Arkadaşlar, yarışma Pazar günü sabah saat 7:00'de açıldı. Yarışmanın başladığına dair açılır pencere bildirimi almamış olabilirsiniz, ben de almadım, niye bildirim gelmedi bilmiyorum. Ama yarışma süresi boyunca hâlâ gelebilir.
Yarışmayı ve Yardım ve Kurallar sayfalarını Türkçe'ye çevirmeyi bekliyordum ki Patchou yarışmayı başlattı. Daha sonra tercümanlara aşağıdaki e-postayı gönderdi:
|
| Patchou adlı kullanıcıdan alıntı
|
Hi everyone,
The 2009 Contest of Messenger Plus! is now open and I have good news for you: I finally don't intent on asking you to translate anything, at least, not yet. One of the reasons for that is the close relationship between the contest and the Evolution Store company, emails will need to be exchanged with the winners about their choice of prizes, which are all in english packages, and I don't want to give the feeling to people speaking portuguese only, for example, that they'll be able to communicate with us in portuguese.
So for now, you can enjoy the summer and the sun, if you have those in yoru place.
Take care and good luck on the contest!
Patchou
|
Yani, ödülleri alabilmek için Evolution Store şirketi ile ödül tercihleri konusunda e-posta yazışmaları yapmak gerekeceğinden, mesela Portekizce konuşan insanların şirket ve Patchou ile Portekizce yazışabileceği hissini vermemek için yarışmayı İngilizce bırakma kararı aldığını söylüyor. O yüzden üzgünüm ama İngilizce bilmeyen ve kazanma anında formu vs doldurmak için yardım da alamayacak olanlar oyuna devam edip etmemeyi düşünsünler. Ama yine de yardım istediğinizde biz buradan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Ayrıca bu yarışmada önceki yarışmadan farklı olarak kişisel iletinize eklenen adres artık size özel bir adres. Size özel bu adrese giderek Messenger Plus!'ı indiren daha sonra da oyunu oynayıp bir ödül kazanan biri olursa siz de aynı ödülü kazanmış sayılıyorsunuz. Böyle birinin o anda oyunda olup olmadığını yarışma penceresinde
0 Friends playing yazan yerdeki sayıdan öğrenebilirsiniz.
Ayrıca yarışma penceresinde üstte-ortada bulunan "INCREASE YOUR CHANCES" yazısına tıklarsanız size özel bağlantıyı ya da bu bağlantının yerleştirildiği afişleri kolayca kopyalayıp Facebook'ta, forumlarda ya da sitenizde paylaşabilirsiniz. Böylece Messenger Plus!'ın sizin bağlantınızdan indirilip kazanma şansınızı artıracaksınız. Bu şekilde bir başkasının aracılığıyla bir ödül kazandığınızda ise "INCREASE YOUR CHANCES" yazısı "YOU WON!"a değişecek ve tıkladığınızda bilgilerinizi girmeniz istenecek. Bu yüzden ara sıra orayı da kontrol etmeyi unutmayın.
Ödüller hakkında fikir sahibi olmak için yarışma penceresinin sağ üst köşesindeki "Sponsored by EVOLUTION MEGASTORE" yazısına tıklayıp da ulaşabileceğiniz
bu sayfaya gidebilirsiniz. Yardım sayfalarında, kazandığınızın bildirildiği pencerede sizden 3 kategori arasından bir seçim yapmanızın isteneceği yazıyor. Böyle bir seçim yaptıysanız onların size bir e-posta göndermesini bekleyin. İngilizce bilmiyorsanız böyle bir e-posta gelirse kopyalayıp buraya yapıştırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Herkese kolay gelsin!