle ve hala düzeltmiyorlar. Seslerini dinleyemediğiniz bir paket olursa, onu indirin ve Messenger'a alırken dinleme şansınız var ve ona göre almak istediğiniz sesleri seçebilirsiniz.

O şener şen seslerinden ben de bıktım, ne zaman rastgele ses indirsem onlardan biri çıkıyor. Çok kullanılan sesler listenin başına taşınıyor ve o yüzden o şener şen sesleri hiç aşağılara düşmüyor, lütfen mümkün olduğunca başka sesler gönderin de biraz çeşitlensin şu veritabanı.

Son Düzenleyen ahmetgns; 06-01-2008 @ 03:34. Sebep: dinleyebiliyorsunuz yazmışım, dinleyemiyorsunuz olacaktı.
Eski 12-01-2008   #15 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Sound Pack Extractor (Ses Paketi Ayıklayıcı)

Messenger Plus Ses Paketlerindeki (*.plp) her bir sesi mp3 dosyaları olarak ayırıp kaydeden bir program.

Kullanımı şöyle: Programı çalıştırdıktan sonra sizden bir ses paketi seçmenizi istiyor, sonra bir hedef belirtmenizi istiyor ve sonra da sesleri çıkartıyor. Sesler *.mp3 dosyaları olarak depolanıyor ve dosya ismi de sesin ismi olarak ayarlanıyor.

Ses paketini seçtikten sonra kaç tane sesin nereye çıkartılacağını söylüyor ve sizden onay istiyor, Evet'e basın.

Bazen "Şu ses için dosya oluşturulamadı, bu ses atlanacak" diye ingilizce bir uyarı veriyor, Tamam'a basacaksınız.

İşlem bittiğinde de kaç tane sesin nereye çıkartıldığını söylüyor, Tamam'a basın ve programdan çıkın.

Buradan indirin: http://www.msghelp.net/attachment.php?pid=422521
Eski 03-02-2008   #16 (mesaj-linki)
sıms35
Cvp: Messenger Plus! - İfade Sesleri

evet karşı tarafda da plus olması lazım kı sesler ve grafıklerı görebılsın onun için plus eklentısını mutlaka arkadaşlar eklemelı faydalı
Eski 30-05-2008   #17 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Ses Kütüphanesi Onarıcı

Messenger Plus!'ı kaldırırken tüm kullanıcıların tercihlerini ve dosyalarını kaldırmak da seçildiyse, Messenger Plus! daha sonra tekrar yüklendiğinde Ses Kütüphanesi'ndeki bütün ifade seslerinin kaybolduğu görülür. Bu program ses dosyaları dizininin silinmemiş olması şartıyla bütün sesleri tekrar ses kütüphanesine eklemeye yarar. Aşağıdaki bağlantıya gidin ve başındaki kocaman "Download Messenger Plus! Sound Library Fixer" yazan bağlantıya tıklayın. İndirdiğiniz zip dosyasını ayıklayıp içindeki programı çalıştırın. Nasıl kullanılacağı ilgili yazıda ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.

Messenger Plus! Sound Library Fixer (3.00.0021)
Eski 28-07-2008   #18 (mesaj-linki)

Msn plusda ses efektleri pc'de nereye kaydediliyor?
Eski 29-07-2008   #19 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

serkan32 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn plusda ses efektleri pc'de nereye kaydediliyor?
Ses Efektleri derken herhalde İfade Sesleri demek istediniz.

XP için: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds
Vista için de buna benzer bir yerde olmalı.

Klasörleri görüntülemek için Araçlar > Klasör Seçenekleri penceresinden "Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini seçmeniz gerekir.
Eski 05-08-2008   #20 (mesaj-linki)
ALEV

SLM arkadaşlar herkese iyi akşamlar msn ime yeni değişik ses ifadeleri arıyorum bulamadım

) tüh yaws resil oldummmm ifade sesleri demek istedim

acaba diyorum ki bu işin kolayına kaçsam da msn adresimi versem bana değişik ifade sesleri yollayabilirmisiniz... bu plus başımıza dert mi oldu eğlence mi anlamış değilim

Son Düzenleyen ALEV; 05-08-2008 @ 01:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
değişik msn sesleri indir, hasanbolluk, komik ses efektleri, plus sesleri indir, özel plus sesleri,
Messenger Plus! - İfade Sesleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Recep İvedik Messenger Plus! Sesleri CrasHofCinneT Messenger Plus! 16 4 Hafta Önce 22:05
Anlatım (İfade) Blue Blood Edebiyat 6 20-10-2008 17:32
İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 12-05-2008 18:53
İfade & İnfaz - Mekteb-i Rap (E.p) CrasHofCinneT Underground Albümler 1 10-05-2008 21:19
İfade - Karanlık (E.p) CrasHofCinneT Underground Albümler 0 09-12-2006 19:33