Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-09-2009   #91 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-09-2009   #92 (mesaj-linki)

bu yeni messengere msn MsgPlusLive-482.exe yukledim ama calısmıyor nedendir ne yapmak gerekir ?
Eski 20-09-2009   #93 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger Plus! Live Final

Benim Büyük Bir Derdim Var indirdim Yeni Bir Sürümü cıktı diyor KArşıdan Yüklemek
İStermisiniz Diyor Evet Diyorum Yüklerken Hata Veriyor yüklemiyor Ne yapmam Gerek lütfen Yardımcı olurmusunuz 3 gündür msn Giremiyorum
-----
Abi Özel Mesaj'dan yardım edin

Son Düzenleyen ahmetgns; 23-09-2009 @ 02:01.
Eski 26-09-2009   #94 (mesaj-linki)
Misafir

ya ben bilgisayarımda msn pulus olup olmadıını nerden öğrenebilirimm..??
Eski 29-09-2009   #95 (mesaj-linki)

Alıntı:
msn live plus download
ArkadaşLar benim sorunum şu ki
msn 8.5 yüklemek istemiyorum sürekli bildiginiz yazı çıkıyordu evet hayır şeklinde eski msn yani 8.0 yükleyemiyodm açamıyodm oturum. uyumlulugu windovs 2000 yaptım ancak o zamanda plus yüklenmiy0r kafayı yiyecem yardım!!
Eski 29-09-2009   #96 (mesaj-linki)
RuffRyders - avatarı

zalim_61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ArkadaşLar benim sorunum şu ki
msn 8.5 yüklemek istemiyorum sürekli bildiginiz yazı çıkıyordu evet hayır şeklinde eski msn yani 8.0 yükleyemiyodm açamıyodm oturum. uyumlulugu windovs 2000 yaptım ancak o zamanda plus yüklenmiy0r kafayı yiyecem yardım!!

Pc'ininzden öncelikle WLM'ı tamamen kaldırmak için > Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Daha sonra önceki sürümü indirip kurun (Konunun üst kısmında Güncelleme yazan yeri mutlaka okuyun) >
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Eski 08-10-2009   #97 (mesaj-linki)
Misafir

Arkadaşlar ben dün akşam son sürüm msn yükledim msn açıLmıo! hata kodu 800706 verioR araştıRdım fakat sonuçLar oLumsuz oLmuo ne yapmam lazım yardımcı oLursanız çok sewiniRim-eBRu-
Eski 4 Hafta Önce   #98 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Yeni sürüm Messenger Plus! Live 4.83.372 eklenmiştir.EK1
Eski 3 Hafta Önce   #99 (mesaj-linki)
Messenger 8.5 ve Plus Sorunu.

Merhaba arkadaslar..

Kısa süre önce bilgisayarıma format attım ve atmadan önce messenger 8.5 i kullanıyordum sorunsuzca.. Fakat format attıktan sonra 8.5 üzerine messenger plus ı yüklediğim de messenger da aktif hale gelmiyor.. bunun sebebi de 8.5 kullanmak için programın uyumluluğunu Windows 2000 yapmam.. Neredeyse tüm sürümLeri indirdim fakat sonuç hemen hemen aynı. Plus ı kullanamıyorum yani.
Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim..
Eski 2 Hafta Önce   #100 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger 8.5 ve Plus Sorunu.

x_m.e.e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaslar..

Kısa süre önce bilgisayarıma format attım ve atmadan önce messenger 8.5 i kullanıyordum sorunsuzca.. Fakat format attıktan sonra 8.5 üzerine messenger plus ı yüklediğim de messenger da aktif hale gelmiyor.. bunun sebebi de 8.5 kullanmak için programın uyumluluğunu Windows 2000 yapmam.. Neredeyse tüm sürümLeri indirdim fakat sonuç hemen hemen aynı. Plus ı kullanamıyorum yani.
Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim..
Dediğiniz gibi Plus!', eğer Messenger XP'den daha aşağı bir uyumluluk kipinde çalışıyorsa Messenger'la bütünleşmez. 8.5'in msnmsgr.exe dosyasının oturum açılması için düzenlenmiş halini bulabilirsiniz, sanırım bizim forumda vardı. O zaman Plus! çalışır.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 3 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11