Messenger Plus! Yarışması Tekrar Geliyor! Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-07-2009   #1 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Messenger Plus! Yarışması Tekrar Geliyor!

Oynayanlar hatırlayacaktır, bundan iki yıl önce Messenger Plus! 6'ncı Yıldönümü Yarışması düzenlenmişti. Çok basit bir şekilde bir resmin üzerine tıklayıp belli koordinatlarda saklanmış ödülleri bulmaya çalışmıştık. Hatta Türkiye'den kazanan 2 kişi bile olmuştu, bir de sanırım Almanya'dan bir Türk daha kazanmıştı.

İşte iki sene sonra aynı yarışma tekrar düzenleniyor. Messenger Plus! Live'ın son sürümünü (4.82.0.368) yükleyenler kişi listesi pencerelerinde yeni bir simgesi göreceklerdir (bir Messenger arayüzü kullanıyorsanız bu simgeyi göremeyebilirsiniz). Yarışma sayfasını bu simgeye ya da kişi listesinin Plus! ya da Plus! düğmesi menüsündeki "Oyna ve Kazan!" öğelerine tıklayarak açabilirsiniz.

Messenger Plus! 2009 Yarışması Giriş Penceresi

Yarışma henüz başlamadı ancak gelecek hafta içinde başlayacağı söylendi. Henüz Patchou çeviri dosyasını göndermediği için ödüller hakkında bilgim yok ama değerlerinin 20$ ile 1500$ dolar arasında olacağını biliyorum. Yarışma açıldığı zaman bir açılır pencere ile de yarışmanın başladığı bildirilecek. Yarışmanın ne kadar süreceği ise şu anda belirsiz. Gecikmeden son sürümü yükleyin ve yarışmanın başlama saatini beklemeye başlayın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-07-2009   #2 (mesaj-linki)
Microsoft - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Yarışması Tekrar Geliyor!

Yarışma'da Oynayacak Arkadaşlar'a Şimdiden Başarılar Diliyorum. İnşallah Yine Türk Ve Türkiye'den Birileri Kazananlar Arasında Olur.

*BAŞARILAR KAZANMANIZ DİLEİĞİYLE...
Eski 06-07-2009   #3 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı

Yarışma Zevklı ve bi okadarda sinir bozucu
Eski 13-07-2009   #4 (mesaj-linki)

bu gün oynadım ve kazandım. bu gü açıldı yarışma bide.çok sevinçliyim.
ama ödülleri ne bilmiyorum.
bilen varsa yardım edebilir mi?
Eski 13-07-2009   #5 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Arkadaşlar, yarışma Pazar günü sabah saat 7:00'de açıldı. Yarışmanın başladığına dair açılır pencere bildirimi almamış olabilirsiniz, ben de almadım, niye bildirim gelmedi bilmiyorum. Ama yarışma süresi boyunca hâlâ gelebilir.

Yarışmayı ve Yardım ve Kurallar sayfalarını Türkçe'ye çevirmeyi bekliyordum ki Patchou yarışmayı başlattı. Daha sonra tercümanlara aşağıdaki e-postayı gönderdi:
Patchou adlı kullanıcıdan alıntı
Hi everyone,

The 2009 Contest of Messenger Plus! is now open and I have good news for you: I finally don't intent on asking you to translate anything, at least, not yet. One of the reasons for that is the close relationship between the contest and the Evolution Store company, emails will need to be exchanged with the winners about their choice of prizes, which are all in english packages, and I don't want to give the feeling to people speaking portuguese only, for example, that they'll be able to communicate with us in portuguese.

So for now, you can enjoy the summer and the sun, if you have those in yoru place.
Take care and good luck on the contest!
Patchou
Yani, ödülleri alabilmek için Evolution Store şirketi ile ödül tercihleri konusunda e-posta yazışmaları yapmak gerekeceğinden, mesela Portekizce konuşan insanların şirket ve Patchou ile Portekizce yazışabileceği hissini vermemek için yarışmayı İngilizce bırakma kararı aldığını söylüyor. O yüzden üzgünüm ama İngilizce bilmeyen ve kazanma anında formu vs doldurmak için yardım da alamayacak olanlar oyuna devam edip etmemeyi düşünsünler. Ama yine de yardım istediğinizde biz buradan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Ayrıca bu yarışmada önceki yarışmadan farklı olarak kişisel iletinize eklenen adres artık size özel bir adres. Size özel bu adrese giderek Messenger Plus!'ı indiren daha sonra da oyunu oynayıp bir ödül kazanan biri olursa siz de aynı ödülü kazanmış sayılıyorsunuz. Böyle birinin o anda oyunda olup olmadığını yarışma penceresinde 0 Friends playing yazan yerdeki sayıdan öğrenebilirsiniz.

