Windows Live Messenger Plus! Live Final Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #101 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Final

Merhaba arkadaşlar bu en sonki mecburi yükseltim sürecinden dolayı sıkıntılı anlar yaşıyorum ben MSN 8.5 i gayet mutlu ve severek kullanıyordum fakat dün açılmadı. mecburen 9'a yükselttim fakat oda hiçbir şekilde açılmıyor. Netz hizmetiniz yoktur felan filan diyor. Bir şekilde 8.5 e geri döndüm fakat şimdiki sorun Final sürüm plus'ı yüklüyorum ama msn açıldığında araçlar çubuğunda Plus yok. kurulu olduğu klasöre gidiyorum ama plus exe ortalarda yok. ve bu program arşiv tuttuğum için elim ayağım acil yardım edebilirseniz sevinirim. akla gelebilecek herşeyi denedim ve sonuç olumsuz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 2 Hafta Önce   #102 (mesaj-linki)
msn plus

selam arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim..

msn 9 kullanıyorum ve plusun son sürümünü kulanıyorum. ben msn de listeme birini eklediğimde kaarşı tarafta kabul etmesine ragmen plusta listensinde değilsiniz ( hayır) gösteriyo..

benim her eklediğimde ve karşı tarafın kabul ettiğinde durum hep böyle..fakat birisi beni eklediğinde ben kabul etttiğimde ancak listesinizdesiniz ( evet ) gösteriyo

neden böyle oluyor ben ekleyince ve karşı kabul etmesine ragmen listesinde değilsiniz diyor

birde karşı taraf beni listesinden silmesine ragmen engellenenler listesinden kaldırmak istediğimde (sil) ibaresi aktif olmuyor

yardımcı olursanız cok sevinirim
Eski 2 Hafta Önce   #103 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: msn plus

geceler038 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim..

msn 9 kullanıyorum ve plusun son sürümünü kulanıyorum. ben msn de listeme birini eklediğimde kaarşı tarafta kabul etmesine ragmen plusta listensinde değilsiniz ( hayır) gösteriyo..

benim her eklediğimde ve karşı tarafın kabul ettiğinde durum hep böyle..fakat birisi beni eklediğinde ben kabul etttiğimde ancak listesinizdesiniz ( evet ) gösteriyo

neden böyle oluyor ben ekleyince ve karşı kabul etmesine ragmen listesinde değilsiniz diyor

birde karşı taraf beni listesinden silmesine ragmen engellenenler listesinden kaldırmak istediğimde (sil) ibaresi aktif olmuyor

yardımcı olursanız cok sevinirim
Son birkaç haftadır tüm hesaplarda olan genel bir sorun. Detaylı bilgi edindiğimizde paylaşacağız.
Eski 2 Hafta Önce   #104 (mesaj-linki)
nötrino - avatarı

zeplin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar bu en sonki mecburi yükseltim sürecinden dolayı sıkıntılı anlar yaşıyorum ben MSN 8.5 i gayet mutlu ve severek kullanıyordum fakat dün açılmadı. mecburen 9'a yükselttim fakat oda hiçbir şekilde açılmıyor. Netz hizmetiniz yoktur felan filan diyor. Bir şekilde 8.5 e geri döndüm fakat şimdiki sorun Final sürüm plus'ı yüklüyorum ama msn açıldığında araçlar çubuğunda Plus yok. kurulu olduğu klasöre gidiyorum ama plus exe ortalarda yok. ve bu program arşiv tuttuğum için elim ayağım acil yardım edebilirseniz sevinirim. akla gelebilecek herşeyi denedim ve sonuç olumsuz.
program ekle-kaldır bölümünden bilgisayarınızsaki messenger ve eklentilerinin(plus,discovery vsvs) tümünü kaldırın ve sıfırdan messengeri kurun ;daha sonra kurduğunuz msn ye uyumlu plus eklentisini kurun ve bu şekilde bağlanmayı deneyin.
Eski 2 Hafta Önce   #105 (mesaj-linki)

son güncellemeye uygun plus nerden bulabilirim?
Eski 2 Hafta Önce   #106 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

