| | #21 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Messenger Plus! - İfade Sesleri
![]()
| |||||||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ne yaptımsa aradığım olmuyor ifade sesleri sadece animals sesleri aldım halbuki ben türkçe ve komik sesler istiyorum sener sen vs. dahil fark etmez türkçe olsun yeter recep ivedik hariç ben de ondan bıktım ![]() soundPack DB den aldığım animal sesleri sadece oonlar da eh işte orda da biş yok ben mi bulamıyorum...İspanyolca var ama ben arapça tercih etsem daha iyi ![]() BANATÜRKÇE İFADE SESLERİİİİİİİİ Son Düzenleyen ALEV; 05-08-2008 @ 17:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - İfade Sesleri Messenger Plus! - İfade Sesleri Alma / Verme - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
ya bu ses kutuphanesındekı seslerı neden calmıyor sadece yerlesık seslerı calıyo karsı taraftada plus yukle 4.80.356 | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final ya bu ses kutuphanesındekı seslerı neden calmıyor sadece yerlesık seslerı calıyo karsı taraftada plus yukle 4.80.356 bunada bı bakabılırmısınız | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - İfade Sesleri | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - İfade Sesleriben ona ses "ifade sesleri" kısmından ses efektlerı bolumunden yukledım bır sesı gonderırıken ekranda baska sekıller cıkıyor ve ses cıkmıyor Messenger Plus! Sound] Data{539C914B51E5} gora1 dıye bı yazı cıkıyo. Ama; ifade sesleri" kısmından "yerleşik sesler kısmından yazan bır sesı mesela "hemen döneceğimi" sectımde o sen bendede karsı taraftada calıyor. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - İfade Sesleri | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - İfade Seslerimalesef gene olmadı sızde calısıyormu. eger ıstersenız benım maıl adresını eklersenız ordanda gorusebılırız. klay gelsın | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
Sorun benim tahminimce şöyle bir şeyden kaynaklanıyor. Messenger'a müdahale eden bir program Messenger Plus!'ın özel ifade sesi gönderirken kullandığı özel metin içindeki bir karakteri değiştiriyor. Dolayısıyla Messenger Plus! gerekli metni göremediği için özel ses gönderme durumuna geçmiyor. Öyle bir program varsa onu bulup seçeneklerinden o ayarı iptal etmeyi ya da programı tamamen kaldırmayı deneyin. | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| komik msn sesleri, msn plus ifadeleri, msn plus komik sesler, ses ifadeleri, ses kütüphanesi, |
Messenger Plus! - İfade Sesleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Recep İvedik Messenger Plus! Sesleri | CrasHofCinneT | Messenger Plus! | 16 | 4 Hafta Önce 22:05 |
| Anlatım (İfade) | Blue Blood | Edebiyat | 6 | 20-10-2008 17:32 |
| İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 12-05-2008 18:53 |
| İfade & İnfaz - Mekteb-i Rap (E.p) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 1 | 10-05-2008 21:19 |
| İfade - Karanlık (E.p) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 0 | 09-12-2006 19:33 |