Ayrıca yarışma penceresinde üstte-ortada bulunan "INCREASE YOUR CHANCES" yazısına tıklarsanız size özel bağlantıyı ya da bu bağlantının yerleştirildiği afişleri kolayca kopyalayıp Facebook'ta, forumlarda ya da sitenizde paylaşabilirsiniz. Böylece Messenger Plus!'ın sizin bağlantınızdan indirilip kazanma şansınızı artıracaksınız. Bu şekilde bir başkasının aracılığıyla bir ödül kazandığınızda ise "INCREASE YOUR CHANCES" yazısı "YOU WON!"a değişecek ve tıkladığınızda bilgilerinizi girmeniz istenecek. Bu yüzden ara sıra orayı da kontrol etmeyi unutmayın.
tme05 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu gün oynadım ve kazandım. bu gü açıldı yarışma bide.çok sevinçliyim.
ama ödülleri ne bilmiyorum.
bilen varsa yardım edebilir mi?
Ödüller hakkında fikir sahibi olmak için yarışma penceresinin sağ üst köşesindeki "Sponsored by EVOLUTION MEGASTORE" yazısına tıklayıp da ulaşabileceğiniz bu sayfaya gidebilirsiniz. Yardım sayfalarında, kazandığınızın bildirildiği pencerede sizden 3 kategori arasından bir seçim yapmanızın isteneceği yazıyor. Böyle bir seçim yaptıysanız onların size bir e-posta göndermesini bekleyin. İngilizce bilmiyorsanız böyle bir e-posta gelirse kopyalayıp buraya yapıştırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Herkese kolay gelsin!
Eski 13-07-2009   #6 (mesaj-linki)

açıklamaların için teşekkür ederim.
ben o linki limdi her yere koyayım
ben e-postamı yazdım ama cevap gelmedi daha.heralde yarışma bitince gelecek.

arkadaşlar indimek isteyen olursa burdan son sürümünü indirebilirler.

www.msgplus.net/win/lccu1fg
Eski 13-07-2009   #7 (mesaj-linki)

msn plus bu sürümü otomatik güncelleme olacak mı yoksa ayrı mı indiricez bilgilendirirseniz sevinirim birde msn plusta yeni bir özellik varmı ?
Eski 13-07-2009   #8 (mesaj-linki)

en son sürüme güncelleyeceksin yukarıda linkini verdim. sonra sarı renkli bir plus simgesi gelcek kişi listenin üstüne
Eski 14-07-2009   #9 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn plus bu sürümü otomatik güncelleme olacak mı yoksa ayrı mı indiricez bilgilendirirseniz sevinirim birde msn plusta yeni bir özellik varmı ?
Messenger Plus!'ın seçeneklerinden otomatik güncelleme bildirimlerini etkinleştirdiyseniz genellikle yeni sürümler için en az bir bildirim alırsınız. Bu sürüm için de otomatik güncelleme bildirimleri yapıldı, ancak güncelleme zamanları bant genişliğini korumak için tüm dünyada belli bir süreye (bir hafta gibi) yayıldığı için herkes yeni sürümün yayımlandığı ilk gün bildirim almıyor. Siz hala bildirim almadığınızdan eminseniz beklemeye devam edebilir ya da bir arkadaşınızın mesela tme05'in özel bağlantısına giderek indirebilirsiniz, böylece oyunu oynarsanız arkadaşınıza da kazanma şansı vermiş olursunuz.

Yeni özellik kısmına gelince, eğer 4.81 sürümünden güncelleyecekseniz yeni özellik yok (elbette 2009 yarışmasının dışında ). Birçok hata onarımı falan var. Daha eski sürümlerden güncelliyorsanız mevcut sürümünüze göre yenilik sayısı artar.
Eski 14-07-2009   #10 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Plus!'ın seçeneklerinden otomatik güncelleme bildirimlerini etkinleştirdiyseniz genellikle yeni sürümler için en az bir bildirim alırsınız. Bu sürüm için de otomatik güncelleme bildirimleri yapıldı, ancak güncelleme zamanları bant genişliğini korumak için tüm dünyada belli bir süreye (bir hafta gibi) yayıldığı için herkes yeni sürümün yayımlandığı ilk gün bildirim almıyor. Siz hala bildirim almadığınızdan eminseniz beklemeye devam edebilir ya da bir arkadaşınızın mesela tme05'in özel bağlantısına giderek indirebilirsiniz, böylece oyunu oynarsanız arkadaşınıza da kazanma şansı vermiş olursunuz.

Yeni özellik kısmına gelince, eğer 4.81 sürümünden güncelleyecekseniz yeni özellik yok (elbette 2009 yarışmasının dışında ). Birçok hata onarımı falan var. Daha eski sürümlerden güncelliyorsanız mevcut sürümünüze göre yenilik sayısı artar.
teşekkür ederim ahmet
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger 2009 plus yarışma, messenger plus yarışması, messenger plus! 2009 yarışması, msn plus yarışması, plus yarışması,
Messenger Plus! Yarışması Tekrar Geliyor! Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dini Bilgi Yarışması Blue Blood Flash Oyunlar 9 11-09-2009 20:04
''Mikrofon Sende'' Yarışması NympH Haberler - Tanıtım 0 03-01-2009 15:06
Messenger Plus! Live Arayüz Yarışması Açıldı ahmetgns Messenger Plus! Live Skins 2 04-10-2008 01:54
Messenger Plus! 6'ncı Yıldönümü Yarışması ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 28 08-07-2007 12:19