zeplin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.5'e geri dönüş şekliniz burada önem arz ediyor. msnmsgr.exe dosyası için Uyumluluk kipi seçtiyseniz Messenger Plus! Live Messenger'la bütünleşmez. Ayrıca Messenger Plus!'ın çalışabilmesi için Messenger'ın yükleme klasöründe Messenger Plus! Live'a ait msimg32.dll adlı bir dosya bulunmalıdır. Messenger Plus! Live'ın kendisi herhangi bir EXE dosyasıyla çalışmaz, doğrudan Messenger'ın EXE dosyasına bağlanır.

kollox adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
son güncellemeye uygun plus nerden bulabilirim?
Bu konunun ilk gönderisinin ekinden.
Eski 2 Hafta Önce   #107 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger Plus! Live Fina

Mrb ben daha önce 8.5 kullanıyordum snra WLM yeni sürümü zorunlu kılınca 9.0 geçmek zorunda kaldım onu sizin sitenizin yardımıyla kaldırdım ve yine sizin sitenizin yardımıyla tekrar 8.5 kurdum ama bu seferde plus silinmişti bu verdiğiniz linkten indirdim ama hala msnimi acıtıqım zaman yukarda araçlar kişiler falan orda plus gözükmüyor yüklüyorum yükleme bitti diyor ama işleme geçmiyor gözükmüyor ayrıca yüklerken plusu ask sözleşmesini kabul et diye bir şey cıkıyor lütfen yardımcı olun teşşekürler.

Kullandiginiz Messenger sürümü nedir? Windows Live Messenger kullaniyorsaniz http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html 'i, MSN Messenger kullaniyorsaniz Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 'i yükleyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi vererek bu konu'yu cevaplayabilirsiniz.

Bunu denedim ama olmadı her ikisinide

Son Düzenleyen ahmetgns; 1 Hafta Önce @ 08:38. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden peşpeşe gönderilmesi.
Eski 1 Hafta Önce   #108 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Plus! Live Fina

soulles adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Mrb ben daha önce 8.5 kullanıyordum snra WLM yeni sürümü zorunlu kılınca 9.0 geçmek zorunda kaldım onu sizin sitenizin yardımıyla kaldırdım ve yine sizin sitenizin yardımıyla tekrar 8.5 kurdum ama bu seferde plus silinmişti bu verdiğiniz linkten indirdim ama hala msnimi acıtıqım zaman yukarda araçlar kişiler falan orda plus gözükmüyor yüklüyorum yükleme bitti diyor ama işleme geçmiyor gözükmüyor ayrıca yüklerken plusu ask sözleşmesini kabul et diye bir şey cıkıyor lütfen yardımcı olun teşşekürler.

Kullandiginiz Messenger sürümü nedir? Windows Live Messenger kullaniyorsaniz http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html 'i, MSN Messenger kullaniyorsaniz Messenger Plus! Sürüm 3.63.148 'i yükleyin. Sorununuz devam ederse daha detayli bilgi vererek bu konu'yu cevaplayabilirsiniz.

Bunu denedim ama olmadı her ikisinide
Messenger 8.5'i kullanmak için Uyumluluk ayarını değiştirdiyseniz Messenger Plus! Live çalışmaz. Uyumluluk ayarını kapatmalısınız.
Eski 1 Hafta Önce   #109 (mesaj-linki)
Windows Live Msn 14.0.8089.726 Plus ??

Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum...
Arkadaşlar, Windows Live Msn 14.0.8089.726 Sürümü uyumlu plus yaması var mı?
Bi bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.
Eski 1 Hafta Önce   #110 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Msn 14.0.8089.726 Plus ??

young15 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum...
Arkadaşlar, Windows Live Msn 14.0.8089.726 Sürümü uyumlu plus yaması var mı?
Bi bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.
Evet, var.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, windows
engellenenleri silme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Plus! Live Final Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 2 Gün Önce 00:15
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Windows Live Messenger 2009 Final Hakkında Bilgiler DjTiesto MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 16-12-2008 16:33
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 04-11-2008 14:11