| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final
Merhaba arkadaşlar bu en sonki mecburi yükseltim sürecinden dolayı sıkıntılı anlar yaşıyorum ben MSN 8.5 i gayet mutlu ve severek kullanıyordum fakat dün açılmadı. mecburen 9'a yükselttim fakat oda hiçbir şekilde açılmıyor. Netz hizmetiniz yoktur felan filan diyor. Bir şekilde 8.5 e geri döndüm fakat şimdiki sorun Final sürüm plus'ı yüklüyorum ama msn açıldığında araçlar çubuğunda Plus yok. kurulu olduğu klasöre gidiyorum ama plus exe ortalarda yok. ve bu program arşiv tuttuğum için elim ayağım acil yardım edebilirseniz sevinirim. akla gelebilecek herşeyi denedim ve sonuç olumsuz.
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| msn plus
selam arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.. msn 9 kullanıyorum ve plusun son sürümünü kulanıyorum. ben msn de listeme birini eklediğimde kaarşı tarafta kabul etmesine ragmen plusta listensinde değilsiniz ( hayır) gösteriyo.. benim her eklediğimde ve karşı tarafın kabul ettiğinde durum hep böyle..fakat birisi beni eklediğinde ben kabul etttiğimde ancak listesinizdesiniz ( evet ) gösteriyo neden böyle oluyor ben ekleyince ve karşı kabul etmesine ragmen listesinde değilsiniz diyor birde karşı taraf beni listesinden silmesine ragmen engellenenler listesinden kaldırmak istediğimde (sil) ibaresi aktif olmuyor yardımcı olursanız cok sevinirim | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn plus | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
son güncellemeye uygun plus nerden bulabilirim?
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Plus! Live Fina
Mrb ben daha önce 8.5 kullanıyordum snra WLM yeni sürümü zorunlu kılınca 9.0 geçmek zorunda kaldım onu sizin sitenizin yardımıyla kaldırdım ve yine sizin sitenizin yardımıyla tekrar 8.5 kurdum ama bu seferde plus silinmişti bu verdiğiniz linkten indirdim ama hala msnimi acıtıqım zaman yukarda araçlar kişiler falan orda plus gözükmüyor yüklüyorum yükleme bitti diyor ama işleme geçmiyor gözükmüyor ayrıca yüklerken plusu ask sözleşmesini kabul et diye bir şey cıkıyor lütfen yardımcı olun teşşekürler. Kullandiginiz Messenger sürümü nedir? Windows Live Messenger kullaniyorsaniz http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html 'i, MSN Messenger kullaniyorsaniz Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 'i yükleyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi vererek bu konu'yu cevaplayabilirsiniz. Bunu denedim ama olmadı her ikisinide Son Düzenleyen ahmetgns; 1 Hafta Önce @ 08:38. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Fina
| |||||
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Msn 14.0.8089.726 Plus ?? Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum... Arkadaşlar, Windows Live Msn 14.0.8089.726 Sürümü uyumlu plus yaması var mı? Bi bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum. | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Msn 14.0.8089.726 Plus ?? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, windows |
| engellenenleri silme, |
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 2 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler | DjTiesto | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 19 | 16-12-2008 16:33 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 04-11-2008 14:11 |